М & БИ - 71

• 29 017
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро мами,
Първо да ви благодаря за обилните почерпки вчера - раздразнена от апетитните салатки, фальафель и  т.н така зверски огладнях, че си похапнах порядъчно и отново оставих диетата за утре Laughing
На пътуващите пожелавам лек път! travel
На дъщеричката на Elisinia на патерица пожелавам всичко най-хубаво послучай рожденния ден!

На дечицата  , на които все още им предстоят изпити - успех и съответно отлични резултати!
Сега ще се опитам да поприключа с работата, та да мога по-късно отново да се включа.Приятен ден на всички ви!

# 91
Дуа, и аз не вярвам в прераждания. Но съм свикнала , че хората вярват в различни неща, кой наистина, кой , за да е модерен. Но момчето ми де в Сирия е чувало да се говори за прераждания, направо се виждал. Каза, че ако при тях има такива странно облечени, с обици и дълги коси, бащите им от срам щели да  ги убият  Joy

Магде, Дуа, не се тревожете за грозното писане- всички гении пишат грозно. Включително и аз  Joy  bowuu  Няма някой да не се е възхитил от краснописа ми, дори ме питат как го постигам, нарочно ли така пиша, по 3 разчекнати разкривени думи на ред  Joy  Забелязала съм друго- слабите ученици се стараят да пишат чистичко и хубаво, нижат буквички като маниста направо.

# 92

Добро утро момичета!
  Даже и да сме закъснели- да почерпя и аз едно кафенце!
  Надявам се днес  marsy да ни зарадва с добри новини за малкия Мохамед Амин!!! Praynig
  magda_mm3 успех на децата на изпитите!
  Eye of Ra - много е интересно всичко , което споделяш - напълно съм склонна да  вярвам , че съществува такава връзка , но сигурно е много странно да иа изпиташ? Мен лично би ме изплашило  до някаква степен...ама аз съм си такава- дори на гледачка не съм ходила през живота си- не че не вярвам , напротив- но предпочитам да не се докосвам до такива "сили"... Но ти си късметлийка да изживееш това!
   Колкото до вкусотиите , които споменахте вчера- и аз съм почитател на Фатуш, Мутабел, Бабагануш  chef
   И въобще на всичко от арабската кухня- вече страшно ми липсват гозбите на свеки Grinning
   а иначе ние хапваме основно пиле и риба в къщи , понеже мъжа има подагра и всички други меса са много опасни , така постепенно свикнахме с белите меса , но като си дойдем в Бг нещо не ни се получава тази диета ooooh!

да ви разсмея малко Сами е седнала на дивана и Даяна си е залепила ухото за корема и ,и Сами я пита Диди какво казва корема ми? дребната отговаря-кола,дъвка,4ипс  hahaha
- Сладка бонбонка!!!  bouquet
   Bliznacite- привет  bouquetАми не мога да се похваля , че сме напълно оздравяли-тази хрема имам чувството , че никога няма да ме остави , иначе кашлица , гърло, отпадналост вече отшумяха , но и двамата си подсмърчаме. След малко отивам да взема витамин Ц- и ще взема няколко ударни дози...
   snejanatamar i jasmin- прекрасни новини , винаги се насълзявам , когато разбера че някой най-после е успял да създаде живот след дълго очакване! Единия брат на мъжа ми и съпругата му се опитват безотказно вече 9 години , но засега няма резултат- ходили са къде ли не... моля се за тях!
    В този дух- да споделя , че моята сестричка също ще става мама за 2-ри път-термина и е точно по Коледа, а най-добрата ми приятелка , на която съм и кума , също ще става мама- термина и е на моята рожденна дата- 31.12, а ще съм и кръстница! newsm44
    Хайде до после момичета! Поздрави на всиииички!Лек и успешен ден!  

