Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 15 999
  • 328
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора
Ехаааа браво Светланке Hug

# 31
  • София
Хайде дишай вече спокойно, само дето потроши нерви и страхове.
И другия път като ти говоря си отпуши ушите, става ли? Туй е за Светлана,
най-параноичната дама.
Шуши, браво на вас, все така да се развивате по седмици и месеци.
Сега има да се чудите мъжко ли е женско ли е , ама аз съм си казала тежката дума.
Аз пък още не съм се обадила на Илиева да я питам за резултата от Австралийския антиген.  newsm78

# 32
Браво Светле! - писах, че съм щастлива заедно с теб днес и ще съм още по-щастлива ако следващата треска те обземе чак през септември.  Hug Hug Hug
Браво и на Шушу с малката шушулка! - Да порасне голяяяяма шушулка (шушулчо)  Hug
Момичета, аз наистина вярвам в силата на вярата на този форум и ми се иска да споделя, че 2 мои приятелки (поотделно и на различни места) този месец се подлагат на инвитро процедури. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
(последното май трябваше да е в месечната, ама...)

# 33
Шушко,  Hug Heart Eyes Все така да го раздавате двечките.

Светле, кво си написала, че не чух хубаво?  Mr. Green Дано ти държи влага това поне седмица-две.  Hug

# 34
Светле ,смело напред и без повече черни мисли  .Я виж колко си  си добре ама внушението е голяма работа...

# 35
  • София
Светлеnewsm44
а сега какво ще правиш Rolling Eyes  Mr. Green

# 36
Светле,много се радвам за резултата.Все така да е до края.
Относно утайката и левкоцитите,няма нищо ненормално в това при бременна да са увеличени,така че и тях не ги мисли.Явно твоята приятелка е пропуснала да ти го каже,питай я и се успокой. Hug

# 37
Реших, че новината си заслужава отделен пост. Нямам бактерии. Резултатът от микробиологията е  готов - нямам. Митко е минал да провери дали не е готов и току-що ми се обади. Всичко е ок. Grinning Grinning Grinning

smile3501 smile3501 smile3501

# 38
Светле Heart Eyes! Радвам се, когато звучиш ведро. Само така! Браво, че всички бактерии бягат далеч от теб!

Шушу, момиче или момче- най-важното да е здравичко.  Hug Hug Hug

Погал на всички коремчета!!! Heart Eyes

# 39
Здравейте! - Днес никой не се е разписал в темичката. Къде ги разхождате тия коремчета? - разказвайте. И какви мисли се въртят в бременните ви главици?  Mr. Green

# 40
Лили, май-май ти трябва да маркираш вече темата всеки ден. Пред другите има още няколко седмици време да ги теглим на проверки, а те да ни бият канчетата какви досадници сме невъзможни.  Wink

# 41
Оох Ронка, ако знаеш колко окуражаващо ми действа едно надничане в списъка, и фактът че Джулиана е преди мен.  Mr. Green То не, че има ред в тая работа, ама за мен си някакво успокоение. Сигурно ако остана начело на списъка ще ме хване голямото шубе и ще имам нужда от вас bambam Засега съм се настроила, че до 25 юни (рождения ден на едната ми сестра) ще си бъдем 2 в 1, а след това ще съм наистина готова психически да се изнеса на хотел за няколко дни.
Преди това чакам добри новини на 10-ти: бебка да е сменила позата, че беше седалищно.
Разписах се. Такива мисли се въртят в главата ми...
 Hug Hug Hug ви всички и приятен ден!

# 42
  • София
Лили, ще се обърне бебката, а ако не се ... важното е да сте добре и двете
другото са бели кахъри. Имало някакви упражнения, които спомагали за обръщането
на бебето, в отчетната някой писа за тях. Не знам колко са ефикасни, но не пречи
и това да пробваш.
Аз си имам ЛъзггЛавница за бЛеменност, къЛмене и за бебо после. Запазих си и един
панталон за коремести, спортен с ниска талия, най-ги обичам тях. Намерих къде
се продават неща на "Bebe Confort"  Grinning , но друг е вносителя, така че ако някой
има идея нека каже, защото искам да си купя столчето за кола от тях, че и то ми е от
изчекнатите.  Mr. Green

# 43
Ахааа, упражненията са пълзене на 4 крака за 10-15 минути. Доста си попълзях  Laughing но спрях, че може и няколко лупинга да е направила.
Ритке, ама ти май си готова с всички покупки вече. Аз съм с малко, но исках да видя какво е напазарувала майка ми, че да не дублираме неща. Тя е голяма "гадница" и неможе да се удържа като види нещо. Разбрахме се другата седмици да ми ги донесат и тогава ще видя какво ми трябва (още).

# 44
  • София
Още не съм приключила с покупките, трябва ни корито със стойка да вземем,
протектор за матрака също искам, не знам колко ще е подходящ,
разбрах че някои запарвали, ама не пречи да има, пък ... и зима иде, все ще влезне в употреба.

Общи условия

Активация на акаунт