Вече съм родила,момиченце даже е на около 1,5-2г. и го разхождам в количка на брега на морето.Беше на две опашчици и аз бях много щастлива.Изведнъж дойде една голяма и ни заля.Аз бързах да я избутам на по-високата част на плажа и я сложих да седне на една скала.Обърнах я и и казах:Измислих как ще се казваш,ще се казваш Габриела,а тя ми каза:естествено,че така ще се казвам,нали затова съм се родила.Още на сутринта се събудих с едно лошо чувство и малко след това згубих бебето.След една година лечение и безуспешни опити да забременея отново имах странен сън.Сънувам,че влизам в църква и една жена която не виждах,но знаех,че е моята покойна баба ми каза:Трябва да намериш иконата на Богородица ,да я целунеш и ще забременееш.Погледнах иконата беше на Богородица Троеручица.Събудих се и хукнах по църкви,не навсякъде я имаше ,но целувах наред и много се молех.И познайте мили,момичета още на другия месец бях бременна.

а много искам поне в сънят ми да идва,но пък се случват понякога страни неща което ме кара да мисля,че е до мен и бди над братчето си.Преди няколко вечери за пореден път се включи една музикална играчка на Дени аз се разплаках защото знам,че това е Крис а буквално минута преди това си мислех за него.