Мнение за 133 СОУ - София

• 148 216
  • 498
  •   1
Отговори
# 90
Детето ми беше прието в 133-то в първи клас. Поведението на учителките, които приемаха документите, беше меко казано арогантно. Освен това ми отказаха  всякаква предварителна информация относно спортове, занималня, допълнителни занимания и т.н.  Със самата директорка няма никакъв контакт и комуникация. Този маниер на поведение очевидно е завладял и отстаналите учители. Не записах дъщеря си там. 

# 91
Аз записах дъщеря си вчера...всички бяха много любезни-отговориха на всичките ми въпроси.

# 92
И ние се записахме в 133-то. При мен също бяха много любезни и отговориха на всичките ми въпроси. Ние предпочетохме г-жа Елеонора Петрова, но ще видим дали са уважили молбата ни. Има ли и други майки предпочели тази учителка?
Прочетох в друга тема, че на 15-ти изнасяли списъците по класове. Аз забравих да питам за това, та сега ви питам тази информация като се записвахте ли ви я казаха или просто са слухове. Simple Smile

# 93
Прочетох в друга тема, че на 15-ти изнасяли списъците по класове. Аз забравих да питам за това, та сега ви питам тази информация като се записвахте ли ви я казаха или просто са слухове. Simple Smile
Аз точно питах и ми отговориха за списъците ще ги изнесат на 15ти.
emilyjo изпразни си пощенската кутия не мога да ти пратя лично.
И аз писах Елеонора Петрова. Госпожите ,които приуемаха документите са именно описаните по-горе в темата Митева и Чивикова.

# 94
Елеонора Петрова е много добър преподавател. Доколкото знам първата и специалност е българска филология. Подготви децата много добре по български. Мисля, че няма да съжалявате.
Тя върви "в комплект" с Галина Хуриетчиева, която преподава руски и математика на децата. (Всеки клас има така да се каже две учителки). Другият тандем е Чивикова-Митева. Хуриетчиева е от една година в училището, пое децата в 4-ти клас, замени прекрасна учителка, много любима на децата (Олга Узунова). Те постоянно я сравняваха с нея и сякаш не успя да се получи същата връзка учител-ученици.
Вие няма да имате този проблем, така че желая успех на децата ви!

До миналата година имаше държавна занималня и за времето, през което сме я ползвали, бях доволна от г-жа Русева. Спортове и допълнителни занимания НЯМА!

# 95
Ucu, благодаря за изчерпателната информация. насявам се, че сме направили правилния избор.
Надя, изпразних си пощенската кутия. Вече може и на лични.

# 96
  • София
Майки на първокласници, моля ви споделете ползвали ли сте някакво предимство при кандидатстване за 133 у-ще и какво. мъжа ми работи в района и се чудя дали имаме шанс  за догодина /това е последното предимство от всички изброени от училището
ще бъда благодарна на всички отговорили   bouquet

# 97
Майки на първокласници, моля ви споделете ползвали ли сте някакво предимство при кандидатстване за 133 у-ще и какво. мъжа ми работи в района и се чудя дали имаме шанс  за догодина /това е последното предимство от всички изброени от училището
ще бъда благодарна на всички отговорили   bouquet

Само това предимство ти е достатъчно, за да приемат детето ти без проблем.
Аз също работя в района и приложих служебна бележка.
Макар и последно в изброяването, това предимство е равностойно с местоживеенето в района.

# 98
По въпроса с отношението: аз също останах с отлични впечатления, всички бяха изключително любезни, вкл. и директорката, която се представи заради едни номерца, които оправни родители раздаваха в първия ден за подаване на документи и на гърба на които имаше реклама на частна занималня  Rolling Eyes.
Не беше по-различно отношението и когато отидох да запиша детето си. Два пъти се извини жената, че се е забавила с отпечатването на заявления за занималня. Никой не се е държал зле по никакъв начин - такива поне са моите наблюдения  newsm10.
Организацията беше перфектна, дори хората започнаха половин час по-рано работа в деня на подаване на документи, за да не чакаме на опашка. Приемът на документите, както и самото записване не отнеха повече от 2-3 минути на човек.

Тази година отново г-жа Русева ще поеме занималнята, доколкото разбрах. И за нея чух отлични отзиви.

# 99
  • София
Занималните са две-по два класа във всяка. Зависи в кой клас ще сте.

# 100
А коя госпожа води втората занималня

# 101
 виждам,че сте повече мами на първолаци, но исках да попитам за впечатления от училището след 7 клас....колебаем се да го пишем за всеки случай като първо след основните ни желания сега за 8 клас....но нямам познати с деца там и нямам впечатления какво е нивото, дисциплината и тн...

# 102
  • София
А коя госпожа води втората занималня

Нашата беше Георгиева-на "б" и "в" клас, на другите два е една руса госпожа, но не й знам името. А и нашата не знаеше дали ще ни продължи във втори клас или ще вземе пак първокласниците.

# 103
Синът ми е във втори клас в момента. В първи клас ходеше в занималнята в училище, но... изобщо не бях доволна. От февруари го преместих в частната занималня до училище. Нещата се промениха коренно към мноооого по-добро.

# 104
  • София
 Моето дете сега е 5-ти клас, след като завърши при Елеонора Петрова. Чак сега този клас започна живот извън училището. Досега той просто съществуваше и нищо повече. Нищо лошо като цяло, но и нищо добро като цяло. Никаква инициатива, никакво желание за да се разбере нещо повече за децата, за техните преживявания и проблеми помежду им. Някакво розовоочиларско-амебно състояние на госпожата. Децата си имаха проблеми в общуването, специално с моето дете бяха постъпили по детски, неразбирайки какво правят, но жестоко на зелено училище в стаята им, госпожата Елеонора Петрова, която е класна, беше влезнала, видяла, че дъщеря ми плаче, но очевидно е решила, че нейните сълзи не са достойни за по-задълбочено внимание. Да, имало е въпроси от сорта "Какво се е случило", но нищо повече, а имаше нужда точно тогава от много сериозно разглеждане на проблема. След това последва лято, всичко се позабрави (но не и вкъщи) и сякаш пак децата и техните отношения се гледаха през розови очила на вечно усмихната госпожа.
Госпожа Галина Хуриетчиева дойде последната година, веднага организира мажоретен състав (кой както иска да се отнася към това), факт е, че е имало инициатива и желание да се работи с децата извън задължителните часове.
Сега, обаче, се вижда какъв трябва да е класен ръководител. КОйто желае да работи с децата, да се вижда с тях извън училището, да се сближава с тях... Такива госпожи трябва да работят с децата от първите им стъпки в училището. Госпожа Елеонора Петрова има много хляб да изяде...

Общи условия

Активация на акаунт