Кореместа тема - хайде на големите шкембета

• 16 037
  • 328
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро мамчета!

Лили радвам се че с бебка сте добре! Hug

Ритка горе главата! Hug

Много  Hug Hug Hugза всички мамки!

# 91
Лили радвам се че беборина се е обърнала  Hug Сега вече се надявам да си по-спокойна Heart Eyes От тук нататък чакаме онази другата хубава новина Wink Heart Eyes

Ритка наистина е много кофти да гледаш един възрастен човек , който е напълно безсилен да направи каквото и да било. Надявам се да си по-добре вече  Hug

Светле , ама как не ги е срам да те дразнят с тоз секс , м  Laughing Пууууу страшни хора ей Heart Eyes

Погал по коремчетат на бебоците ви Heart Eyes Hug

# 92
  • Варна
Лили, много, ама много се радвам за новината! Надявам се, че вече по-спокойно очакваш щастливия ден! Всичко ще бъде наред и ще се чудиш, докато сънено кърмиш и преобуваш бебе, защо не си си почивала повече сега, когато си имала възможност. Поглези се един месец, събери сили и после - много прекрасни моменти с мънинката!  Hug

Рита, уви, лошото се случва, но стресът е най-голям първоначално. После човек някак свиква или си урегулира нещата. Знам, че за майка ти е голям удар, но не е сега моментът ти да си й опората. Опитай се да си осигуриш спокойна обстановка. Не се опитвай да оправяш света. Майка ти също има приятелки, познати, все ще се измисли някакво решение, за да се грижите за баба ти.
Знам, че звучи много егоистично и се надявам да не ми се сърдиш. В момента обаче една голяма доза егоизъм няма да ти е излишна, затова ти я изпращам.  Heart Eyes

# 93
Просто не е истина как живота ти може да се
обърне на 360 градуса, и от здрав и прав човек да се превърнеш в голямо "дете" , но с ината на възрастен.

Не че е тук мястото, за което съжалявам, че го пиша... Но ми е до болка познато, имам си го вкъщи, собствената ми майка е така. Стискам зъби и търпя какво ли не всеки ден. Добре, че е баща ми. Казваме си с него, че всеки си има по едно дете за гледане в момента newsm45  В твоя случай поне не са при теб. Такъв е живота. Искаме или не, случва се и това. Не можеш да помогнеш, не можеш да промениш нищо. Лилибон ти е казала добре за известната доза егоизъм. Старай се да не мислиш много за това. Мисли за бебка. Високото кръвно е опасно, бебка е най-важна в момента. И за теб, и за нас Hug Hug Hug

# 94
Да дам отчет - днес бях на консултация. Бебчо е пораснал, махаше с ръка точно като за поздрав. Намерил си е много странна позиция - застанал е напречно/само така досега не се беше сетил да се нагласи/. Най-важното - шийката си и наред и мехурът си е достатъчно нависоко. Ама ми каза нещо странно - плацента  от първа към втора степен. И аз я попитах не е ли рано да остарява плацентата. Тя каза, че категорично не е и че не е и остараля де, а че започва. И че е нормално така. Ама ако някой има спомен кога това се е случило при него да ми каже. Кръвното ми е малко по-високо/125/70/ - вероятно от нерви и повечко килца. Embarassed
Та така! Толкова от мен - чакат ме два дена спокойствие. Mr. Green

# 95
  • Стара Загора
БРаво на детето Hug Моят всеки път ми махаше като Тодор Живков Mr. Green
За плацентата...и аз мисля, че не ти е много рано. Седми месец беше нали?

# 96
Моят всеки път ми махаше като Тодор Живков Mr. Green
Joy Joy Joy ще му кажа аз на детото с кого го сравняваш! Joy Joy Joy

Ами началото на седми уж съм. Според видеозона от една седмица, ама според сметиките на календара от днес. По-другата седмица ще питам и другия доктор за плацентата. Абе докторката каза, че за седмицитие си е добре. И че тя трябва да започне да остарява, защото една от теориите за началото на родилния процес е именно остаряването на плаценатата. Така организмът разбирал, че е време вече да изгони бебчо.

