ПЪЗЕЛИ- 2

• 98 890
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 1 020
Вероники, няма проблем  Hug аз си имам пъзелче вече  newsm44. Стигнахме и до Халите, някой път ще се разходя и до големия магазин да видя и там какво има.

# 1 021
Мърморанке, май си права... поне на сайта им гледам, че има доста неща на Кинкейд.

Идея нямам обаче какво точно бяха заредили в книжарницата...

Сега се сетих, че имаше и някакви техни сглобяеми рамки специални за пъзели.

Въобще, вземете се разходете  Laughing (да ви подкокоросам малко)!

# 1 022
  • София
Въобще, вземете се разходете  Laughing (да ви подкокоросам малко)!
Е, то на мен толкова ми трябва, особено след като разгледах и сайта им. Тези пъзели на Ан Гедис ги видях в Уличката на пъзелите и от доста време точа лиги по тях. Тайничко се надявам някои от тях да са намалени, та да си поръчам.
 Blue_dream, честито пъзелче. Ще чакаме скоро да го покажеш наредено.

# 1 023
  • UK
Днес ходих до Буктрейдинг, има всичко на Ан Гедис, всичко на Кинкейд плюс още много, много неща на Schmidt, явно имат договор с някакъв доставчик, който се занимава с Германия, защото имаше още много неща с немски етикети, които досега не съм виждала тук. Аз си взех два от малките на Ан Гедис - при нея е точно обратното на Кинкейд, за снимки са симпатични, но за пъзели са кофти, много фон. При Кинкейд е обратното - за картини са отврат, кич и тн, но за пъзели са идеални. Simple Smile Та не бих си взела нормален 500, 1000 парчета, но 54 ме устройва напълно. Simple Smile

# 1 024
  • София
 Ох, на мен точно този фон ми разказва играта с миниатюрата на Ан Гедис дето си я взех. Само фон ми е останал и всички парченца са ми абсолютно еднакви.
 Мърморанке, а каква цена са малките пъзелчета? И дали си обърнала внимание дали ги има тези?
  (първият е 54 части, а другите два по 111 части).
 Ужас, като се знам каква съм, ще трябва да отида в книжарницата с много малко пари, че иначе няма да мога да се спра  ooooh!.

# 1 025
  • Пловдив
Здравейте, любители на пъзели, моля да ме посъветвате къде в Пловдив има свестни магазини за пъзели с по-голям избор. Предварително благодаря и извинете ако сте писали назад, нямам време да чета.

# 1 026
  • Пловдив
Здравейте, любители на пъзели, моля да ме посъветвате къде в Пловдив има свестни магазини за пъзели с по-голям избор. Предварително благодаря и извинете ако сте писали назад, нямам време да чета.
Добре дошла и на теб. От моите обикаляния по магазините установих следното - в Метро избора е много малък, в Хиполенда в момента има панорамните детски пъзели на Клементони, в Кауфланд има на Trefl, Educa и Ravensburger, в Бонжура има Clementoni и Ravensburger (за Educa не съм сигурна, но май имаше), в новата книжарница Пингвините има Ricordi и Educa, оказа се, че и в магазин Лекси (на Пещерско шосе) има забутани 4 пъзела на Ricordi, които така и не успях да извадя, за да видя какви са. В Бонжура имаше и лепило за пъзели на Ravensburger (ама аз взех последната бройка онзи ден в събота и не знам кога ще зареждат пак). Поне за тези магазини се сещам аз. Ако някой се сети и за някои други - да сигнализира - веднага ще отърча да видя. Много хора обаче вече сме разочаровани от Ravensburger.

# 1 027
здравейте,някакви впечатления за пъзелите от тук

http://www.knijarnica-ninevia.com/catalog/index.php?cPath=145&am … 70e6e681de9a5f339

# 1 028
  • UK
Този със заешкия костюм го имаше, струва пет лева. Другите два не ги видях, нямах време да разгледам всичко. Иначе пъзелите от 1000 части са 22 лева, 1500 28 ли, 26 ли, ще ви излъжа, другите не ги запомних.

# 1 029
А моите пъзели най-сетне са качени в галерийката - http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/25/25 .

Прекрасен залез!!
Някой може ли да ми каже от колко елемента е тоя пъзел и на кой производител? От къде бих могла да се сдобия и аз с такава прелест??

# 1 030
Здравейте,
минавам да се отчета с новата си придобивка. Моят форумски приятел Авалон реши, че е крайно време да спра да се занимава с мъници от 500 и 1000 части и ми подари тази прелест Heart Eyes:

Sorry....този залив имах предвид  Embarassed

# 1 031
Като споменахте puzzle offensive, направо ми забивате нож в сърцето Confused От не знам колко време мисля само за този пъзел

...

който е наличен само в puzzle offensive, дори в Ebay го няма, подсмърч. Ако по-нататък се сетите за другарче, което може да се наеме да го поръча в Германия и да му платя цената на пъзела + доставката до Бг, ще съм задължена, много.

Да, да, има го и в нашия любим сайт - недей да подсмърчаш - съвсем случайно ми попадна, докато си избирах какво да си поръчам следващия път.

http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/1000_pieces_-_leighton_ … _ricordi_arte.php

# 1 032
  • Пловдив
Да не би случайно да са пуснали промоции във френския сайт?  Има доста неща намалени.

# 1 033
Ах, как ме изкушавате да се разходя до София и да го посетя този Буктрейдинг... Някой може ли да ми каже къде точно се намира? Мисля да изпратя един приятел за специална поръчка.
Преди няколко дена завърших пъзела с бурканите зимнина (по-точно Авалон ми го нареди, аз само помагах Embarassed) Между другото, в събота се разхождах из варненските книжарници. Позаредили са доста пъзели на Касторланд и Клементони.

# 1 034
  • София
 Аз днес се изкуших и отидох. Ето го резултата
   Снимките не са много хубави, че ги снимах преди малко на лампа.

Общи условия

Активация на акаунт