Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко бебета се раждат след термин?
Какви са преживяванията на майките с шофиране преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с използването на слингове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко бебета се раждат след термин?
Статистиката показва, че около 3% от бебетата се раждат след термина. Въпреки това, в групата бременни, има различни случаи, като например 3% от тях са преносили, а други са родили по-рано от термина. Важно е да се отбележи, че всяко бебе е индивидуално и решението за момента на раждане е различно за всяка бременност.
-
Какви са преживяванията на майките с шофиране преди раждането?
Майките споделят, че продължават да шофират, въпреки коментарите, че може да родят в колата. Въпреки това, една майка се опитва да се солидаризира с мъжа си, като продължава да кара, докато друга майка се чуди дали багажът за болницата не трябва да бъде поставен в багажника. Важно е обаче да запомните, че всяка бременност е различна и решението за шофиране преди раждането е индивидуално.
-
Какви са преживяванията на майките с използването на слингове?
Майките имат различни преживявания при използването на слингове. Една майка закупила слинг хака, но сега обмисля да премине към по-удобен вариант като шарен слинг. Друга майка използвала голям шал, но в крайна сметка избрала слинг хака за по-лесна регулация според ситуацията, особено когато е в движение. Важно е да се отбележи, че изборът на слинг зависи от индивидуалните предпочитания и нужди на майката и бебето.
-
Какви са преживяванията на майките със съня преди раждането?
-
Какви са темите, обсъждани в дискусията?
.....
. Когато бебето гледа към майката, тя горката трябва да има доста силни ръце да повдигне количката на малките колелца. Иначе е широка и комфортна за бебо /и освен покривало за крачетата, други аксесоари за 645 лв не са включени
/. Но май Пликото по са ги докарали /на мен не ми хареса, защото е с двойни задни гуми, а имаме 8 стъпала преди асансьора/. А новият модел - Скейт, тежи поне 15 кг и не мисля, че няма да ми се наложи да я вдигна количката. За маневреността съм съгласна, спор няма, че и лека и тежка да е, трябва да е маневрена
.
. Казвайте рецепти
. По този повод на мен Pretty Galina ми се губи днес. 
Мажа тонове мазила по гърдите.

лелееееее ахаха,по4иваи си пове4ко ...на мен незнам за6то като походя пове4ко или се поуморя така ме реже корема,само на едно определено място ,сяка6 имам рана т.е като операция която те прерязва при по резки движения,4ак ми се пла4е от болка
(
Що се отнася до чантата съм решила да си купя раница от някои спортен магазин,защото е по универсална(според мен поне)
Затова съм си избрала една на Чиполино, която тежи 9 кг.

НЕКА ИМА МНОГО ЛЮБОВ И НЕЖНОСТ ВЪВ ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО !
Стига с тази работа