Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 15 983
  • 328
  •   1
Отговори
# 45
Рита, мила, кажи ми къде ги намираш свестните дрехи за бременни? Днес съм намислила един тур по магазините, защото въртя една дънкова пола, един панталон и една рокля (която не е за бременни, а от миналото лято, но рязана в бюста и много разкроена надолу). Дрехите за бременни, които гледах са ужасни, повечето туники примерно са от някаква гадна хлъзгава изкуствена материя. Не знам защо дизайнерите на такива дрехи смятат, че същите непременно трябва са торбести и ужасно безформени.
И ми стана любопитно за тези гъзглавници  Mr. Green, както казваше сестра ми като малка - сподели къде ги вземате тези стоки, на какви цени.
Взех си болничен за една седмица, защото кашлям и отхрачвам едни зелени красоти и много ме боли гърлото. Слава богу, нямам Т и хрема, защото това моментално ще означава антибиотик.
Това са моите мисли и тревоги днес.

# 46
  • София
Шушке, с дрехите и аз имах голям проблем. От Бенетон си напазарувах каквото подходящо имаше тук, а другото от Гръцкия Бенетон, че в Бг не са наблегнали много на тази колекция, и само могат да губят. Имам един панталон дълъг от "Mother Care", и сега си харесах един в "9+", който е малко над 100 лева. не са евтини дрешките. Но от бременните магазини нищо не мога да си харесам.  Mr. Green

# 47
Шушу, аз си взех възглавница за бременни от Пинокиото до вас, струваше 16 лева. Направена е от много некачествено хасе и ми се скъса на около 3тата нощ от ползването. Обаче след това си купих хасе и й уших калъф и стана направо прекрасна. За кърмене много не съм я ползвала, по-скоро докато бях бременна за спане, че и сега от време на време си спя с нея.
 Много удобни бременни дънки си взех около 4я месец от магазин "АМОРЕЙ" на Ф.Нансен. Изкарах с тях до края. Единственото кофти на някои бременни панталони е това, че много се смъкват, обаче мъжо ми подари тиранти и направо се родих:) На изложението в зала Универсиада също има някакви бременни дрехи, ама не ги загледах дали са хубави. Предишната бременност си бях взела 3/4 панталон за лятото от един магазин под колоните до Женския пазар, същата верига има магазин и на обръщалото на 5та трамвай зад съдебната палата. Имаше и един магазин на ЦАр САмуил- казва се Мама Дона. За други май не се сещам. А, и в индийските магазини продават достатъчно широки блузки, а в някои си има конкретно за бременни.
 И оздравявй, сега не ти се позволява да боледуваш!

# 48
Пък аз си взех разни неща от "Бутик Мама" (имат магазин в Пловдив на подлеза на централна поща), но са много бързи и коректни при поръчки/доставки по интернет http://www.butikmama.com/Gallery.htm. Само че и аз като Ники мисля, че панталоните не са най-удобното нещо особено към края на бременността -трябват тиранти. Колкото и старомодно да е аз най-харесвам гащеризоните. Зимата нямаше проблеми но за лятото си купих един жълтооранжав и всеки ден виси на простора и роклите естествено (който ги носи). Аз имам само една от индийските, но не я нося.

# 49
Зад тенис-кортовете в Младост (до т.нар. пътеки) има един симпатичен магазин. Дева се казва. Поне на витрината някои неща изглеждат добре. И сайт техен съм виждала.

Светланка като й изчезна утайката и явно е нападнала горкото си момче, за да претвори сънищата в реалност.  Laughing

# 50
  • София
Зад тенис-кортовете в Младост (до т.нар. пътеки) има един симпатичен магазин. Дева се казва. Поне на витрината някои неща изглеждат добре. И сайт техен съм виждала.
На мен там всичко ми седеше смешно. Аз също си купих панталон от Аморей на Ф.Нансен.

