Чакахме ви рачета, а вече имаме близначета(тема 58)

• 15 174
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Запис и аз

# 121
За лекцията утре някой ще пази ли маса, как ще се намерим, въобще ще има ли някаква организация или всеки сам се спасява?

# 122
  • София
Пърли, ще си взема и един Триумф за официалните кърмения  Joy
Иначе сериозно, сега нали вече съм в болнични и ще ми намалеят доходите леко съм се спекла и гледам да пестя.

# 123
Относно сутиените ако си взема един размер по-голям от сега дали ще ми става после? По принцип досега гърдите ми почти не са пораснали, имат 2-3 см разлика и ако не се бях измерила нямаше и да разбера. Заради това се притеснявам да не вземат изведнъж да пораснат много и възможно ли е чак с 2 номера по-големи да станат?

# 124
  • София
За лекцията утре някой ще пази ли маса, как ще се намерим, въобще ще има ли някаква организация или всеки сам се спасява?
Който отиде по-рано ще пази маса. За да ни познаеш по-лесно, разгледай снимките от последните лекции  Wink

Pearly, аз също поръчах кошарка на Giordani. Ето тази харесах http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4470, предполагам, че и твоята е същия модел:) Наистина е много хубава! Когато пристигна бях самичка, но нямах търпение да чакам и веднага опитах да я сглобя. Стана за минутка и много лесно! Отделно взехме матраче на Magniflex и кътчето за сън е готово:) Дано само бебка да спинка там Heart Eyes Моят племенник не ще и да погледне креватчето си, иска само при мама и тати Grinning

# 125
момичета поръчвайте си сутиен за кърмене на Рифлекшънс аз откърмих Владимир с два такива

# 126
Katche аз теб ще те позная, но понеже за пръв път ще ходя на такава лекция и незнаех как процедирате. Най-вероятно ще съм с детето. Надявам се да няма проблем защото се записах само аз, но ще видим утре. Сега отивам да гледам снимките от предишните лекции /макар че съм ги гледала, но ако помня някой  ooooh!/

# 127
Здравейте!
Лекарката от ЖК ми каза, че следващия път ще ми направят всички изследвания за раждането. Ще нодя този петък. Чудя се дали някой може да ми каже какви изследвания се правят? Не че се притеснявам, но бих искала да съм подготвена предварително. Благодаря bowuu

# 128
Леле!!! Каква новина!!! Живи и здрави да са ни първите бебченца! Да донесат много радост на родителите си!  Hug  bouquet

ДеЩоВиди, и ти да си жива и здрава!  bouquet

# 129
Сеевги нещо не пише  newsm78 да не би да е родила  Rolling Eyes май няма как да разберем преди тя самата да е родила Simple Smile

# 130
  • София
4естито на Шмилянка,да са й живи и здрави мометата,а на нея бързо и леко възтановяване   bouquet

ДеЩо,4естит рожден ден и само хубави и щастливи моменти от тук нататък и едно хубаво послушно беб4е  nbirthday

Аз 4ак сега седнах на компа и докато ви из4ета.. ooooh!Днес бях на разходка с мъжлето по Илиенци,но нищо не си харесах и не си купих,само два 4ифта бикини за болницата.Утре пък съм на ЖК и силно се надявам да си видя бебока,то по принцип то4но сега трябва,но да не вземат да ме отложат.После мисля да взема да изпера бебешките неща и да си оправя моят багаж да ми е готов,пък то когато дойде Grinning
Ketito,добре,4е каза,отивам да си взема и моите слушалки  Mr. Green

# 131
Одеве как не умрях не знам. Толкова ми беше лошо...киселини, гадене, топли и студени вълни. Накрая повърнах и ми помина уж. Само дето и разстройството не ме подмина Embarassed Майра, какво ни става?!

Утре и аз съм на лекция на 9 месеца, после в Т.Киркова. Абе замислих се коя ли е тази жена Тина Киркова, та нейното име е носела болницата? Сега ще потърся в нета, но се съмнявам да намеря инфо. Вие знаете ли нещо?

# 132
  • Sofia
Дуци и аз ще се оплаквам сега Close Който иска да не чете Crossing Arms

Днес не стига че ми беше задъхано и тежко и за капак един тъпанар ме ядоса в работата #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сега ми е двойно по-зле! Ще родя от зор значи!! НЕ ИСКАМ ДА РАБОТЯ ПОВЕЧЕ МАМА МУ С...А #2gunfire #2gunfire
А уж се водя официално майчинство вече.

Пратих мейл на всички колеги че утре съм на преглед и да не ме търсят. Ще дам оф на телефона Sunglasses То верно съм на преглед де, няма лъжа, а после следва редене в КАТ за смяна на документите Confused

# 133
Дуци - Тина Киркова е била съпругата на георги Кирков, между другото. видна деятелка на социализма.

# 134
Аааа, Тити, мерси Blush

Общи условия

Активация на акаунт