Хера, аз сега да си кажа, че се чувствам малко пренебрегната. Blush За да чувствама темата моя към "хайде на големите шкембета" трябва да добавиш "и на големите дупета". Щото другите верно растат само на шкембета, ма някой растем навсякъде. Mr. Green

# 97
Аааа Светланке НЕ така. Аз докато изляза в майчинство коремчето ми беше малко, а дупетоооооо.... голямо и отпуснато. Сега някак си набързо ми порасна и коремчето. Но, колкото и безотговорно да звучи: изобщо не ме интересува. Важното е да сме добре с бебка и да ми се роди жива и здрава пък формите и закръгленията ще ги дяламе после. Аз нямам спомен за плацентата. Иначе, незнам дали съм споделяла но най-много кг качих в 5-ти месец (4 кг). После някак си нещата се урегулираха и в момента почти не качвам.
Та исках да кажа, че темата си е и твоя, колкото и  на всички останали, независимо коя част от тялото ни е голяма  Hug

# 98
  • София
оооо Светле,че коя бременна жена не расте на дупе-аз поне не познавам такива,колкото и да са слаби.
 Аз качих цели 26 кг.(може и повече да са били,защото последните 10 дни не съм се мерила) Embarassed.До 6-ти месец бяха само 6кг.,всички други ги качих за няма и 3 месеца.Имам да свалям още 10кг.,за да стигна тези от преди да забременя,но за да изглеждам добе-то ми трябват общо поне 15кг.Не знам как и кога ще стане,защото аз диети никога не съм пазила и не се отдава,но не си го слагам много на сърце,важното е че имам едно прекрасно слънце!
 Само трябва да се следи кръвната захар,защото се оказа,че аз съм имала гестационен диабет и за това съм качила толкова и бебо беше голям,а после имаше проблем милото с кръвната захар.
 В БГ си ме гледаха много  по-добре,тук лекарите са малко непукисти май.Правеха ми всеки месец изследване за токсоплазмоза,а нито веднъж за кръвна захар или пък белтък,при положение че бях с прееклампсия. ooooh! Ама карай,поне всичко свърши добре.

# 99
Мъничките ми те! Grinning Аз просто се  шегувам! Не ми пука колко дебела съм - искам всичко да завърши добре. Ама не ми пречи междувременно да се надсмивам над себе си /и дупето си Mr. Green/

# 100
  • София
Светлано, щом ти се смееш значи и ние мозем да ти се посмеем вече.  Joy smile3533
Браво на доброто дете което расте в теб, поне едно нормално същество. Горкото ако знае каква
майка ще си има, ще си седи на топло до термин.  Mr. Green

# 101
  • Стара Загора
Виждала нашата Светланка голямо дупе Mr. Greenтрябваше да си снимам моя задник...да видиш задник. Не задник ами чудо  Mr. Green Но се чувствах много добре...
Килата са ни най-малкия проблем...пък и на мен кльощава не ми отива Mr. Green

# 102
Светле, по повод степента на зрялост на плацентата - аз родих с плацента първа степен и никой не можа да ми обясни как така. Просот тая плацента така и не остаря и на последния ултра звук ме бъзикаха, че мога да изкарам до април с тая плацинта. Така че - споко - явно всичко е много относително. А бебчо вече ми е още по-любим. И дано наистина знае каква луда майка го чака, та да си дочака поне септември. Heart Eyes

# 103
Добро утро на 13-ти в петък! Пожелавам ви един хубав петък преди хубавия уикенд! Hug

# 104
Привет-мривет на всички дебелани! Laughing
Тамън написах добрютро, и видях,че то време за обяд Crazy И за тръгване на работа  Twisted Evil
Пожелавам ви хубави почивни дни!

Общи условия

Активация на акаунт