Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 037
  • 328
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Лили все си мисля за вас с бебка,според мен ще си изкара те до термин ако не и след това Hug

# 121
Лилинце, сърбят ни пръстите да почваме със зялаганията. Mr. Green
Ще изчака бебка мама да свърши две -три работи вкъщи. Peace Впрочем къде ще раждаш?

# 122
Добро утро!
Светланке, не ме притесняват залаганията - давай смело.  Peace
Честно казано се шашкам повече, че няма да разбера кога започва раждането и да не тръгна или по-рано или по-късно за болницата. Доста често и продължително от 2-3 дни ми се втвърдява корема а снощи май имах и стягане в кръста и болки/разтягане в таза. А аз си чакам да слезе бебето малко по-надолу, да изгубя апетит и 1-2 кила....и други такива. Притесненията ми са, че няма да различа истинските от фалшивите контракции (ако няма изтичане на води), а не за самото раждане.
Живот и здраве ще раждам в Кърджали.
Меги   Hug благодаря
Приятен ден на всички!

# 123
  • Варна
Лили, не се тревожи, и да отидеш в болницата, без да е почнало раждането, какво толкова? Ще те прегледат, ще те преслушат? Убедена съм, че ще усетиш когато започва.

В тази връзка да споделя малко опит от преди година - седях в предродилна зала и акушерките ме питаха през колко минути са болките. Аз, добре подкована от "маймунската тема" на Деси, сериозно им обяснявах, че не бива да се говори за болки, а за контракции. Това, с идеята, че въобще няма да ме заболи... Те ми се поизхилиха, но не влязоха в спор. Е, 6 часа по-късно разбрах за какво става дума. Добре, че "болките" траяха 15 минути и след тях на бях свят се изстреля един прекрасен малък бебчо...

# 124
Лиленце , няма начин да не разбереш кога почва раждането  Wink И аз така си мислех и е притеснявах , но повярвай ми като почнаха разбрах че ще раждам , грешка няма Wink
Аз да ви се отчета след прегледа Laughing
Имам си  един малък мъж в корема  Laughing Много шавливо детето , не застана за миг , но док успя да го хване с разкрачени крачета и се видя нещо стърчащо  Laughing Отговаря си напълно на седмиците , даже е с няколко дни напред , но това ме радва , мериха ни бедро , обиколка на глава , всичко е Ок  Flutter  Както ми се беше насъбрало доста напрежение , там докато го гледах се наревах  Crazy док направо се шашна , ама на мен поне ми олекна Laughing
Другия месец ще правим ФМ  , надявам се всичко и там да е наред Praynig
Ами това е , много съм щастлива , таткото ни и той е на седмото небе Laughing

# 125
Хриска, ей изпълни ми душата с тази приятна новина рано сутрин.  Hug Браво на малкия мъж - все така голям да върви! А пък за рева - напълно нормално си реагирала. Познато ми е. Wink Погал по шкембето! Heart Eyes

Лилнце, слънчо, само да те успокоя - със сигурност ще разбереш, че раждаш. А и контракциите за раждане определено се различават от подготвителните. Peace Всичко ще е наред. Peace А и Ели е права - и по-рано да отидеш - не е проблем. Peace

# 126
Имам си  един малък мъж в корема  Laughing Много шавливо детето , не застана за миг , но док успя да го хване с разкрачени крачета и се видя нещо стърчащо 

Хриска  Hug честит ти малък мъж, как се зарадвах за тебе... освен любима тъща ще трябва да тренираш и за люта свекърва

# 127
  • Варна
Хриси, отсега е палаво момчето - не го свърта в коремчето! Готви се какво те чака като проходи и хукне из парка. Simple Smile Много се радвам за добрите новини, вече си спокойна, поне за известно време, нали?  Simple Smile

# 128
Хриси, отсега е палаво момчето - не го свърта в коремчето! Готви се какво те чака като проходи и хукне из парка. Simple Smile Много се радвам за добрите новини, вече си спокойна, поне за известно време, нали?  Simple Smile
Ахъм  Laughing Поне за една , две седмици ще цари мир и после пак  Crazy
Но съм шастлива , и то много Laughing
Благодаря ви  Hug Hug Hug

# 129
Хриска,браво за хубавите новини Hug

Лили,със сигурност ще разбереш кога започва раждането.Няма начин да се сбърка.Успех,когато му дойде времето.

# 130
Хриска, много се радвам на добрите новини! Браво на малчо!
И аз все си поплаквах при доктора от успокоение, че всичко върви добре.

Талето  Hug

Лили, имам една молба към твоята хубавица. Нека изчака до края на седмицата да се завърнем от моренце, че не искам да изпускам събитието.  Hug

Светленце  Hug Hug

# 131
Момичета радвам се че бебоците
се увеличават Hug Hug Hug!
И аз се моля след няколко месеца
да съм при вас!Странното е че таткото
за сега не иска бебче!След загубата
 много странно се държи!Надявам се
че е от стреса и скоро ще му мине!
Късмет на всички мамчета Peace!

# 132
Хриси, голям да стане малкия сега мъж.  Hug
Талето, ще се справиш. Заслужаващ да имаш своето щастие след толкова страдание. 

# 133
  • София
Завърнахме се от моренце, много ми е хубаво като съм там.
Ако всичко се развива както трябва в края на Август с бебе на море ще сме.
Браво за хубавите новини около бебковци в кореми и извън тях.
Лили,малко остана мила. И аз съм изпрала всичко вече, но ми е останала една
партидка за гладене от миналата седмица, че не ми бяха изсъхнали, но днес
ЖЗ ще гледам да си ги изгладя и тях.

# 134
Hriska поздравления за хубавите новини и за малкия (за сега) мъж. (Ние, обаче сме на серии няколко момиченца, после няколко момченца.  Simple Smile)
Бори, и аз си мисля че ще изчака още поне седмица. Въпреки паниката, която ме обзема на моменти, от началото на бременността си живея с мисълта за юЛско бебе. А датата 4-ти съм си я заплюла, заради един филм "Роден на 4-ти юли" с Том Круз (дори не помня за какво ставаше дума ама...) Но на тази дата ще има фойерверки в Америка  Mr. Green-ще празнуват раждането на нашето бебе, а не независимостта си.  Mr. Green
Избива ме на глупости и това е. Затова чао от мен.
 Hug Hug Hug
ООО Ритка - Добре си се завърнала!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт