М & БИ - 71

• 29 025
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Принцеска, май си права... не им стиска. Проблема им е (или един от проблемите), че прекалено много се влияят от чуждото мнение... а такова там - дал Бог!! Особено от завистниците. Ама то е както тук - и тук има: "Как така ще се жениш за арабин, те са такива и онакива, многоженци, спят всички негови братя, бащи, дядовци с теб, там си робинята Изаура, готвиш и переш по цял ден, ня можеш да излизаш, завиват те с черно........  ooooh! ooooh! Twisted Evil  Там пък се почва: "Тук няма да ти хареса, никога няма да искаш да живееш в такава среда, ще си заминеш, ще ме изоставиш.... А пък хората пригласят съответно: Тя ще те зареже, ще вземе децата, никога няма да ги видиш през живота си, ще ти разбие сърцето, те европейките са егоистки, те мислят само за себе си, за децата им, не ги интересуват мъжете им, не уважават семействата и родителите на мъжа...... "
И в крайна сметка - всяка жаба да си знае гьола!!
Мисля, че там, където има любов (както при доказаните семейства тук) - нещата се получават. Където няма - има оправдания, нагласа, причини, хленчене, мънкане, оплакване с цел другия да се чувства виновен... и успяват де...  #2gunfire
Що се отнася до "широката им кройка" - не мисля... Спомням си един филм, за който Лили беше споменала - афера с европейки, накрая брак с местна... Да ги взимат - халал да са им!! Те ще си патят от фалшив морал и лицемерна съпруга!! Халал, халал....
 Hug

Кате, за кремвиршите съм чувала, както и за салатите - там пък изпаднало на земята и те събират обратно, връщат в общото и яж народее... В пастета съм намирала нокти и найлони, опашка от мишка... ама пак ям!! Ми вкусно ми е пък...
А един наш семеен познат - откакто работи в бирената фабрика в Плевен - от тогава БИРА НЕ ПИЕ!!! Ама помолих да спести подробностите!!  cheers

# 106
мамчета и не-мамчета........ след зашеметяващото описание на луканчиците - макар че не ям месо от години, се затичах съм едното помещение, в сега продължават подробности из различни хранително-питейни категории, се чеша по главата и си мисля  newsm78 newsm78 след няколко дена на вечерка затова ли ще си говорим. Хайде, че пак взех да преглъщам начесто - хем се радвате, че има бременни, хем говорите гадории.

Дайте сполай ви до 10 юни!!

Не съм бременна, ама ми действат ужадсяващо тези ми ти описания.

# 107
зфравейте Stop
princesa_bg- на същата работа съм си,незнаех че сте се разделили но ти ще си намериш,някои които няистина те заслужава ,защото си един прекрасен човек,има малко момичета като тебе  bouquet  bouquet като идваш във Варна задължително ми се обади да се видим  bouquet

# 108
Ок, Кате Мароки, спираме с коментара относно производството на българските хранителни продукти, по тоя повод - да почерпя с една еджипшънска биричка  cheers

опааа и за ливанките има нещо ето ТУК

ЗА ВСИЧКИ,много СПЕЦИАЛНО!!

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 18:56 от Eye of Ra

# 109

4естит рожден на малката Ивка-желаем ти приказно детство
как са могли да изпишат горкото детенце за домашно ле4ение-дано да се оправи бързо  Praynig Praynig Praynig
принцеса не тъжи-зна4и не е бил за теб Peace
биби снимките лъжат,все си мислех 4е малкия е сладур,оба4е на новата снимка е още по сладък Heart Eyes

# 110
момичета     кокичета

Благодаря    ви     за    молитвите    и   пожелания   newsm51

По  добре   сме    :pray:hamdullilia

za   sega  ne  iska  da  pie  mnogo  voda  i  ako  se   naloji  she  mu  slojim  pak  sistema  no   Alla  Karim   In  shaAlla  hair   Praynig

bouquet  bouquet  bouquet na  vsi4ki

Za   rogdenni4kata http://www.3dcliparts.com/images/3d/anniversaire/CELEBRATION_VOE … ke_teddy_bear.jpg
da  niamashe  mesta  v  service   de  nefhrologie   a  v  klinikata   kedeto  mu  praviha    operaciata   platihme  1000dh    za     glucoza   za 1  den Crazy Sad  osven  operaciata  taka 4e   u doma  e  po dobre  Praynig 

Do  skoro    bouquet

# 111
светле вси4ки сме с теб и с Мохамад Амин-горкото детенце доста изстрада,дано най накрая да се оправите  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 112
Svear стискам палци да не се налaга повече по болници да ходите.
Дина767 той не само сладур черно-бял ами и името му по баща е Хюсеин, обединява не само раси, а и религии. Те точно затова се опитаха да се хванат конкурентите, но не успяха да го спрат от победа.
Момичета благодрим с Кристиан за комплиментите  Hug Heart Eyes Аз бях качила снимки ама май не са излезли, сега ги пускам пак ето тук.

# 113
  • Монреал
Честит 1-ви Рожден Ден на Ивка! Да расте винаги здраво, усмихнато и щастливо дете!

Свеар, молим се за вас  Praynig Praynig Praynig

Биби, мъника е страхотен сладур  Heart Eyes Много красиви очи и писани вежди  Hug

# 114
  bouquet
Привет на всички.
Поздрави за детенце на Свеар, Иншааллах всичко да върви добре.Аллах да е с вас.
Шиланке ма мила, ти пак уби рибата с това апетито-страсто затриване.Не знаеш ли - всичко си е наред,както с всичко в тоз живот, когато по малко му мислиш  Joy Joy Joy, и като си спиш може хлебарка да те полази , но ти сутринта си си добре ,нали  Joy Joy Joy ,че аз каквато съм параноичка на тема хлебарки.Само при мисълта за такива гадини и пощтръклявам   Mr. Green - каква тема , а ...
Деске мила ,как ги миете стените, от горе до долу и от край до край  newsm78 newsm78 newsm78 и тази нежна ,мила , крехка  Heart Eyes душица и тя с парцала , а?Не не не, ами то няма толкова малък размер домакински ръкавички  Mr. Green , ох милото ми  Joy.Аз не пипам да мия без ръкавици, че от тез препарати .........

# 115
Свеар, добре, че намери време да се разпишеш  Hug  Значи вече е почнал да се храни юнака Praynig 

Хаяти, и на мен хлебарките не са ми от най-симпатичните, но в Студентски ги има в изобилие, няма спасение  Stop  Лазят си, не може да ги спреш.  Ама били сладки безобидни бебенца в сравнение със сирийските мутанти  Joy

Бибиии, ама този Кристиан Хюсейн е страхотен разбивач на сърца  Heart Eyes

Хайде, отивам да  си спретна среднощно хапване, че от вечерята и троха не остана. Днес нищо не е състояние да убие апетита ми  Joy  и след този здрав сън дето му хвърлих от 8 до сега  Embarassed

# 116
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=300784.0
гледайте простотии всякакви

# 117
МАЛЕЕЕ МНОГО ОГРАНИЧЕНИ ХОРА НЯМАМ ДУМИ,ЧЕТА И СЕ ЯДОСВАМ  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out ИДИ МИ ДА ГИ РАЗХВЪРЛЯМ ВСИЧКИТЕ
аз вече им писах ама няма да се занимавам повече с тях  защото се ядосвам
лека нощ на всички Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 23:23 от sexymomiche

# 118

Бибиии, ама този Кристиан Хюсейн е страхотен разбивач на сърца  Heart Eyes

катенце,мило къде ти е къдравата главица  newsm78,за Барак Обама става въпрос/за бащиното име/,не за син4ето на БИБИ  Laughing Joy Joy Joy
хаяти отгоре на доло,а дреби с една гъба ми вратата
сега  отива да 4ета

# 119
Деси, то главицата ми е къдрава, щото мозъка ми е прав, та така са в хармония  Embarassed 

Е, аз си му станах кръстница на детенцето на Биби, трябва да ме черпи , колко готино стана Кристиан Хюсейн  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт