. С мъжа ми не можем да имаме бебе - за момента медицината е безсилна да се пребори с проблема при него, а и не могат да кажат защо го има.Аз лично съм убедена в прераждането, в избора на земен път, в това, че сме тук, на Земята на училище.
Преди около месец си отиде любимата ми баба. Много ми е трудно да го преживея - обичах я и още я обичам страшно много, а и досега не съм се сблъсквала толкова близо със смъртта. Страшно е...
Мисля си... това, че нито една душа не избира нас - мен и него ... дали изкупваме нещо, дали ние сме избрали тази съдба, преди да дойдем тук на земята? Дали любимата ми баба би могла да е наш застъпник там, където е вечният дом на душите? И да помогне на някоя душа да избере нас...
Знам, че пиша глупости, но това напира вътре в мен, а няма с кого да споделя, без да ме изгледат странно.
Аз самата съм родена точно на 40-тия ден от смъртта на дядо ми, и точно ден след неговия рожден ден. Кръстили са ме с името, което той е избрал за мен, това е било последното му желание. Как искам някой ден и при мен да дойде една малка София... като нея... любимата ми баба
Иска ми се нещичко, частичка от прекрасната и душа да се върне при нас.Толкова искам да се върне поне в съня ми! Но не идва... всичко е пусто и нея я няма. Единственото странно усещане с мен и майка ми бе в няколко дни след смъртта и - седяхме у дома, опитвахме се да си говорим, но повече мълчахме. Оказа се, че в един и същ момент и двете сме получили едно и също усещане - сякаш в гръдния кош и на двете получи нещо като тласъци - равномерно поклащане напред-назад... много странно. Нямаше земетресение, нищо друго не се разлюля - просто като едно успокояващо люлеене, както майката люлее децата си, за да ги успокои. Досега не съм го споделяла. Дано не ме вземете за луда.
Нямам представа защо написах всичко това... може би имам нужда да споделя. И да получа още малко вяра, че тя ще бди над нас - като всички скъпи души, които са си отишли...