Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 118
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Лили и аз изпитвам ужас от прилепи Laughing

А Дида и Краси какво се зари4ат,знае ли 4овек.... Joy
А,аз не се заричам,току-виж съм се похвалила че чакам третото. Joy Joy
Лелееее,днес е много горещоооо!Направо не се диша! ooooh!

# 166
Еееее Лили, събудих децата с тоя смях значи Joy Joy Joy Тази луда котка вместо да гони прилепа с вас се е изгаврила казваш а hahaha
Руми, той матрака не е зарради Марио продънен, знаем ги ние тези работи Mr. Green
Иначе за трето - абсурд!!! Naughty

Иначе за коликите благодаря на Господ, че ни отърва от тях, нието единия не е имал Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 167

Иначе за коликите благодаря на Господ, че ни отърва от тях, нието единия не е имал Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Laughing

# 168
  • София
diancheto, не се заричай! Тези неща стават, когато най-малко ги очакваш  Laughing  Laughing

На мен Боби онзи ден ми каза, че другия път бебето ще е момченце, защото не му хареса, че сега чакаме сестричка. Така, че направо ме засили за трето преди да съм родила второто. Проблемът е, че и баща му е навит за трето.  #Crazy Горката аз.......

# 169
Хахаха, аз не обичам да се заричам, но по този въпрос 2 мнения нама Naughty Мъж ми иска, ама то да не се пита само от него, да да, аз да не съм само за разплод Crazy Нали и аз съм хора бе Joy

# 170
  • София
Ау Лили, то направо по Хичхок е вашата случка  Shocked.....

Представям си и аз как щях да си глътна граматиката. И откъде се е взел този прилеп в София?!?!
А това с котката вече е върха. Мятайте я навън и това е. Как ще се притесняваш ти да не те нападнат в собствения ти дом?!? При това и в твоето положение?!?!

Руми, хайде да се отървете по-леко с коликите.

Дианчето, то и моите сладури почти нямаха колики. Ревяха по-скоро от глад, защото нямах достатъчно кърма а се тръшках че искам да са само на кърма и ги държах гладни децата  Mr. Green!

Краси, браво мацка - направо ти се възхищавам на ентусиазма за трето бебе! Аз в момента не смея дори да си го помисля. Не знам от кога не съм спала повече от 6 часа и то с няколко прекъсвания /ту от единия ту от другия/. Не помня от кога не съм имала един ден или поне половин само за себе си - да не бързам вечно занякъде и за някого....
Да са ми живи и здрави знам че нещата ще се поуспокоят като дръпне още малко Деничка, ама засега дори нямам сили да си помисля за трето....

Стаси - твоята отсега е ясна - щом е казало детето още едно братче - ще се напънете - няма начин....
Тук се сещам Жожо като го питахме докато бях бременна дали иска сестричка, той казваше " и братче мамо, и братче"  Joy

Целувки то нас на вас  Laughing!

# 171
Мамо Миши, според мъжа ми в подпокривните пространства на блоковете, т.нар. въздушни възглавници живеят много прилепи и гълъби. аз въобще не искам да се замислям над този факт защото ще изперколясам.

Иначе злият котарак си заминава тази вечер. Сестрата на мъжа ми се прибира утре от море и си го поема  Grinning.

Аз да ви кажа винаги съм искала 3 деца, мъжът ми също, но с таз проблемна измъчена бременност нещо яко се разколебах, не ми се минава още веднъжпо този път.
Живот и здраве да родя и всичко да е наред ще му мислим  Mr. Green

# 172
Здравейте,момичета! Hug
Лили,и аз мисля така. PeaceХубаво е с три деца,но ти първо роди това ,пък ... Wink Laughing Hug
Мама Миши,моите деца са с голяма разлика и съм си починала хубаво  LaughingИначе и мен най-много ме мори това недоспиване вечер покрай бебетата  #Crazy Laughing
Сега ще кача малко снимки от село ,прекарахме си супер. Heart Eyes
А в понеделник очаквайте снимки и от Бургас. Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272234&pid=6845015

Последна редакция: сб, 09 авг 2008, 18:36 от Hot iceberg

# 173
Ето ги и морските снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272670&pid=6868603

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 08:43 от Hot iceberg

# 174
Краси, разгледах всички снимки!
Много са хубави. Завидях ви лекичко да знаеш  Grinning
За Анелия си знаем, че е много хубаво дете, но съм възхитена и от голямата ти дъщеря. Красива млада дама. Поздравления!!!

# 175
  • София
Ето ги и морските снимки.Паролата е шест шестици Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=272670&pid=6868603

Аааа не Naughty,ти ме разби.Вие прибирате ли се в къщи JoyСнимките наистина са много хубави и без никакво благородство ви завидях Joy

Ние ина4е сме добре,Марио отка4а ве4е,голяма лиготия е станал и "няма уши" за нищо Whistling,ама опитвам се да не викам много и да съм по-спокойна.Мал4о и той кога реве,кога не...абе не мога да се опла4а от детето,мога да кажа,4е е от кроти4ките-пу-пу,да го не уро4асъм Laughing

Поздрави на вси4ки  bouquet

# 176
Краси, разгледах всички снимки!
Много са хубави. Завидях ви лекичко да знаеш  Grinning
За Анелия си знаем, че е много хубаво дете, но съм възхитена и от голямата ти дъщеря. Красива млада дама. Поздравления!!!
Ооооо,а как ме ядоса тя преди малко,да знаеш!Пред хората се прави на много кротка,а как ми отговаряяяяя! ooooh!
Тя и малката е същата де,учи се от кака си Mr. Green

# 177
Аааа не Naughty,ти ме разби.Вие прибирате ли се в къщи JoyСнимките наистина са много хубави и без никакво благородство ви завидях Joy

Вече няма да ходим никъде,че ще ни трябват пари доста. Laughing
Аз от Варна показах ли ви снимките? newsm78
Паролата е същата,довечера обаче ще изтрия всички линкове,да знаете Wink

Последна редакция: вт, 12 авг 2008, 08:42 от Hot iceberg

# 178
  • София
Страхотни снимки са всичките! Да са ти живи и здрави щерките!   bouquet

# 179
Ей, Краси, разгледах и аз снимките. Мислех да не пиша, но все пак реших и аз да ти кажа, че голямата ти щерка е гоооляма хубавица: пу-пу. Пък по бански направо ми събра погледа Laughing Как ще я опази татко й, той да му мисли  Mr. Green
Как я карате? Вики не ходи на градина лятото, големи сцени прави с тези сборни групи и бабите се редуват да я гледат. За първи път това лято я оставих за 2 седмици на село. Отначало доста се притеснявах как ще е, ама то диването като му звънна и казва две приказки и изчезва, че я чакали дечурлигата. После се поуспокоих, че като му дръпнах и аз една почивка Flutter . Сега чакаме да дойде 21 август, та и ние да отскочим за малко до морето. Вики много се вълнува и чака с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт