Януарско бобено зрънце, неуморно в мен рас

• 20 823
  • 331
  •   1
Отговори
# 300
kali-m-g  ходих в Торакс и съм доволна от отношението и от самия преглед,Отдели ми около 30 мин. и всичко ми обясни и апаратурата е добра,39 лв. е прегледа,но съм доволна. Hug
_мариана  сега разбрах това с лентичката какво съм объркала Embarassed и веднага я оправям,благодаря ти  Hug

# 301
Здравейте мамчета. Сега влизам и направо се шокирах от толкова лоши новини, стана ми много мъчно, сви ми се сърцето за тези две прекрасни момичета.
На Дани - честито!
На другите , на които им предстои преглед -  Praynig
Аз съм на 19-ти и ще разказвам вече нямам търпение, но моят док е с такъв видеозон от втората световна, а така ме си искаше и аз да видя как моето бебенце си смуче палчето Grinning, но сигурно пак ще видя нещо "рошаво и безформено" като миналия път.

# 302
  • Варна
_мариана  сега разбрах това с лентичката какво съм объркала Embarassed и веднага я оправям,благодаря ти  Hug

сега вече всичко със седмиците е наред Wink

# 303
collibri, младоженка, силно ви прегръщам. Жалко е, че тази бременност приключи за вас, но се радвам, че вече го приемате философки. Аз също за миг не съм спряла да мисля, че ако и на мен ми се наложи да мина през това, в никакъв случай няма да унивам. До голяма степен всичко е съдба.
daninceto, много много се радвам за хубавите новини около теб. Ако ти е удобно, пусни снимка, на която се вижда бебо.  Hug

# 304
Благодаря ви милички за прекрасните пожелания,да ви се връща тъпкано  Mr. Green
соня82 и мен първите два пъти ме гледаха с видеозон мой набор  Mr. Green и сега на частното напълно се изкефих.
Мим оправихме работата  Whistling Laughing
vesito82 имам снимчици,много хубави,даже 3 броя,ама сега съм в офиса,довечера ще се пробвам от вкъщи да кача обещавам Hug

# 305
  • София
[[/quote]
_мариана , записвам си веднага за тази докторка и ще ми кажеш по натам дали си доволна
тя води ли и женска консултация по ЗК или само платено преглежда?
иначе изглежда много удобно до мен - обяснява ли, компентента ли е, апаратурата?

Да обяснява много, ехографа й е вагинален, вижда се много добре. Когато отидохме да видим сърдечната дейност позволи да влезе и мъжа ми. И на него отговори на всички въпроси.А той я пита дори къди е добре да родя! Видях че имат и кабинет, в който има 4D ултразвук. Платения преглед е 35лв. Но аз си занесох направление и вече няма да плащам.

# 306
Здравейте момичета 
Колибри, Младоженка съжалявам за това което Ви се е случило  Hug кураж
Данинце браво, ще чакам снимките с нетърпение  Laughing
Аз вчера днес киселини, повръщане  Sick, само дето се хвалих че нищо ми няма, пия талцит но нищо не ми помага  newsm78
Днес съм на преглед стискайте ми моля ви палци, че нещо съм притеснена  Outta Joint

# 307
Младоженка, съжалявам мила  Hug

daninceto – много се радвам за добрите новини  Heart Eyes

Успех на всички момичета, на които им предстои преглед, да видят на видеозона най-прекрасните си деца  и да се похвалите после, ей   bouquet

Collibri, горещо ти препоръчвам по здравна каса – доктор Катя Венкова – има кабинети в 1-ва градска на Патриарх Евтимии 37 тел 8059269 и в Гургулят – Раковски 148 Б /зад 1-ва градска/ тел. 9810331.
Много съм доволна от нея – ходя от години – аз също имах ПКЯ и други проблеми, но жената ме оправи, освен това е много мила и спокойна и наистина си разбира от работата. Само техниката /в 1-ва градска/ не е супер нова, за Гургулат – не знам другата седмица съм на преглед там и ще ти кажа

За частно – много съм доволна от доктор Камелия Павлова – от Света София на Мазнейкова, също изключително мила и отзивчива. Техниката там е супер. Павлова взима и по здравна каса, но много ограничен брой пациенти и се чака дълго.

bebka2304, не се притеснявай от прегледа всичко ще е ок. Сега забелязвам че с теб сме в една и съща седмица и ден, но мноог странно твоят термин е за 27,01 а моят за 26,01  newsm78. Пак съм объркала нещо с изчисленията явно  Simple Smile
Хубав и усмихнат ден, момичета   bouquet

