Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 024
  • 328
  •   1
Отговори
# 60
Светле,    Hug
Немога да се отделя от  темата, все на тук ме дърпа! хихихик
Целувки по тумбаците на всички  ( и на бебоците )

# 61
  • София
Лили, пробвай с Талцид за киселините. Peace

# 62
Лили, пробвай с Талцид за киселините. Peace
Peace Peace Peace

Шушу, новината си плаче за цял шоколад! Peace Браво - занм какво е облекечението от стерилна микробиология!

Ми, Ники,   кво се ослушваш - и без това отдавна те вреждам. Не знам що имам усещането, че няма да закъснее много второто. Peace Ами искам и него да го докараш за 12-ти март! Mr. Green

Знаете ли какво забелязх - в списъка се редуваме през месец т.е. има месец с бремелинки, после - без, после - пак и т.н. Т.е време е още някой да се похвали. Mr. Green

# 63
Т.е време е още някой да се похвали. Mr. Green

newsm78 Аз пък си мисля, че има още неразкрити за 2008, (някой, от спотайващите се).

# 64
Много  Hug Hug Hugна всички мамчета и от мен!

# 65
  • София
Лили, ще видиш какъв кеф е като ги изпереш дрешките, и като ти
замирише на хубаво ... и като ги загладиш , голям кеф, а и така имаш чувство че ти остава съвсем малко.
Аз сега заредих втора пераля с пелени, дребни чорапки и хавлийки.  Mr. Green , че знам ли малката дали
няма да иска да ми заплаче в началото на Юли.  #Crazy

# 66
Поздрави на всички майчета  Hug
Пробвали ли сте ябълки за киселините? На мен ми помагаха, е и до хлебна сода стигах от  време на време  Rolling Eyes

# 67
 Ритко, глади сега с ентусиазъм, щото после ще бъде по задължение... особено в юлските горещини. В тая досадна част си имам отмяна- татето с голям мерак глади на внучката дрешките.
 Шушу, браво за перфектния микробиологичен резултат. Що пък бял шоколад...Аз изяждах- чак ме е срам да го кажа- по един голям/200 гр/ тоблерон на ден Embarassed Понякога ми се опъваше де, та го вмествах в 2 дни, ама понякога на втория не ми стигаше Embarassed Embarassed Остана ми един от славното време с тумбака и залежава в хладилника наяден Mr. Green

Светлееее, не така. Искам малко туй мойто тяло да си почине, тия две поредни бременности ми изсмукаха силиците. Може на 12 март, ама 2011. Имам все още голям мерак за поне още едно бебенце, но и заради секциото ми се налага да почакам /поне 6-8 месеца Mr. Green/

# 68
Лили, киселините може и да са от любопитната главица на момата, която ти подпира стомахчето. При мен май така беше.
Пробвали ли сте ябълки за киселините? На мен ми помагаха, е и до хлебна сода стигах от  време на време  Rolling Eyes
Peace и аз видях полза от ябълки.
И за да не спамя другата тема - ниЙ датите (на които залагаме със Светлето) само си ги мислим тайно, никого не пришпорваме и не юркаме. И няма да ви ги кажем пък  Mr. Green
Ритка , Светле Hug
Шушу, Хриска-Писка, Ели - погал-погал по малките кореми.

# 69
  • София
Ники, аз съм сигурна, че после гладенето ще ми дойде в повечко,
така че ще предоставя това вълнуващо занимание на Лилка, на мама
и на който още има желание, че ЖЗ ние мислим да сме на едни дълги разходки
по парковете, да може мама да се вталява по-бързо.
За киселините, аз не мога да съм много полезна, но в чантата си винаги имам
"Талцид", предполагам че и ябълките помагат, както са казали девойките,
при мен те помагат за нещо друго (като цяло плодовете).  Mr. Green

# 70
Малеее ако знаете как ви се радвам на Лили и на Ритка с тези приготовления , с които сте се заели  Laughing Перете , гладите , сгъвате минималистичните дрешки , ех голям кеф Heart Eyes
Светле ти как си , надявам се че не те е обзела някоя нова параноя Crazy
Ама тъй като гледам за секшън си мислиш , значи биваш  Hug

Гледам няколко от вече настоящите ни мами се навъртат в кореместата тема , май мерака не ви е пуснал , м  Heart Eyes Много гушки на сладките ви бебоци Heart Eyes

При мен от вчера се е настанило едно главоболие , че чак в чудо се видях ooooh! Пих ефералган , но не минава Rolling Eyes Ама и аз вчера малко се шашардисах , че на малката и се беше забил един кърлеж и аз като го видях си изкаръх акъла Crazy Че сигурно и от това съм си докарала туй главоболие , ама като съм си такава шаашната какво да се прави ooooh!

