Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 106
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Страхотни снимки са всичките! Да са ти живи и здрави щерките!   bouquet
Ей, Краси, разгледах и аз снимките. Мислех да не пиша, но все пак реших и аз да ти кажа, че голямата ти щерка е гоооляма хубавица: пу-пу. Пък по бански направо ми събра погледа Laughing Как ще я опази татко й, той да му мисли  Mr. Green
Благодаря ви Heart Eyes Hug

Ами,Гале,как да я караме!От ден на ден става все по-капризна малката.Сутринта в кафето за малко да се сбием даже.Понякога дори се моля да идва по-бързо септември,че да тръгва пак на градината Blush

# 181
  • София
Гале, и моето дете не иска да говори с мен по телефона, защото има винаги по-важни неща за правене.  Laughing   Laughing  Само го чувам в слушалката като казва: Ааа, няма да говоря с мама, сега съм зает.  ooooh!

# 182
Много са готини снимките, а и снимащите се  Mr. Green И каката и мамата - парче и половина Peace
Пък за таткото - пушка да взима, какво му остава на човека с три хубави жени... Joy
Незнам от набора ли, от зодията ли, ама и аз вече с душа чакам Септември, че такава лиготия не е било значи. Сутрин с отварянето на очите и се отваря и устата. Една латеернааа думи нямам, половината ден минава в хленч за нещо, викам понякога като луда, кой ли ден ще дойдат да ми вземат децата социалните Blush
По малкия почти не се случва да подвикна, ама Вики ми скъсва нервичките на моменти направо. Сега от вчера мааааалко е влязла в релси, дано я държи по-дълго, че  #Crazy

# 183
Много са готини снимките, а и снимащите се  Mr. Green И каката и мамата - парче и половина Peace
Пък за таткото - пушка да взима, какво му остава на човека с три хубави жени... Joy
Ааа,тя мамата взела-дала вече. Joy Joy
Аз затова исках  едно момченце,че да сме по равно. Laughing

# 184
Дианчеее,ти си младичка ,тъкмо погледнах в профила ти-на 26 едва,пък аз вече си скрих годините в моя профил Mr. GreenОткак навърших 32... Joy Joy Joy

# 185
Краси, я да не се обиждаме на години Laughing И на мен 31 ми звучат множоко, ама се чувствам на 20  Joy
Дианче, значи и твоята Вики същата като мойто диване. Снощи точно това коментирах с баща й, то бива  бива инат, ама не може абсолютно нищо да не прави, каквото й се каже. Просто не знам след 7-8 години какво ще става като влезе в пубертета, тогава съвсем нищо няма да можем да й кажем. И ей това хленчене ме влудява на н-та степен. Вики страшно се глези като е с нас и най-странното е, че казват, че като ни няма изобщо не се държи така, но появим ли се  ела та гледай. Изобщо не знам как да се държа, пробвам и с добро и с лошо, полза няма. А за викането... отдавна се притеснявам като се засечем с някой комшия в коридора за каква ли ме мислят хората Embarassed

# 186
Краси, я да не се обиждаме на години Laughing И на мен 31 ми звучат множоко, ама се чувствам на 20  Joy
Абе то и аз по акъл хич не съм на 32,ама фактите друго говорят Mr. Green Laughing Joy

# 187
Aaaaa aко става дума, на колко се чувстам - повече от 16 не си давам Mr. Green
Ама.. скоро гледах едни снимки между 18 и 20 и се почувствах на 100г.  Бях много диво хлапе, а сега се оплаквам от мойто Blush
Гале, от името ще да е, чувстват се кралици явно калпазанките Rolling Eyes
Краси, ако незнам, че имаш толкова голяма щерка, питай ме кога ще ти ги дам тези 32, айде стига бе Shocked Виж каква мацка си, аз съм на 26 ама поне на 30 изглеждам (поне така си мисля), може би защото имам още килца за смъкване и не мога да се приема в тази си кожа Cry

# 188
Краси, ако незнам, че имаш толкова голяма щерка, питай ме кога ще ти ги дам тези 32, айде стига бе Shocked Виж каква мацка си, аз съм на 26 ама поне на 30 изглеждам (поне така си мисля), може би защото имам още килца за смъкване и не мога да се приема в тази си кожа Cry
Така е,защото много рано забременях Blush
Пък ти изглеждаш страхотно,за какви килца ми говориш Hug

# 189
  • София
Така е,защото много рано забременях Blush
Пък ти изглеждаш страхотно,за какви килца ми говориш Hug

Хе-хе-хе,стига сте се 4еткали бе Joy
Ше требва и аз да си ка4а някоя снимка,та и мен да ме по4еткате малко,щото няма да посмеете да кажете лоша дума от хорски срам Mr. Green Mr. Green

# 190
Руми,давай,сега е момента! Wink Joy Joy
Ти извеждаш ли бебчо на разходка вече? GrinningГледам че е на 23 дни,аз вече я извеждах по малко Laughing

# 191
  • София
Оооо,извждам го и още как,още от 10-я ден.Ако трябва да си седим само вътре ще полудея.

# 192
Kaчи да те почеткаме дееее Hug
А и ти сега си родилка още, няма от какво да се притесняваш Wink
Краси, ама аз заради това съм се скрила зад детето бе, иначе имам още 10 кила за смъкване, че да си влезна в кожицата Crazy

# 193
Краси, ама аз заради това съм се скрила зад детето бе, иначе имам още 10 кила за смъкване, че да си влезна в кожицата Crazy
Я дай една снимка да те видим.Без детето Wink Laughing

# 194
  • София
Много са ми голями снимките и сайта Picvalley ми ги отхвърля,кажете някой друг

Общи условия

Активация на акаунт