Отговори
# 1 650
Това "4.   Деца на родители/осиновители, живеещи в района на детското заведение (по постоянен или настоящ адрес) за всички детски заведения в района
 - живеещи в друг район на територията на град София – 2 точки"
не дублира ли това:
"
3.   Постоянна или настояща адресна регистрация в София "

# 1 651
  • София
Аз само искам да кажа, че се радвам, че на вчерашната среща дойдоха много мамчета, мисля, че в този момент общината почувства силата на майките и уважи мислите ни и желанията ни. За първи път майките бяха мнозинство. Разговора мина доста конструктивно като цяло

# 1 652
  • Върху лъчите на Слънцето.
Това "4.   Деца на родители/осиновители, живеещи в района на детското заведение (по постоянен или настоящ адрес) за всички детски заведения в района
 - живеещи в друг район на територията на град София – 2 точки"
не дублира ли това:
"
3.   Постоянна или настояща адресна регистрация в София "

Не. Едното касае близостта до ДЗ, а другото жителството в София като цяло.

# 1 653
  • София
Феичке, разбрах те! Наистина се дублира май! Един вид, ако не си от този район, ти реално си с адресна регистрация в София!

# 1 654
  • София
И според мен се дублират.

Аз събирам 15 точки - само за адресна регистрация и районирането  Rolling Eyes

# 1 655
Да де, ама като дадеш точки и за друг район, какво става с критерия за близост   newsm78
Според мен се дублират и трябва да с махне

# 1 656
  • София
Идеята на Куки беше, доколкото я разбрах, там да се точкуват хората, работещи в района на ДЗ! Може би трябваше да се запише това, а не просто идващи от друг район!
Куки, можеш ли да помолиш Минчева за списъ с райноте и/или градините, къв които ще се открият нови групи тази година? Аз щях да я питам, ама Феичката ми я открадна! Laughing

# 1 657
Откраднах я, защото имаме огромен проблем в нашата детска и исках да я питам за някакъв акъл- от опит да даде(не е за приема)

# 1 658
  • София
искате ли, за да видим как работи системата с точките  и колко всъщност деца ще бъдат ориентировачно с еднакъв брой точки, да се направи анкета - по възможен брой точки.

аз например събирам - 20 и 23 ( в единия случай искам детска градина извън района на постоянния ми адрес). 

# 1 659
Но как ще стане анкетата?

# 1 660
  • София
Е, невиждам как ще стане с анкета. Просто смятаме и обявяваме!
Ако искате, можем да направим и списък!
Вени - 23 т.
Пух - 20 и 23 т.
catty m - 15 т.

# 1 661
# 1 662
  • София
Вени - 23 т.
Пух - 20 и 23 т.
catty m - 15 т.
Фея - 25т.

# 1 663
Аз за сегашното детенце - 23 точки
За трето (ако реша) newsm78 - събирам 34 точки (ако са близнаци повече)  Laughing

# 1 664

Общи условия

Активация на акаунт