Януарско бобено зрънце, неуморно в мен рас

• 20 820
  • 331
  •   1
Отговори
# 285
Evjeni,
може ,и и мен да ме прибавиш не се виждам в списъчето. Доктора каза 27.01.
Благодаря!
Колибри  Hug Hug Hug  Hug Hug Hug

# 286
Collibri  Hug Hug Hug на мен ми се случи същото, преди седмица, но нямах сили да говоря за това. Малко по-тежко го изживях. Радвам се, че ти гледаш от положителната страна на нещата. Сега вече и аз мисля така. Само да сме живи и здрави, да се възстановим бързо и съм сигурна, че ще изживеем прекрасна и успешна до край бременност.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Знае ли се може пак да сме заедно в отчетни и то съвсем скоро, пожелавам ти го от сърце.
Ти ме зареждаш с оптимизъм, както и момичетата в Искам бебе. Благодаря ви за позитивизма.

А на бъдещите мами - успешна и красива бременност и всички да гушнете здрави бебчета на финала - пазете се и се гевезете, сега ви е времето  bouquet  bouquet  bouquet

моля и мен ме изтрийте от списъка

# 287
  • София
Добро утро, момичета!

Младоженка и Collibri   Hug Късмет момичета следващия път!
Леле така ме е страх дали моето бебе е наред. До другия вторник ще откача! Момичета вие чувствахте ли нещо странно или просто като отидохте на лекар се видя че бебето не се развива? Съжалявам, че бъркам в раната, но.. наистина като прочета нещо такова и ме обзема паника.

Добре дошли на новите мами! Лека и безпроблемна!

А сега искам да ви разкажа какво сънувах. Сега ми е смешно, но нощес хич не беше така. Сънувам аз че бебето ми се е родило. Момиченце е! Изписват ни, а аз нямам дрехи за него. Беше по едно боди, завито с одеалце.Прибирам се вкъщи нямам дрехи за него, няма храна, нищо.То босо, краката му ледени, аз го гушкам и увивам с одеалцето да го стопля, но не мога! Ужас, като се събудих не знаех дали е истина или сън  #Crazy

# 288
Здравейте мамита Simple Smile
barboran4e аз се записах при Лекова, във вторник съм на преглед.

# 289
  • София
Здравейте, момичета!
Колибри, Младоженка- Cry
Съжалявам за това, което се е случило!
Добре дошли на новите момичета!
И мен ме е страх да не се случи нещо такова, но каквото било писано- поне зная, че каквото е зависело от мен, съм го направила!

# 290
Просто нямам думи.Настръхнах от това,което прочетох и чак започвам да се плаша за себе си.Няма какво да кажа на мамите Колибри и Младоженка,освен:Кураж! Hug Cry
Не смея да се похваля за вчерашния преглед Rolling Eyes Видяхме бебо на хубав видеозон,пораснал е много.От главичката до дупето(без крачетата) е 3 см.През цялото време се движеше и си лапаше юмручето.Чухме и сърцвто (за първи път),таткото се просълзи и каза,че и неговото сърце забило със същата честота,като на бебето.Всичко било нард,развивало се нормално.Оказа се ,че съм в 11 г.с от днес,а термина ще ми е към 9-11.01 понеже цикъла ми е по принцип 30 дни и така се смятало(Евжени може да промениш ако искаш моята дата на 10-ти например).Имаме си и снимки,на 24-ти ще ходя за БХС.Забраниха ни секса,въпреки,че нямам кървене,но поне да влезна в 4-ти месец,понеже не се е образувала още плацентата и смятаме да го послушаме в името на бебето,понеже до сега си правехме нормално,почти през ден,но нещо се наплаших Rolling Eyes
Това е от мен.Желая от сърце на всички момичета всичко да е успешно и Господ да пази бебоците ни.  Hug Praynig

# 291
Момичета, не си приписвайте наште случки на вас! Всичко ще е наред при вас! Вярвайте и мислете позитивно! Ще видите!  Hug Hug Hug

Имам между другото един час за Марков записан на 15 юли. Тогава уж щях да съм в 14г.с. Мисля че беше за 17.30ч. Предлагам ви го. Още не съм го отменила. Ако някой го иска. За първата фетална морфология.
Пишете ми.

Аз пък ще събирам мнения от вас за вашите лекари  и женски консултации - коя къде ходи. И искам да си намеря свестен гинеколог по здравна каса, ако такъв съществува на земята, за да мога да ходя на ЖК следващата бременност. Тоя път се натресох на пълне неудачник и не желая повече да го виждам - не че ще ми се и наложи де.
Така че ме интересува, ако някоя от вас е много доволна от доктора си, да ми го рекламира. Става въпрос за София. евентуално района около Пирогов и Военна болница, Студентски град, Дианабад. Не ч ене може и другаде, просто тези са ми по удобни.
Също и платен доктор, на когото имате 100% доверие. За толкова години търсене не мога да намеря мой най-любим гинеколог. Имах проблеми преди и с цикъла и поликистозни яйчници и т.н. Надявам се да се нормализират нещата, но ми се ще да намеря доктор който да разбира и от такива работи.