# 308
Espa моя не го гледай много сама съм го изчислявала  Embarassed, последния ми цикъл е на 20 април, но ову я засякох 2-3 дни по късно с тестове и за това си мисля че може и да съм назад с 4-5 дена, ама още не са ми го смятали като ми го сметнат ще го оправя  Peace

# 309
Днес се записах на ЖК при д-р Китипов, при който си ходих и предната бременност. Чухме сърчице на бебче и ми пусна 1001 изследвания, вкл цитонамазки, секретни, васермани, австр. антиген, кръвна картина, захар и не помня какво още. покрай тая работа разбрах, че в една лаборатория в Бургас взимат кръв и изпращат за биохимичен скрининг в софия, след седмица пращат резултатите на наблюдаващият гинеколог. За целта само се попълвали някакви талони от гинеколога в 16та седмица. Което е чудесно, че ми се спестява едно ходене до София. Това е нова услуга в Бургас. Така че мамчета съгражданки да знаете и да се консултирате за това с гинеколога си. Лабораторията е ЛИНА в Зорница, блока на магазин Бамболино.

# 310
Colibri, страшно много съжалявам за това, което се е случило. Наистина си страхотен човек, защото дори този тежък момент приемаш така философски и даваш сили на останалите. Надявам се скоро пак да си в отчетни и да е наред всичко.
За центъра Св. Димитър до Пирогов, мога да кажа, че и аз съм ходила веднъж преди предната бременност при един доктор, мисля, че беше Георгиев, не съм сигурна, но наистана работят по здравна каса. Аз бях само да ми изготвят протоколите за стимулацията при инвитрото, защото моя доктор не работи по каса. Направи ми добро впечатление, то си е като малка поликлиника, има и други доктори, чистичко, приятно, не се чака. Иначе на частно мога да ти препоръчам д-р Колева, на "Неофит Рилски" № 58 й е кабинета, на лични мога да ти пратя телефон, тя е завеждащ отделение "Патологична бременност" в Тина Киркова. На мен много ми помогна предния път и раждането беше при нея. Между другото аз също съм с поликистоза, диагностицирана още 1997г., след оперативна лапароскопия и сега си мисля, че най-накрая се е повлияло от метформина, който приемах, тъй като в листовката пише, че е и за това, макар че на мен ми го дадоха за повичен ИРИ / имунореактивен инсулин/, което си е преддиабетно състояние.
Младоженка, и за теб ми е много мъчно. Дано следващия път всичко бъде ок и скоро пак тук.
Добре дошли на новите мами - dorita, murvet77, и mimi79. Радвам се, че още една мартенка сладка ще става кака.  Hug
Време ни е за нова тема, но за съжаление ме няма с линковете.
Предлагам като заглавие, макар чеу май е тъпо, но друго не ми хрумва.
Бъдещото януарче в мама си кротува, още не се усеща че лудува.

# 311
Colibri,Младоженка толкова ми е тъжно като прочетох за това което ви се е случило.Кураж момичета Hug

Здравейте и на другите мами във форума.Аз мисля че от вчера съм по добре,и даже вчера успях да сготвя.Много ми се иска тези Sick да си отиват вече.Аз във понеделник съм на консултация,и ще видиме бебчето.А следващата ще ми е чак във 20г.с.
Мисля че е време вече някоя мама да пусне нова темичка.
Хей,пазете се и умната Hug

# 312
Здравейте на всички!

Това което се е случило на Colibri и Младоженка много ме натъжи Cry.Мили момичета желая ви успех за напред!!!

# 313
Collibri, младоженка, надявам се бързо да се "окопитите" и след известно време да се присъедините в друга подобна темичка от познатите ни форуми   bouquet

Верно е много странно това с термините...
bebka2304, и моят първи ден на последната менструация е 20 април, а терминът ти е с 2 дни по-късно... Ти с калкулатори ли го смята или по някакви други начини?  Щото аз само си въведох данните в он-лайн калкулатора и ми излезе 25-ти януари...
Оф, хора, на мен продължава да ми се гади... и да  Sick ... Надявам се да отмине скоро, щото вече ми писна тотално...
Гърдите ви наедряха ли вече?  Моите едва-едва ме наболяват... направо - нищо.  Аз се надявах на бременността да се видя с гърди Laughing, ама направо не знам вече  newsm78 #Crazy
А как сте с яденето?  На мен вече нищо не ми се яде, гади ми се от абсолютно всичко, а съм постоянно гладна...

# 314
Smiling_Sisi аз нямам проблеми с гадене и с  Sick но за сметка на това гърдите ужасно много ме болят направо откачам и нямам представа до кога ще продължава, ако е до края на бремеността незнам как ще издържа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт