Хайде ЮНЧЕ ти, четири свещички духни!

• 18 134
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • София
А къде са снимките?  Wink

Ти си ми надеждата, че и моите деца ще се разбират така.  Hug

# 151
Mama Mishi, все едно за филм ми приказваш... Мойте са страшни драки. Каката все го закача, дърпа му играчките, постоянно го чепка Sad
Моя няма късмет май, че се е родил 2-ри Laughing

# 152
Гале,давайте смело. WinkЕдно дете не е хубаво,а парите винаги не достигат и без това Laughing
Руми,на теб пожелавам една фръцла,щом искаш Mr. GreenДействайте и вие,с трички ще е по-весело Wink
Дианче,правилно ти е казало детето hahaha Joy
Мама Миши,чета и не вярвам на очите си. LaughingБраво на страхотния батко! Grinning
Стаси,трябва да има и такива моменти. WinkРомантични Heart Eyes
Лиленце,как си? Hug
От нас нищо ново,в петък заминаваме на село малко,че се каня от пролетта още Laughing
Поздрави и прегръдки на всички мами и дечица! Hug

# 153
Фиииуууу, ще изпаднем бре Laughing

# 154
  • София
Привет, мацки!

Бях 3 дена във Варна да си видя детето. Много хубаво си изкарах, дори на плаж ходих. Времето беше чудесно, разхождахме се из Морската градина...Чак не ми се тръгваше, ама няма как - днес съм на работа.  Confused

Лили, как е при теб? Моето чудо в корема не спира да мърда.  Joy Иска само да се движа, не харесва да съм седнала.

Ето малко снимки:

http://good-times.webshots.com/album/565027971LMAQAU

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 12:49 от stassi

# 155
Stassi, чудесни снимки Hug А и чудото в корема вече ясно си личи Heart Eyes
Лилииии, впиши се бе мила, че те мисля и тебе Hug
Краси, да не си пак морска Rolling Eyes ...или балканска, знам ли Laughing
Руми явно е заета с бебчо Hug

# 156
Краси, да не си пак морска Rolling Eyes ...или балканска, знам ли Laughing
Тук съм.Бях малко на село ,но вече съм тук .До утре и пак изчезвам.Още няколко дни и ще съм пак морска Wink,само че тоя път ще ходим в Бургас. Hug

Стасииии,много си сладка с това коремче! Heart Eyes
Лили,кажи нещо де! PraynigДобре ли си?Пусни и ти снимчици с коремчето! Wink

# 157
Ето мееее

Тук съм всеки ден ама повече чета.
Нямам актуални бремелински снимки, но ще накарам мъжа ми да ме щракне и ще ви пусна да ми видите тумбака.
Мойта мома не вилнее много още, прави си топчици, които се движат по корема ми  Laughing
Усещам я основно вечер, явно ще е нощна птица като брат си. И той така запчваше да вилнее в 10 вечерта и така до сутринта още в корема ми, че и след това  Tired

Иначе аз пак прокървих леко преди няколо дни, но сега съм ок. Калоян е на море с баба си и дядо си на Иракли. Много е щастлив, разказва ми как се бори с вълните, копае дупки в пясъка, леле как му завиждам  Grinning

Аз май не съм ви показвала снимки от РД на Калоян и моя, нали на другия ден постъпих в болница и не ми беше до това май...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=267933  ето да ни видите с Калоянката

Стаси, много готини снимки и ясно изразено коремче Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 15:33 от доня КОПРИВА

# 158
Лили,ясно ти личи и на тия снимки,ама ще чакаме по-актуални Wink
Дианчееее,изоставаме с тебе. Mr. GreenИдва нашия ред да пуснем снимки с големи тумбаци Joy Joy
Руми не пише,явно са ги налегнали коликите LaughingДано да греша де! PraynigКато се сетя,малката имаше колики почти до шестия месец ooooh!

# 159
 кила, а мр
Лили,ясно ти личи и на тия снимки,ама ще чакаме по-актуални Wink
Дианчееее,изоставаме с тебе. Mr. GreenИдва нашия ред да пуснем снимки с големи тумбаци Joy Joy
Руми не пише,явно са ги налегнали коликите LaughingДано да греша де! PraynigКато се сетя,малката имаше колики почти до шестия месец ooooh!

Aaaaaa приключих аз с тумбаците, или по-скоро с тумбачищата. Дребния отидох да го раждам на 97 кила, а мерси, стига ми толкоз Sick

# 160
  • София
АААА Лили и Стаси,  много сте готини с тумбаците   bouquet Hug  bouquet!

Дианче и аз приключих с ражданията. И без това Деница ни прав диви и щастливи като за две - имах мераци някога за три деца ама след второто се отказах.

# 161
Mдааа, само Краси е навитак Peace

# 162
Привет момичета!!!
Копирам си поста от отчетната тема, в която пиша и на вас да разкажа...и да ви разсмея

Сега се смея, но снощи така се бях уплашила и така пищях... Shocked

Нападна ни прилеп!
Живея в доста населен квартал на София на 8-я етаж в средностатистически апартамент bowuu
 Наместваме се снощи да си лягаме и нещо мърда и шумка откъм прозореца, под пердетата. решихме, че котаракът на свекърите се е заврял и мърдоличка. Мъжът ми стана за  да го изкара от хола и да си лягаме, дръпна пердето уж да го намери, но изведнъж нещо с големината на врабче се разлетя яко и почна да прави къгове над главите ни. Мъжът ми установи, че е паникьосан от светлината на лампата прилеп, който се блъска напосоки. Аз естествено се разпищях неистово и понеже не мога да хукна и да се спасявам заради резките движения се завих с чаршафа и легнах на леглото продължавайки да пищя Blush .
Мъжът ми пълзешком стигна до прозореца, разтвори широко и двата за да излезе прилепа при някое от  къгчетата, той няколко пъти удари греда, но някрая се разкара. Междувременно котаракът(сиамски) се превъзбуди от създалата се ситуация и се покатери на леглото и тръгна дебнешком към мен, аз вече не пищях  bowuu. Аз тъкмо си бях подала главата и се оглеждах какво става, а мъжът ми затваряше прозорците за да не се върне летящата гад и го видях, че тоя малкия всеки момент ще ми се метне! За части от секундата си протегнах ръката към него завита с чаршафа и той като ме нападна ми уцели завитата с чаршаф ръка. И добре че стана така защото ме издра жестоко, имам няколко дупки, ужас, а представям си какво щеше да бъде без чаршафа
Мъжът ми скочи да ме спасява от котарака и го перна през дупето за да го изгони, но мръсната котешка гад се обърна и нападна него. метна му се на крака, увисна с нокти на него и започна да го хапе и дере. най накрая мъжът ми успя да го  изблъска в коридора, да го изхвърли от хола и да затвори вратата. В резултат имаше жестоки рани и дупки по крака, цялото му коляно е ж ужасно състояние, тече много кръв и сега му е подуто и почти не може да стъпва на крака си, много го боли.
Аз от своя страна се страхувам да излизам в коридора, за да отида до кухнята или тоалетната мъжът ми  ме ескортира. Изпадам в ужас, че малкото чудовище пак ще ме нападне.
Как ще го гледам още 7 дни незнам.
Тук искам да уточня, че обожавам животни, цял живот съм гледала котки и кучета. Последните ми кучета са при майка ми защото като се омъжих нямаше как да ги помъкна с мен. Много обичам животните, а и те ме обичат, никога не съм нападана нито от домашно, нито от улично животно(да чукам на дърво), но това котенце за втори път ме напада, хич не го обичам. Първия път бях бременна с Калоян, издра ми жестоко ръката, даже ми остана белег. Тази котка просто е извратена според мен.

Това е, оплаках ви се, сега се смеем, но снощи беше страшно

# 163
  • София
Тук съм,ама пове4е влизам и само 4ета Grinning

За коликите-по4наха ни,ама все още не толкова силни,дано се разминем,4е с Марио продънихме матрака с баща му,а току що го сменихме с нов Mr. Green

Лили и Стаси,много сте ми убави-пу-пу да ви поакат кокошките Mr. Green

А и Калоян е страшен хубавец,не можах да се преборя да го правя зет,но ако и момата толкова хубава живот и здраве от сега я заплювам за снаха Laughing.Тъй 4е Лили стягай се Laughing

А Дида и Краси какво се зари4ат,знае ли 4овек.... Joy

# 164
  • София
Ей, Лили - страхотна мацка си!!!!!   bouquet
Много ти отива коремчето  Hug

За случката ти - представям си как се чувстваш......Аз също обичам животни, НО сиамските котки съм ги признала за злоби номер 1. Те са най-непредвидимите животни на света. Имахме такава - ужас просто.....Дано да заздравее скоро раната, че от котешки нокти много трудно зараства.

Руми - съчувствам ти. Боби така ревеше, че по цели нощи се разнасяхме и пак нямаше спокойствие. Успокоявай се, че е период и все някога ще мине. Въпросът е кога....

Общи условия

Активация на акаунт