Оплаках ви се , и за сега е това от мен Laughing

# 71
Здравейте!  Hug
Киселините ги преборих горе-долу и снощи се наспах като хората (като се появят: сух хляб, бисквитки, ябълка или чаша прясно мляко, а може и промивка с голямо количество диня). Това го казвам заради другите мамчета, които може да си имат проблеми след 6-ти месец  Mr. Green. Но по принцип д-ра ми беше казал да елиминирам от менюто храните, които ми ги причиняват. Аз общо 3-4 пъти съм имала проблеми за по 1-2 дни, но си е гадно и си имам забранен списък (салата, съдържаща лук, пържени картофки, майонеза а вече и пуканки с масло на микровълнова). (за протокола)
На Светланка и Мечо, искам да ви кажа, че изобщо не ме тревожат залаганията за дата. Аз залагам на четно, в първите дни на юли  (4-ти) Peace Mr. Green, но като се включа утре вечер, ще знам повече. Да видим позата на рачето.
Хриска, и на мен ми се струваше, че дните вървят бавно, но ще видиш колко скоро ще дойде денят и за твоите приготовления. Ако  пък междувременно планираш някой ремонт, може да те хване и притеснението, че няма да ти стигне времето. Само един съвет: Преди да се захванеш с прането и гладенето хубавичко се нарадвай на всичко, че някои неща ще трябва да ги переш повторно от вадене и прибиране  hahaha
Целувки на всички! и  Hug Hug Hug

# 72
  • София
Лили, 4 юли е хубава дата , моя добра приятелка е родена на тази дата.  Grinning

# 73
Лили, браво на теб, че си успяла да хванеш цаката на киселинките. Аз и без да съм бременна, пак си имам киселини от някои храни, така че и аз като теб живея без пресен лук, пържено, газирано, пуканки. Но пък се чувствам много добре от домати и сухари.
Спомням си, че като бях бременна с Криси, някъде към края на 8-ми месец толкова много исках да купя нещо бебешко, че нямах мира. Познайте накрая какво беше първото нещо, което купих - бебешки прах за пране  Laughing
Иначе аз гласувам за 8-ми юли, че мойта сестричка е родена тогава. Peace
Ники, налитам на бял шоколад. А количеството - ами толкова изядох. Иначе мога много повече. Затова на 30 години май-май ще слагам кастанетите, ужасни зъби имам от малка заради прекаляване с много сладки работи и криене от зъболекарката и сестрата, която минаваше със зелената тетрадка по класните стаи в 69-то  Mr. Green
Радвам се на твоя мерак за още едно бебенце Hug Аз все още хвърлям в тъча моите близки и познати със желанието ми за трето  Crazy
Хриска, явно емоциите около кърлежа са ти дошли в повече - същото преживяване имахме с Кристина преди около месец. Не знам откъде го е хванала, но откачих, защото по случайност успях да го махна, преди да се е забил в главата й.
Рита, съвсем добре си намислила нещата с разходките и гладенето. Понеже аз съм фен само на първото занимание, второто  го оставях/м за когато ме озари музата. А и ютията ми се оказа дефектна - седи си там на пода до дъската и ме гледа нахално, въобще не иска да се помръдне, да вземе да изглади. Затова не се занимавам с нея изобщо. Да прави каквото си знае.

# 74
  • Стара Загора
Спомням си първата дреха на Слави, която изгладих....ми то ми се струваше невъзможно с тази огромна ютия да огладя това дребосъчесто нещо Mr. Green
За протокола това бяха дрехите за изписването му /само туй му купих на хайвана/ Crazy но незабравих да си взема течен сапун Палмолив с мед и мляко за клизмата ми...тъй де...може да съм с осран гъз ама с мед и мляко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт