Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 311
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Руми, ЧЕСТИТОООООООООООООО!!!  bouquet   bouquet   bouquet

Такава прекрасна новина! Да ти е здраво и палаво момченцето! Името му е много хубаво! А баткото да помага много!  Hug  Hug

Ти как си? Освен, че трудно седиш  Mr. Green дано да няма други поражения.

Благодаря, за пожеланията! С Лили ще се учим моми да гледаме.  Joy

gali77, ние с мъжа ми много искахме още едно дете. Честно казано - стана доста неочаквано за нас, аз бях изненадана, да не казвам шокирана при вида на положителния тест.  Shocked Обаче сега съм на седмото небе, такова невероятно усещане е. За мен някакси с едно дете не става, може би, защото имам брат, мъжът ми има сестра. Всичките ни приятели са с 2 деца, а и виждам как прекрасно се разбират помежду си. Не се притеснявам дори за отглеждането, въпреки че сами с мъжа ми гледаме Боби. Ще се справим 100% и с второ дете!  Peace

Ако ти искаш второ - не чакай и не се чуди. Каквото е с едно, това е и с две. Само смеха в къщата ти ще е двоен.  Hug

# 136
Толкова много исках да е момиченце второто! Мъничка фръцла Laughing

Само да устискам до финала Praynig Praynig Praynig

Аз не смея да си кажа, че съм добре защото всеки път като го кажа и става нещо. Стискам зъби, палци, крака...всичко. Стискайте и вие

# 137
Знам,че е много по-добре да са две деца. Много пъти съм го мислила, но честно ви казвам: плаша се от парите Embarassed Отвратително е това да бъде причина човек да не иска друго дете, защото те наистина са смисъла на живота и нищо друго не е от значение, но все пак трябва да се мисли и за това. Не мизерстваме, но ни е доста трудничко, имаме си стабилни заемчета /кой ли няма на днешно време/, и наистина се плаша от финансовата страна на въпроса. С порастването на децата нуждите стават все по големи, а положението ни изобщо не мисля,че кой знае колко се подобрява, даже напротив... Може и сами да сме си виновни,че не успяваме да изкараме повече пари, но как, по дяволите, не може всички да станем предприемачи.
Оффф, сега сигурно ще ме сметнете за голяма егоистка щом като смятам,че заради парите не може да гледаме друго дете. Но и тази страна е много важна и ако човек не се чувства сигурен, как да стане.
Наистина съм се замисляла върху този въпрос и знам,че за самото дете е  по-добре да си има някого, но...

# 138
Gali77, да ти кажа и нашето положение ама никак не е розово Peace Но изобщо не се поколебах за 2-ро детенце. Гледаме си ги сами. Повечето неща имахме от каката (проходилка, столче и разни такива неща). С паричките не е лесно, но пък това беше стимул мъо да намери по-платежоспособна работа и пак се оправяме някак. То лесно няма, ама някак не си се представям само с едно детенце? Ами тя откачаше удома сама ooooh!

# 139
  • София
Оооооо моми4ета за финанси изобщо няма да говорим. NaughtyНаистина кой ли няма заеми на днешно време,ние също сме със заем и то го изтеглихне тази година заради ремонта.Въпреки вси4ко ще се справим някакси.Аз съм оптимист Mr. Green

А това,4е се имат пове4ето неща от първото дете,наистина е така и е облек4ение.Аз имам доста запазени неща от Марио и сега ми е екстра Grinning

Стаси,друго няма,но 4есно казано явно "шива4ката" беше добра,защото ве4е успявам добре да си посядвам Mr. Green,само като седя по-дълго от 10-на минути права и по4ва да ме дърпа отдолу.Но мисля,4е е нормално,все пак едва 4-5 дни са минали.А когато раждах Марио........3 седмици седях на една страна,беше много гадно.
Толкова много исках да е момиченце второто! Мъничка фръцла Laughing

Гаднярки Mr. Green....как исках и аз една фръцла..............,ама няма.Ще трябва да се борим с трето,а ако излезне пак мом4е..... newsm78 Mr. Green #Crazy

Ей,Лили да се оправяш по-скоро,сега как си?

# 140
Гаднярки Mr. Green....как исках и аз една фръцла..............,ама няма.Ще трябва да се борим с трето,а ако излезне пак мом4е..... newsm78 Mr. Green #Crazy

А ако се окажат близнаци Mr. Green

# 141

А ако се окажат близнаци Mr. Green

то ако са близнаци иди дойди, но вижте това

# 142
 Shocked
Вече съм сигурна, че я отказахме от борба за трето Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 143
  • София
Aaaaaaa не сте напълно Laughing,в родата няма близнаци,но аз ък може да съм първото изклю4ение Mr. Green

Абе хора кажете някакъв лек за хемороиди.

# 144
  • София
Ох, Руми - НЯМА ЛЕК за тез гадости..... ooooh! Аз си ги нося спомен от раждането, поне не са големи и не ме болят много. Единствено се отказах от прашките.... Cry

Аз имам дрехи от Боби, а и приятелките ми ме затрупват с дрешки от техните деца. Никога не отказвам, само обувки купувам нови. Ако ще те успокои - и ние сме с 3 заема, ама и двамата работим. Аз оставих Боби малък на ясла, ама нямаше как, трябваше да се връщам на работа.
Но ако с мъжа ти се разбирате и обичате - едва ли парите могат да ви спрат. А нещата винаги си нареждат по най-добрият начин, вярвам в това!  Peace

Лили, всичко ще е ок!

Руми, смело действай за трето! Аз напреднах с годинките и не знам дали ще се класирам, ама така ми се иска.....

# 145
Стаси, ти поне си ги нашари Mr. Green Може и без трето да минеш Peace
Руми доколкото знам лекари ги премахват, при това бързо. Процедурата траела минутка. Моя приятелка страдаше (тя от учене, не от раждане) и каза, че един ден не изтърпяла и срам не срам отишла да и ги махнат, мога да попитам ако искаш Peace

# 146
Гледам, че никакви ви няма и реших да пусна малко смях в залата Hug
Мойта кокона, направо ме вади извън нерви. Вчера ме извади от кожата ми направо. Заинатих се, че няма аз да и събера играчките и те си стояха разпилени 4 дни Crazy Вечерта така се вбесих, че да ви казвам направо. Съблича се тя за баня и гледам гащите и в дупето Thinking Помислих, че ластиците за се отпуснали, зашото не за първи път ми прави впечатление. Ама незнам какво ми хрумна да я питам Peace
"Защо бе мамо са ти така гащите?"
"Ами за  да са ми като твойте"  Crazy Joy Joy Joy

# 147
  • София
Хахахаха - госпожица, какво очакваш.   Joy  Joy

Моят мъж снощи ме води на ресторант - нали сме без Боби. Голяма романтика беше, напомни ми годините на свалката  Joy

# 148
Гледам, че никакви ви няма и реших да пусна малко смях в залата Hug
Мойта кокона, направо ме вади извън нерви. Вчера ме извади от кожата ми направо. Заинатих се, че няма аз да и събера играчките и те си стояха разпилени 4 дни Crazy Вечерта така се вбесих, че да ви казвам направо. Съблича се тя за баня и гледам гащите и в дупето Thinking Помислих, че ластиците за се отпуснали, зашото не за първи път ми прави впечатление. Ама незнам какво ми хрумна да я питам Peace
"Защо бе мамо са ти така гащите?"
"Ами за  да са ми като твойте"  Crazy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha

без коментар!!!

hahaha hahaha hahaha

# 149
  • София
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, а то около вас все страхотни новини!

Руми - честит ти младеж!!!!Да ти е жив и здрав и много да те слуша!!!!

Лили и Стаси - честито за девойките! Прекрасно е да си имаш девойка! Лили - стискам палци всичко да е наред!

Дианчето - страшна е твоята госпожица - да ти е жива и здрава!!!!

Жожо и Деничка растат и хубавеят - много се разбират, ама то заслугата е най-вече на Жожко  - страхотен батко е - толкова се грижи за нея, толкова е внимателен! Както каза той един ден: "Има късмет Деничка че съм се родил първи" и наистина е така...

Ходихме на почивка в Турция с Жожо и много му хареса. Без проблем беше и полета, и екскурзията с яхта  Laughing

Пораснаха нашите юнчета, пораснаха....

Общи условия

Активация на акаунт