Януарско бобено зрънце, неуморно в мен рас

• 20 823
  • 331
  •   1
Отговори
# 270
mini_79, добре дошла!
Момичета да ви се похваля. Днес бях на преглед. Вече имаме бебо 10 мм с тупкащо сърчице  Grinning
Направо летя от щастие  Grinning  Иначе ми казаха да се запиша за скрининг на първия триместър  в 14 поликлиника. Център София 2006 ( или нещо подобно). Някоя от вас да се е записала там? Трябвало да е в 12 г.с. . Знаете ли колко време преди това се записва час и колко струва това удоволствие?

# 271
здравейте и от мен,
като гледам,броят ни е увеличава с всеки изминал ден Laughing Laughing Laughing,а и има майки с малки деца като Дари-ще обменяме опит как се гледат две бебета #Crazy #Crazy #Crazy
аз съм станала много кисела и нервна,ужас!!!!!!!!!!!отгоре на всичко все трябва да хапна нещо,а не знам какво Sick

# 272
е, бъдещи мамчета ще се наложи да се разделя със сладката ви компания. Наистина ми беше приятно  Grinning Hug, но не е писано да продължа сега и тук. Нещата за мен преди малко приключиха. Мисед. Ембриона е спрял да се развива. Не беше пораснал изобщо за 2 седмици и нямаше сърдечна дейност. Днес го махнаха. Аз приех нещата и реших, да приема случката като шанс за нещо ново, което тепърва ще се открие пред мен. Не страдам вече и ще се опитам да забравя.
А на вас, желая да гушкате най-приказните бебета зимъска, а дотогава се глезете, обичайте, пазете, и имайте най-прекрасната си бременност!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Чао и от мен и до нови срещи  Hug Flutter Grinning /който се занимава със списъка, може да ме махне оттам/

# 273
: Collibri ,много съжалявам!!!!горе главата!!!!
аз преживях същото преди 6 месеца,но сега...
стискам палци всичко да е наред и скоро пак да си в Отчетни Hug Hug Hug Hug

# 274
 Cry Ох, мила- много съжалявам, но добре е че го приемаш спокойно. Аз миналата година го преживах по същия начин- спря да се развива и нямаше сърдечна дейност. Успокоиха ме, че се случва много често и почти никога не се повтаря Peace Пожелавам ти след няколко месеца да ни зарадваш с хубава новина. Всичко хубаво и гледай само напред Hug Hug

# 275
Collibri   Hug  Hug Hug

# 276
Collibri, много съжалявам! Много силна прегръдка от нас!  Hug

# 277
Collibri ужасно съжалявам за случилото се Sad
Силна прегръдка от мен и стискам палци скоро да отново да си в някоя отчетна тема Hug

# 278
Оооо, миличка Collibri. Много, много съжалявам….
Надявам се скоро пак да се запишеш в отчетни. Знам, че ти е много тежко в момента, но горе главата, ти винаги сама си казвала, че човек трябва да приема нещата философски и да гледа напред.
Прегръщам те силно  Hug  Hug  Hug

# 279
Не ме мислете момичета. Наистина много дебилски приемам случилото си. Изобщо не страдам, чак се учудвам на собствената си безчувственост. Просто заковах гледната си точка и няма мърдане:
край, това е затворена страница, няма да го мисля, преживявам, страдам, няма да търся причини и вина, просто една неудачна бременност и толкова. Приемам че всяко зло е за добро и че всичко което ми се случва е правилно за мен, от тази гледна точка ми се е случило нещо прекрасно  Grinning. И съответно не страдам.
Много спокойно преживях всичко. Приятелка ми препоръча нейния доктор. Отидох, биха ми и ваксина за отрицателния резус фактор и всичко приключи светкавично. След цялостно 2 часа престой в болницата мъжа ми ме взе и вече ще забравям този момент от живота си, защото за мен започна нов живот  Grinning

Така че, благодаря ви за думите, наистина съм добре и съм вперила поглед само и смело напред!  Heart Eyes Grinning
айде махайте вече тая тема да не ви я грозя с неприятни новини, ми да измислите някое страхотно заглавие, да не ставате зян  Mr. Green

# 280
Collibri  Hug насълзиха ми се очите (нали и аз преживях съшото миналата година...), но се радвам, че приемаш всичко спокойно! Това означава, че ще се възстановиш много бързо и скоро пак ще си в отчетни! Възхищавам ти се и стискам палци:о) Hug
vampbal  ти при кой ходиш на консултация при Мазнейкова или при друг лекар! Аз засега ходя при д-р Павлова и съм много доволна, но още не съм я питала за ФМ!

# 281
И аз да се отчета.
Живот и здраве ще ставам мама за 2-и път, баткото е на 5г. и е много щастлив, всеки когото види казва:"Знаеш ли мама има бебе в корема."Много е сладък.
За сега няма много промени, само силно уголемени гърди и сутришно гадене, ама много леко.
Бях на лекар, видяхме сакчето, но бебето другата седмица каза лекаря.
Пия Дуфастон и Но-шпа, защото първата ми бременност беше доста трудна.Надявам се този път да няма усложнения. Лекаря откри сервикален полип който се е оформил от високите стойности на хормоните. Каза че ще го следим и се надявам да не ми създава неприятности.
Поздрави и лека бременност на всички ни.

Colibri горе главата.

# 282
                                            Здравейте мами.За отрицателно време сте изписали новата теми4ка не смогвам да 4ета #Crazy
                                            Привет murvet77,4естито.  bouquet
                                            Днес пак бяхме при доки и бебето ни е ве4е цели 2см.
                                            Когато ми се гади а имам само напьни без да мога да повърна хапвам малко кракери или сму4а
                                            плодови бонбони.Облек4ава ме за известно време.
                                            Colibri много сьжелявам за загубата ти spokoПожелавам ти от сьрце в наи скоро време  EFP
                                            Лека и спокойна нощ мами Hug Hug Hug

# 283
Колибри, като чета какво си писала ... точно така приех  аз нещата декември месец. Нямаше тръшкане, намаше драми. Просто гледах философски на нещата като теб. Зд съжаление мен ме хвана по-късно и то не за друго, ами биахме 3 приателки много близки забременяли през 1-2 седмици. Та като ги виждах тях ми ставаше много мъчно.
Бъди силна и ледай напред. Твоето бебе те чака, не му е дошло времето.
 Hug

# 284
murvet77
dorita
mini_79 
кога са Ви термините? Пратете ми ги на лични, за да Ви прибавя в списъка

Общи условия

Активация на акаунт