Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко бебета се раждат след термин?
Какви са преживяванията на майките с шофиране преди раждането?
Какви са преживяванията на майките с използването на слингове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко бебета се раждат след термин?
Статистиката показва, че около 3% от бебетата се раждат след термина. Въпреки това, в групата бременни, има различни случаи, като например 3% от тях са преносили, а други са родили по-рано от термина. Важно е да се отбележи, че всяко бебе е индивидуално и решението за момента на раждане е различно за всяка бременност.
-
Какви са преживяванията на майките с шофиране преди раждането?
Майките споделят, че продължават да шофират, въпреки коментарите, че може да родят в колата. Въпреки това, една майка се опитва да се солидаризира с мъжа си, като продължава да кара, докато друга майка се чуди дали багажът за болницата не трябва да бъде поставен в багажника. Важно е обаче да запомните, че всяка бременност е различна и решението за шофиране преди раждането е индивидуално.
-
Какви са преживяванията на майките с използването на слингове?
Майките имат различни преживявания при използването на слингове. Една майка закупила слинг хака, но сега обмисля да премине към по-удобен вариант като шарен слинг. Друга майка използвала голям шал, но в крайна сметка избрала слинг хака за по-лесна регулация според ситуацията, особено когато е в движение. Важно е да се отбележи, че изборът на слинг зависи от индивидуалните предпочитания и нужди на майката и бебето.
-
Какви са преживяванията на майките със съня преди раждането?
-
Какви са темите, обсъждани в дискусията?
Аз също го получих по имейла от колеги 

Кога трябва да получа пари от НОЙ???Аз съм в болничен от 9.05 ако не се лъжа...Една приятелка ми каза да не се надява,че до месец,два да ми преведат...
На вас преведоха ли ви пари?Докато родя би трябвало да са направили превод,нали?Или се чака с месеци?Благодаря предварително.Наистина ми е много мътна тази тема
...
Честита годишнина на panterkata
Все пак съм в болничен от януари, така че е възможно да са пари за някакъв стар болничен. Е, аз и не очаквам голяма сума, че осигуровката ми през последните шест месеца не беше от най-големите
Затова съм си избрала една на Чиполино, която тежи 9 кг.[/quote]
.Аз ходих до нои и си взех ПИК КОД (става много бързо и лесно) и с тоя код влизам в сайта на нои и проверявам кога са ми преведени пари4ки и за кой период. Но наистина ги превеждат до 15 дни след като е занесен болни4ния в нои. А от нашата фирма ги носят много късно,например за април ги носят края на май,следователно до 15 юни превеждат пари .Оф дано си ме разбрала

Всички документи са ми готови вече за родилно, но има време - още не сме се смъкнали, височко сме били
Много щастие и разбирателство за напред в семейството ти желая
Аз дори сградата не знам къде е
Но тази седмица и аз ще ида, така че ако някой верно може да каже къде точно се намира въпросната канцелария, благодаря!