Светланка като й изчезна утайката и явно е нападнала горкото си момче, за да претвори сънищата в реалност.  Laughing
Ще й се Joy ама са й спряли нета нещо newsm78

# 51
Ще й се Joy ама са й спряли нета нещо newsm78
М дааааааааа- ще ми се, ама нЕма. Rolling Eyes В тази връзка да се посмеете: обяснявах на Димитър как като навлезна скоро в по-сигурни седмици и ми махнат серклажа и мисля да се възползвам от него. Embarassed А той ми вика: аааа, НЕ! Да вземем нещо да направим на бебето. ooooh! И за му разказах една история, която Иван Балсамаджиев разказваше: наказал жена си/която много обичала телесните удоволствия/ без секс за два месеца. Ама, цитирам, тя издържала геройски без да мрънка. Но се оказало, че един комшия  "отменил" наказанието. Mr. Green Казах му го туй на Димитър - да си знае. Peace

Аз и дрехи за бременни не смея специално да си взема/по същата причини, по която исписания не си купувам/. Купих си един панаталон на ластик - тъничък - супер е за лятото. Предвид факта, че не ходя никъде ми стига. А вкъщи си зиползвам анцунг и по-широчки тениски.

# 52
  • София
Сватлано, купи си за следващата бременност панталон. Те дрехите за бременни са за да и е удобно на
жената и на детето което расте в нея, не за друго. Ама кат тЪ кефи, стой си голя, така и Миташки ще вземе да
"отмени" наказанието.  Mr. Green

# 53
  • Стара Загора
сВЕТЛАНКЕ...палавницо такава Mr. Green Той серклажа не е ли до последно. Май в 9-ти месец го махат.
Айде, че не остана  Heart Eyes

# 54
Айде Лили, давай го вече спокойно. Никой не е пред теб в списъка.  Wink Mr. Green
Светле,  hahaha hahaha hahaha На кой ли се е метнал Вики?  Mr. Green

# 55
Аз пък вече ще й викам Секстлана  Mr. Green. Не се спря тая жена  Flutter.
Шушке, аз дрехи не съм си купувала и не мога да те насоча - всичко ми беше на заем.

# 56
Ми тъй то - като му излезе име на човек, върви доказвай после, че нямаш сестра.. Embarassed

# 57
Здравейте! - Само минавам да се разпиша в темата. Две нощи ми става много лошо от киселини и повръщам и после съм много изтощена. Немога да разбера коя е храната, която ми е раздразнила стомаха, но минавам на контролирани и избрани храни. По-късно ще пиша.

# 58
Лили, киселините накрая са страшни... Обаче има светлина в тунела- в момента, в който родиш, изчезват като с магическа пръчица:)) При мен най-жестоки бяха в болницата последните седмици /няма начин, хотелската храна трудно се понася/ Помагаше ми да си гризкам сух хляб, когато се появяваха. И сода за хляб също де...

Много взех да надничам напоследък в тая тема...Май ми липсва newsm78

# 59
Ура, ура, ура!
От гардероба си изрових още един пантЮлон, който си купувах есента и за мое огромно учудване и щастие ми стана. Още една дреха, която ще мога да нося в следващия месец поне. Явно не съм толкова дебела, колкото си мислех. Mr. Green Но ще стана, няма да ми се размине.
Петъчното обикаляне не даде резултат. В толкова рекламиращия се "Миа" нищо не ми хвана окото. Нищо по-различно от масовите дрехи. Мрън.
А този магазин "Дева" съм го наобиколила отдавна - там ми е район, дето всеки ден най-малко два пъти се разхождам, защото Криси е на детска градина в квартала. На пътеките има и един магазин на "Рени фешън", оттам си взех панталона и полата.
Като се пооправя, пак ще се разхождам.
Да се похваля и аз - вчера се чух с моя дофтор, който ме зарадва, че резултатите от микробиологията са перфектни. Повод да изям половин бял шоколад без никакви угризения. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт