Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 314
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Това бебе ще е с характер,да знаеш Wink Joy Joy

Хаха, дупе да ти е яко Mr. Green
нали? Joy

# 121
  • София

Бъзикайте се вие,а на мен яйце ми се пе4е на ДУПЕТО Laughing

Утре влизам в болницата,пък да видим дали веднага ще приложат системи и тем подобни.Стискайте палци

# 122

Бъзикайте се вие,а на мен яйце ми се пе4е на ДУПЕТО Laughing

Утре влизам в болницата,пък да видим дали веднага ще приложат системи и тем подобни.Стискайте палци
Ще ти сложат вероятно система с Окситоцин и ще родиш,няма страшно! Heart Eyes Hug
Пожелавам ти късмет и силно стискам палци! Hug

# 123
Руми, наистина ни е смешно на нас, ама мислим те бе жена Rolling Eyes
Аз вчера бях направо парцалена кукла. Какво ми стана незнам, от жега ли от що ли, ама като се почна едо повръщане, едно чудо, парцал! Където сварех залягах и задрямвах на минутата, та тази сутрин дребния като се събуди около 4, та и аз станах вече окончателно, понаспах се за около 24 часа Simple Smile
Малко залитам, ама пусто вчера нищо не съм хапнала, че и сега го раздавам по-кротко, че страх лозе пази Peace
Вики ония ден беше такава парцалена, ама само казваше, че я боли корем, поне не е повръщала, ама не искаше и да яде, чак снощи изяви желание за хапване. Значи се оправяме Peace Май с вода се натровихме или жегата ни дойде в повечко Rolling Eyes

# 124
  • София
diancheto, май има някакъв летен грип, но не знам какви са симптомите, минавал за ден-два. Дано да се оправяте, че през лятото е ужасно да си болен - не стига, че жегата те изпива, ами и болестта ти изцежда силите...

Руми, стискам палци и скоро да се похвалиш с малко човече!  Hug

# 125
Дианче,как си?Оправи ли се? Hug

Руми би трябвало вече да е  родила. LaughingНякой няма ли и тел.номер? Grinning

# 126
  • София
Да се похваля - бебето ще е момиче! Поне така ми каза преди 1 час лекарката. Ще връзвам панделки догодина!

Какво става с Руми? Чакам с нетърпение да се включи!

# 127
Да се похваля - бебето ще е момиче! Поне така ми каза преди 1 час лекарката. Ще връзвам панделки догодина!

Браво! Wink Hug

# 128
Stassi, честита женска новина Hug
Краси, пушка съм вече, щом съм на линия Mr. Green
И аз все я мисля Руми, даже юлската тема вчера прегледах няколко пъти Rolling Eyes

# 129

Краси, пушка съм вече, щом съм на линия Mr. Green
И аз все я мисля Руми, даже юлската тема вчера прегледах няколко пъти Rolling Eyes
Да,аз те видях и в другия форум днес Wink Laughing

# 130
  • София
Ей ме на Laughing

На 21-ви родих мом4е-Богомил.Който е казал,4е 2-то раждане е по-лесно,е излъгал.Поне при мен беше така,от днес ве4е съм си в къщи,макар 4е трябваше да ни изпишат утре.Но се спазарих да ни пуснат,4е там клаустрофобия ме хвана.Марио сега е неудържим само иска да гали и целува бебето,гледам да не му се карам,но не става....

Стаси браво на вас с Лили,ще си имате моми,аз пък двама мъжкара Laughing

из4езвам сега,4е едва си седя на д-то.

# 131
Румииииииии,честито момченцеееее! Hug Heart Eyes  bouquet
Мнооого хубава новина! Laughing
Ти как си? Hug

# 132
Стаси, браво за момата, страхотно!!!

Руми, браво!!!
Да ти е жив и здрав!
Много радост, късмет в живота и преди всичко здраве му желая!
Богомил е много хубаво име, поздравления!

Бързо възстановяване ти пожелавам  Hug  bouquet

# 133
Ееееей най-сетне дългоочакваната новина Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Честито, да ти е жив и здрав, много радост и късмет, а на теб бързо възстановяване Peace
А за 2-рото раждане, и на мен не ми беше по-лесно, просто съм благодарна, че беше 2 пъти по-бързо (само 3 1/2ч.) Mr. Green
Лили, ти как си мила, и тебе все те мисля Hug
Абе сега вие със Стаси с тия моми, малееее, то ще са панделки, то ще са рокли...

# 134
Честит юнак, Руми!!!!  bouquet
Да ти е жив и здрав и много да ви радва, а бати много да слуша и помага

Абе, хора, много ви се радвам на бременостите, но и много се чудя как сте се решили. Аз не мога да се реша, не знам...., много ми е трудно Embarassed

Лили и Стаси, желая ви лека бременност и на финал едни прекрасни принцеси. Hug

P.S. много е хубаво да си имаш момиченце Wink

Общи условия

Активация на акаунт