Януарско бобено зрънце, неуморно в мен рас

• 21 005
  • 331
  •   1
Отговори
# 75
здравейте момичета  Simple Smile да ви кажа честно мен май много много не ме боли, но ужасно ми се спи от няколко дена Grinning, а днес пък ме боли гърба (но това май няма общо  Grinning) и аз съм от групата на пушачите, от както разбрах, че съм бременна доста се ограничих, сега пуша максимум 5 цигари на ден, но доста се притеснявам. А пък не и ми става особено лошо и просто незнам ...

# 76
Здравейте момичета,как е настроението днес?
Началната ни страница е страхотна...Благодаря..
Момичета искам да ви питам нещо,аз влизам утре в 9 седмица..Това на кой месец се равнява..Интересувам се,защото това прилошаване ме побърква и не издържам вече.А някой знае ли,кога изчезват тези симптоми,то е ясно че при всеки е индивидуално,но все пак..Офф,много се надявам скоро да се оправя,че така съм си от 3 седмица и вече много ми се насъбра.Вчета решихме да излезем с колата да по свършим малко работа,каква ти работа аз повръщах през цялото време.Много е дискомфортно.И ме е срам на всичкото отгоре... Embarassed
Искрено се надявам,да не усетите тези неудобства..Аз ще изтърпя и заради вас  love001

# 77
Всичко е възможно, стига да го желаеш!  Peace
Бъди волева и силна!  Hug лека полека ще пребориш този проблем!

# 78
Evjeni, честито за сърчицето!  Hug
Чудесно си оформила и темата, благодаря ти за труда   bouquet

Позволих си на първата страница да добавя термина на zahar4e и да сменя моят и този на vesito82, дано съм направила всичко както трябва

Момичета сокът от круши е чудодеен. Много благодаря за съвета за него.  Peace

Относно писхясването, аз вече се отказах да се тревожа, много бях зле по-едно време, така се вглеждах в себе си, че ужас…Обаче от известно време насам, гледам да не си вгорчавам живота с глупости, а да се наслаждавам на момента изцяло. Реших, че и да се тревожа и да не се тревожа, ще стане каквото е писано и няма смисъл да истерясвам. Сега мисля положително и папкам като за двама – поне сега имам оправдание за лакомията  Wink. Учудващо не съм качила още никакви килограми, но като гледам какъв апетит ме е налегнал, скоро ще ми проличи лакомията 

Хубав и усмихнат ден момичета    bouquet

# 79
Кате, влязла си в 3-ти месец. Издръж още 3 седмици и ще си ОК. По това време този дискомфорт трябва да отшуми

# 80
  • София
Evjeni smile3501 smile3525 newsm74 просто нямам думи, страхотна е първата страничка! И честито сърчице! Сега се връщам да ви изчета, после да се включа по-адекватно  Mr. Green

# 81
Здравейте и от мен. Честита ни нова стара първа страничка - страшно много ми харесва, браво Жени.
незнам за вас, но като ви чета и се отчайвам за себе си - никой още нищо не е качил - аз съм вече напред с 2кг, а искам да ви кажа, че САМО ЗАКУСВАМ. През целия ден нищо друго, а вечер само малко плодове. Корема ми е станал смешен - подут ниско долу, уфф така ме е яд, а колко усилия полагах да имам хубаво коремче. Страшно се притеснявам и от това да не получа стрии, защото кожата ми е много суха. Кажете какво ползвате - кое е най-доброто Hug
Гушкам ви всички мамчета Hug

# 82
Сонче, споко. Аз преди да разбера, че съм бременна бях за 6 дни на СПА и там качих 3 кг., а откакто знач, че съм бременна още 1. Не се притеснявам, защото по стечение на обстоятелствата бях прекаено много отслабнала. Но и аз като теб ям само салати, таратор и череши (еее и други неща, но това е основно) и качвам. Доктора каза, че е нормално да се качат 3кг до този момент  newsm78
А и вече нищо н мога да закопчая. Отесняха ми всички панталони. Така, че не си единствената

# 83
 Да се запиша и аз в новата тема! Момичета много сте бързи, докато ви изчета...
Evjeni ,   bouquetпоздравления за 1-та страничка.
 Момичета , днес се наканих да отида за направление при личната и тя ми каза, че  е много рано- 7 седмица. като стана в 12 г.с. тогава да отида.  Shocked Гинеколозите поръчали да не им пращат бременни по- рано от 12с. , ако се чувстват добре. И ми каза " то сега и нищо не може да се види на видеозон". Аз естествено казах " е, как не може?" И вкрайна сметка ще чакам докъм 25 юни. Затова и не сме казвали , на мен ми се иска първо да видя бебчо  Thinking и ще чакам.
Мia Nia , аз съм за яслата, макар че крие рискове със заболявания, ама иначе ще ти е много трудно.
За килограмите - още не съм качила  и се надявам по- дълго да мога да нося дрехите, ама ще видим. Първата бременост качих 14 кг. и повечето бяха в началото.
Лек ден !!! Радвам се за всички, които са си чули сърчицата!

# 84
Аз съм +2  Embarassed в краката не намирам разлика но корема ми е на 3 ката направо си е коремище а съм 52 кг с корем голям  hahaha, но май си е до ген защото преди 5 год бях 42 и пак с коремче  ooooh!

# 85
pepi_slanchogledche,

настоявай за направление! какво значи "да не им пращат бременни до 12 г.с, ако се чувстват добре"- вярно е, че риска за спонтанен аборт до 12 г.с е най-голям, но нали точно затова ще отидеш на лекар, за да видиш има ли пулс,закрепило ли се е бебчето и т.н.

# 86
Да се включва и аз за килограмите-бях 54 (което за моята височина 160 см си е доста), а сега вече съм 57! Знам, че не е хубаво да напълняваш много,но пък аз сега доста лежа-може и за това да качих +3! Важното е с бебчо всичко да е наред! После има диети!

# 87
Здравейте, момичета, аз също се присъединявам към вас - за първи път съм бременна и термина ми е 5-6 Януари 2009 (ехографа го смята между 1.01-3.01-всеки път различно). За съжаление имахме проблеми  и бях 2 седмици в болница за задържане. Сега съм си вече вкъщи и ще пазя леглото още доста време, но най-важното е ,че бебчето е добре и расте - 25 мм вече   Praynig Wink  . Сърчицето го видяхме още в 7-мата седмица. Party  Леко бременеене на всички и само позитивни мисли!  Hug

# 88
  • София
Cyber_Cat  welcome и от тук нататък лека и безпроблемна!

За килата бях 54 и сега още съм толкова, но въпреки това на корема всичко ме стяга.

pepi_slanchogledche  тая твоята лична лекарка е за #2gunfire просто си пазят направленията! След като си в правото си как няма да ти даде направление  ooooh! Аз бих й вдигнала скандал, а може би и щях да я сменя ако много ми филосоства  Crossing Arms И как нищо не може да се види #Crazy Ами ще се види има ли сърдечна дейност,например!

# 89
Cyber_Cat , привет! Дано от тук нататък всичко е наред и изкараш една лека и прекрасна бременност!

Слънчогледче, тази твоя лекарка явно наистина си пази направленията. Говори пак с нея и ако трябва и вдигни скандал. Довода, който ти е изтъкнала, според мен е абсолютно неоснователен!   Naughty

За килограмите се притеснявам много. С първата бременност качих цели 20 - от 50 стигнах 70. След като родих вместо да се спра, пак започнах да качвам.  Embarassed И сега имам още 9 кг до предишните, но явно ще се боря с тях след като родя. Майка ми разправяше преди І"Недей да ядеш толкова много, защото после ще се озориш докато ги свалиш". Аз обаче я успокоявах, че свалям много бързо и лесно. Да, да.  ooooh! Ама нали трябваше да се отдам на лакомията.  Whistling Дано сега поне успея да си поставя някои ограничения.

И цигарите ме притесняват. Вече ви бях писала, че с предишната бременност веднага след прегледа при лекаря ги спрях от раз. Изобщо след това не съм имала дилеми дали да си купя или не, и дали да изпуша само още една цигара. Сега обаче е съвсем различно. Днес за момента успявам да им устоя, дано не се поддам.

Хайде стига толкова, че стана много дълго. Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт