И аз имам какво да разкажа по темата.
Първо - аз през цялата бременност не успях да се настроя, че ще имам бебе, че ще бутам количка и т.н. Не си обяснявах защо, спомнямам си че като бях бременна с голямото си дете беше различно. Просто имах едно гадно усещане постоянно и въпреки че се опитвах да го прогоня, то беше по-силно от мен - чак се ядосвах на себе си, защо постоянно ми се въртят лоши мисли.
Второ - докато бях бременна обяснявах на всички, че този път ще си гледам детето 2 години, ако разбира се "не ми мине черна котка път". Незнам защо го казвах точно така. Около 10 дни преди да родя "черната котка" ми мина път. Най-спокойно прекоси улицата пред мен. Още тогава сърцето ми се сви - и започна лошото предчувствие.
Трето - имам починала преди 10 години братовчедка. 5 дни преди да родя я сънувах, бпхме се събрали всички роднини, а тя се задава отдалеч по улицата и бърза много. Като дойде до нас се хвърли на шията ми и започна да ме целува, да се смее и ми казваше че много се радва че ме вижда и че отдавна е очаквала срещата ни. Искаше да ми вдъхне някакво спокойствие. Тази моя братовчека почина на 28 години - пред очите на двете си дечица - едното на 7, другото на 3 години. Като станах и прочетох в съновника пишеше - смърт в семейството. Много се ядосах, защото знаех вътрешно че този сън не е случаен.
Постоянно се карах на съпруга си, защото той последните дни преди да влезна в болницата постоянно обясняваше на Станимир (голямото ми дете) как ще си играят много скоро с бебето (Цеци). Казвах му - докато не се приберем вкъщи живи и здрави не говори такива неща на Станимир.
Свекърва ми постоянно е сънувала мъртвите роднини, месеци наред, като последния и сън е бил изкопан празен гроб.
След като Цеци почина, всяка вечер се моля да го сънувам и да ми каже, че е добре - само това искам, да се успокоя поне малко. Не досега не съм успяла, продължавам да чакам и да се надявам...
След като почина баба ми е сънувала починалия ми дядо щастлив, облечен в чисто нов костюм. Питала го е защо е облечен така, а той с усмивка на устата й е казал: "Как така, защото така трябва".
Аз вярвам, че когато се случват лоши неща ние получаваме знаци, които да ни предупредят, но нашето съзнание просто не иска да ги приеме. Та кой иска да приеме, че детето му ще си отиде! За съжаление обаче никой не ни пита!
Прегръщам ви всичките!

на всички вас.