Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя със запека по време на бременност?
Мога ли да си боядисвам косата по време на бременността?
Как да се справя с дискомфорта и гаденето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя със запека по време на бременност?
За справяне със запека по време на бременност могат да се използват различни методи. Препоръчително е да се консултирате с лекар, но някои от предложените решения включват консумация на сок от круши или сливи, прием на сироп Duphalac, увеличаване на приема на плодове и зеленчуци и избягване на храни, които предизвикват запек.
-
Мога ли да си боядисвам косата по време на бременността?
Според лекарката на един от форумните участници, боядисването на косата по време на бременността не представлява проблем за здравето на бебето, тъй като количеството химикал, което прониква през кожата, е пренебрежимо малко. Въпреки това, винаги е добре да се консултирате с лекар, преди да приложите каквито и да било козметични процедури по време на бременност.
-
Как да се справя с дискомфорта и гаденето по време на бременност?
Придърпванията и болките по време на бременност са често срещани и се дължат на разтягането на матката. Важно е да наблюдавате симптомите си и да се консултирате с лекар, ако изпитвате силни болки или придърпвания. Методи за облекчаване включват консумация на сок от круши, сок от сливи, прием на сироп Дуфалак и редовна консумация на плодове и зеленчуци. Гаденето по време на бременност е често срещан проблем. Препоръчително е да избягватe силни аромати и да консумират напитки като сок от круши, сок от сливи или сироп Дуфалак. Важно е да се консултирате с лекар за подходящи методи за облекчаване на гадененето.
-
Мога ли да си мажа коремчето с крем по време на бременността?
-
Какви са някои от начините, по които жените съобщават на родителите си за бременността си?

, но не е писано да продължа сега и тук. Нещата за мен преди малко приключиха. Мисед. Ембриона е спрял да се развива. Не беше пораснал изобщо за 2 седмици и нямаше сърдечна дейност. Днес го махнаха. Аз приех нещата и реших, да приема случката като шанс за нещо ново, което тепърва ще се открие пред мен. Не страдам вече и ще се опитам да забравя.
Ох, мила- много съжалявам, но добре е че го приемаш спокойно. Аз миналата година го преживах по същия начин- спря да се развива и нямаше сърдечна дейност. Успокоиха ме, че се случва много често и почти никога не се повтаря
Пожелавам ти след няколко месеца да ни зарадваш с хубава новина. Всичко хубаво и гледай само напред 

Пожелавам ти от сьрце в наи скоро време