Чакам вашите оферти  Grinning

А относно случката - ами сигурна съм че го преживявам така "геройски" само заради малката ми Елена, която ми дава толкова сили, колкото нямам думи да опиша. Ако ми беше първи случай щеше наистина да ми е трагично.
Мамите вече с дечица знаят какво е , а на другите пожелавам скоро скоро да разберат!  Heart Eyes

Младоженка, сега имаме нов шанс и ще се възползваме от него нали! Може би е за нещо още по прекрасно! Със сигурност е така  Grinning Heart Eyes. Ще е страхотно отново да сме заедно! Може пък да докараме някое лятно бебе този път  Heart Eyes
daninceto , страхотна новина! Бебчо колко ти е пораснал! Да расте неуморно все така и да ви радва и пълни сърцата!  Grinning Heart Eyes

Последна редакция: ср, 11 юни 2008, 10:26 от Collibri

# 292
  • София
Колибри радвам се така философски гледаш на нещата! И може би наистина, защото вече имаш дете и знаеш че пак ще имаш! Когато е за първи път човек започва да мисли да ли нещо не му е наред.
Относно лекарите аз от Март ходя при една на платен прием и кабинета й е близо до Пирогов. Центъра се казва Св.димитър, а докторката Йонкова. Преди това дълго време ходих при друга, но нали знаете в един момент започва да те претупва. Сега съм се записала и на ЖК при въпросната Йонкова по здравна каса. След някой друг месец ако искаш ще споделя как вървят консултациите и дали съм доволна. А за сега съм доволна от нея!

daninceto  много се радвам за прегледа! Сигурно и аз ще съм така другата седмица  Praynig

# 293
  • Варна
Здравейте момичета. Много съжалявам за това, което се е случило на някои от нас;( Много е тъжно!

Искам да ви питам - как така някои от нас са в 11 седмица, а други в 6та! Не мога да разбера. Дани как така термина ти е за 10ти и си в 11та? Аз ли нещо не разбрах - моя дори е за 20ти, не за 22ри, както съм отбелязана и съм в 8ма? Това не са ли 3 седмици разлика, а термина е 10 дена??

# 294
  • София
Ми те седмиците се смятат на база ПРМ.Изчислете си ги тук
http://www.mamaibebe.com/calc.php
На мен тази калкулатор ми дава термин 05,01, но по видеозон за съм на 08,01

# 295
Колибри защо не се обърнеш към д-р Владимиров. Аз ходих при него в МЦ "София" ,горе -долу е в този район поне мисля , защото не съм от София. Намира се на бул. "Цар Борис III" 54 . Аз съм невероятно  доволна от него и от екипа му. След като си имала и други проблеми може да ти назначи  генетични и имунологични изследвания. Просто е невероятен човек и ти приема проблемит присърце. Иначе се  въоръжи с търпение , защото има много хора.

# 296
Ами Мим и мен това ме очуди.От днес съм в 11 г.с. демек навършени 10,и по видеозон съм като за навършена 10-та,но термина ми е по-късно,понеже се смятало така: от датата на последната М минус 3 месеца ,плюс 7 дни и за мен плюс още два дни,понеже цикъла ми е 30-31 дни по принцип.Значи последната М като ми е била на 2-ри април,минус 3 месеца,плюс 7,става 9-ти януари,но плюс още 2 дни,понеже не ми е 28 дни,а 30,значи някъде към 11-ти януари  newsm78 и аз се зачудих,ама..та ми изкара ми едни таблици,уж елитна клиника частна,моя близка,не знам,когато дойде все ще си го дочакам  Hug
В интерес на истината по калкулатора на  зачатие,в който се нанасят дните на цикъла и ЛФ,там ми показа 9.01.,така,че може и да е вярно newsm78

# 297
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Много тъжно ми стана тази сутрин като прочетох всичко,но..............това е живота. #Cussing outГледайте напред Младоженка и Collibri  Hug
Добре дошли на новите мами и леко бременеене! smile3525
Честито на Данинцето за порасналото бебче.Искам да те попитам Дани,понеже виждам че сме градски,къде беше на хубав Ехограф?Аз ходя вече 2 пъти на прегледи по ЗК,но доктора не е много словоохотлив,пък и апаратурата.........не я бива много.Понеже имам 2 аборта зад гърба си и много се тревожа,ще ида някъде на частно,но незнам къде.Благодаря ти предварително!
Хубав ден на всички! newsm51

# 298
  • София
Дани на лентичката пише I am 11 weeks old което според мен означана че имаш 11 цели навършени седмици, а от утре влизаш в 12г.с
Така аз съм на 10 навършени седмици и от утро влизам в 11г.с

# 299
_мариана , записвам си веднага за тази докторка и ще ми кажеш по натам дали си доволна
тя води ли и женска консултация по ЗК или само платено преглежда?
иначе изглежда много удобно до мен - обяснява ли, компентента ли е, апаратурата?

Владимиров зная че е чудесен доктор, но доколкото знам почти всички ходят при него проблемни! и сигурно е ад от хора и чакане на ред. Но ще го имам предвид със сигурност, ти ходила ли си при него - какви са ти впечатленията - компетентен, цени всичко?

Общи условия

Активация на акаунт