Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 320
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Хелоу!!!
Аз днес пак бях по лекари...уф аман вече. Моят лекар ме оставя за още един месец в леглото, много неприятно. Забрани ми една купчина неща включително и секс! Оказа се, че съм с много ниско разположена плацента и ще трябва много да пазя бебка. То не че ние сме се скъсали от секс. Всъщност откакто съм забременяла се гледаме умно като братче и сестричка сме...Първо не смеехме, след това дойде сезонът на голямото повръщане и не ми беше до това, сега пък тези проблеми...ееееех, дано се вдигне нагоре защото ако трябва да лежа до края ще изперколясам окончателно!

Стаси, то през лятото доколкото знам не се правят такива операции освен ако не е много наложително , така че ти остава варианта есен

# 106
  • София
Лили,радвам се за теб,4е ще имаш мома Grinning Аз не можах да се класирам и с второто Grinning

Днес ми е и термина,а няма и помен 4ове4ето да излиза и ве4 съм много изнервена,затова и не пиша толкова 4есто.

Ина4е Марио в4ера го оставихме при майка ми,4е той сам пожела(още не мога да му се на4удя),но по-късно ве4ерта ми се обадиха с майка и той ве4е пла4еше и искаше да си идва.Така ме стегна душицата ви казвам.......но все още се въздържам да ходим да го вземем,4е той и без друго вижда майка ми по-рядко.А и тези дни катоп родя ЖЗ татито ще трябва да ходи да докара майка ми така или ина4е,та направо и него да си го доведе.Притеснява ме само,4е ако аз се забавя още седмица,ще подивея без него и ще отида да си го взема по-рано.
То угодия няма-до в4ера ме ядосваше и само виках в къщи,а сега ми е мъ4но много

# 107
ЕЕЕйй Руми, днес ти е термина, хайде стискам палци всичко да мине по вода.
Леко раждане ти пожелавам и не се притеснявай за Марио, сега имаш много важна задачка и ти пожелавам успех!

# 108

Днес ми е и термина,а няма и помен 4ове4ето да излиза и ве4 съм много изнервена,затова и не пиша толкова 4есто.

Леко ражданееееее Heart Eyes Hug
Стискаме палци и ще очакваме хубавата новина! Wink

# 109
  • София
Стискам палци! Пожелавам ти леко раждане и прекрасно бебче!

# 110
Eeeeй Руми, да се похвалиш Hug Hug Hug

# 111
Eeeeй Руми, да се похвалиш Hug Hug Hug
Като гледам,може и да е родила вече Wink Laughing
Не е писала повече Grinning

# 112
  • София
Не съм още бе хора,това дете ще излезне голям инат Grinning Утре съм пак на преглед,писна ми ве4е.Ина4е влизам и ви 4ета да не изостана с клюките,ама и вие много не пишета.Краси от морето 1-2 пъти да се е вклю4вала,аааааа ще има санкций Naughty

# 113
Не съм още бе хора,това дете ще излезне голям инат Grinning Утре съм пак на преглед,писна ми ве4е.Ина4е влизам и ви 4ета да не изостана с клюките,ама и вие много не пишета.Краси от морето 1-2 пъти да се е вклю4вала,аааааа ще има санкций Naughty

Щом не си, да минава леко и безпроблемно Praynig и да се похвалиш със здраво и сладко човече Hug
И аз преносих ден със малкия и го попринудихме да излиза, че вече не ми се бременееше, та то хората едва в 9-я влизат, а аз в 10-я и нищо Rolling Eyes Та доки спука водите (помолих го да родя възможно най-скоро, иначе щяха да чакат) и за 3 часа вече бях мама на двама Peace
Само споко и Бог да е с вас Hug Hug Hug
А Краси сега го раздава май на следморски релакс Mr. Green

# 114
Ми няма какво да пиша,бе хора Laughing HugУж и до Бургас ще ходим,ама мъжо е толкова зает,че не знам кога Laughing
А Краси сега го раздава май на следморски релакс Mr. Green
Нещо такова,да Laughing

Руми и аз преносих голямата с една седмица,не се изнервяй. HugЩе излезе малкото човече,няма къде да ходи Wink

Лили,ти как си?Личи ли вече коремчето? Hug

# 115
Oooo имам си порядъчно коремче вече, личи си, и в гащите вече не си влизам   Blush
Тези дни в студовете се видях в приключение, нямах какво да обуя, та ходих с разкопчани копчета на панталоните и хванати с колан да не паднат  Embarassed

Иначе при мен няма нищо ново. Лежа и пазя бебка  Crazy

# 116
Румиии, тук ли си още?

# 117
  • София
Румиии, тук ли си още?

Ммммм дааа Laughing,тук съм бебо не ще да излиза.

Днес ходихме да си приберем и Марио от при майка ми и ве4е и той си е в къщи,сега сме му напълнили басейна и 4овека се плицика навън GrinningА аз само се шматкам напред назад и се ослушвам,но файда никаква Laughing

# 118
Румиии, тук ли си още?

Ммммм дааа Laughing,тук съм бебо не ще да излиза.

Днес ходихме да си приберем и Марио от при майка ми и ве4е и той си е в къщи,сега сме му напълнили басейна и 4овека се плицика навън GrinningА аз само се шматкам напред назад и се ослушвам,но файда никаква Laughing
Това бебе ще е с характер,да знаеш Wink Joy Joy

# 119
Това бебе ще е с характер,да знаеш Wink Joy Joy

Хаха, дупе да ти е яко Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт