Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са силиконовите лепенки за заличаване на белези и как се използват?
Кои дати се считат за неподходящи за планирано цезарово сечение?
Къде мога да намеря достъпна бебешка козметика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са силиконовите лепенки за заличаване на белези и как се използват?
Силиконовите лепенки за заличаване на белези са предназначени да намалят видимостта на белезите след раждане или други травми. Те се поставят върху чиста и суха кожа и обикновено се носят в продължение на няколко седмици. Смята се, че силиконът помага за регулиране на влажността на кожата и насърчава процеса на възстановяване, което води до по-малко забележими белези.
-
Кои дати се считат за неподходящи за планирано цезарово сечение?
-
Къде мога да намеря достъпна бебешка козметика?
-
Какви са мненията за датите, свързани с кармичната несъвместимост на родителите?
-
Каква е целта на упойките?

Явно не приемате добре нови мами в редиците си - не ви виня! 

.Ама някак си не мога да намеря по-лека количка - Уно -то е мн. лекичко , и толкова широка с място за бебето.. Вече съм много объркана, ама все някаква ще купя накрая.. май количка като родя ще купувам. То и без тва бебето след 10-тина дни ще го изкарвам най-рано навън..
Ходих на ЖК тази сутрин и о4аквах,4е ще гледаме бебо как се развива,а тази акушерка ми каза,4е нямам право ве4е на безплатни прегледи по ЗК,като то4но преди около два месеца пееше друга пшесен и ми каза,4е последния преглед на ултразвук по ЗК е в 34-та седмица.Тогава миналия месец поисках да си ме гледат и да си платяА днес ми разправя съвсем друго,4е съм нямала пове4е прегледи.Е,не трябва ли да видят как се развива бебока накрая,води плацента и т.н.Ядосах се много и реших,4е няма да им дам на тях пари,а ще си отида направо в болницата,там ще си платя и пак ще си видя мишока.Ай сиктир....И без друго като цяло не съм доволна изобщо от цялото ми проследяване бременността.Ина4е днес ве4е ми дадоха вси4ки документи и амбулаторни карти и даже по4ти съм си стегнала багажа за болницата да е готов и запо4нах с прането на бебешките дрешки,и се запо4ва с 4акането 

Ами че то в последните седмици ми се струва най-наложително. Нали всеки път се проверява плацентата коя степен е, дали бебето се храни добре от нея, мерят го дали е достатъчно голямо или е прекалено голямо, за да излезе по нормалния начин. Мен вече ме викат на прегледи на 10 дни и пак ми се струва много.