# 93
E няма такова нещо - писах сто реда и компа ми заби! #Cussing out

Добр утро и от мен, благодаря за разнообразинте кафенца, ще сръбна едно лекичко да не ви обидя. Hug

Елисинка, да ти е жива и здрава малката Ивка и много да палува.  Heart Eyes bdbaloni baloni baloni  party023

Дес, чуден мол, не много голям, но с много приятна атмосфера. къде е туй чудо точно? Ех, ама каплазанче все такива хитри ги измисля.  Joy

Момичета - 3 години не ядох месо. И след това да видите какво стана - опустошавах кюфтета в промишлени количества, нещо дето никога не съм обичала.  #Crazy Според мен организмът си търси своето, има незаминими вещества в месото. А пък има Полезни меса, всички знаем кои са. Peace
Свинско вече отдавна не ям, първо отвикнах и второ подхождам отговорно към здравето си. Все пак сме на едни от първите места по заболявания на сърдечно съдовата и кръвоносната система.

Аз пък съм виждала и много добре подредени арабски магазини за месо. Кате, незнам кои гледаш, медала винаги има две страни, зависи кой коя вижда. Както и в Сирия е така - има и по-неконтролирана храна, има и места, в които всичко е наред. А топлия хляб тука като си го купуваш откъде го вадят мислиш и с какво? Или гевреците на бабките по улиците?  newsm78

Кате Марок, не съм готова с домашното, че нещо ме бори стомаха малко и несъм чела дори за изпита на 13-ти дето е.
Еее, хубаво е това с новите приятели, ама внимавай да не ти досадят сега цяло лято с тракането по скайпа. Joy Че нали няма какво да правят.

Снежке, лек път!!! travel

Магде, моичикия на БГ и английски пише така, че трябва лупа, за да видя написаното. Не е като майка си, моите тетрадки стояха години в училището за пример.  Embarassed Нищо, че сега и аз не мога да си разчитам. След унито много си развалих почерка.

Ясминке, Снеже, а честито на всички късметлийки.   bouquet

Докторицата ме мери - 45 кила съм, ужас просто. Викам си дали кантара й е верен, мислех, че съм поне 48.  badscale

Наближават дните на нашите срещи.  cheers

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 11:20 от amal

# 94
 Виждам и двете страни , ама едната повече и по-често ми я показват  Joy
Иначе точно  заради това си взимаме месце от проверено и чисто място  Mr. Green Даже и халал сертификат имат  Peace

За хляба не ми се мисли, една комшийка е работила в хлебозавод, и като заразправя за мишките , които понякога влизат в миксера и стават част от хляба  Sick  и как изпечения хляб се слага на земята. Те май работниците от скука нарочно си измислят гаври с храната  Rolling Eyes

Ако искам чиста храна, май трябва сама да си отглеждам жито, сама да си го мелям на брашно, меся и пека хляба, да си отглеждам кравички и прасенца и т.н.

# 95
Като си говорим за мулати, Обама спечели кандидатурата на демократите за президент, така че ще имаме и там наш човек вече  bowuu
Eye of Ra аз също съм била свидетел на странни "съвпадения", не мога да кажа че вярвам в прераждането 100%, но понякога се случват неща, които наистина ме карат да се замисля.
Дина767 и ти днес ни зарадва с хубаво новини, все така да ни върви на бебета и щастливи бременелки. Хайде и моя още малко да порасне че и аз искам пак едно бебче.
Melany благодаря  Hug

# 96
  • по пътеката
не съм ви 4ела,4е имах вкл_4ване от мароко! направила са операциата на сливиците на мохамед! в къщи са си ,а трябваше да са в нефрологията в каза, но са им отказали поради липса на места! с направление да го хидратират на място в някоя клиника! надявам се да го убеди светлето ,4е пиенето и хапването са от голямо зна4ение, но като гледах лекарствата и се рових в нета за тях, имат си нежелателни последствия, баш липса на апетит, повръщане, гадене; главоболие и тем подобни, но пък и жажда! newsm78 #Crazy
да се надявам показателите да спаднат и да се намалят дозите до поддържащи! Praynig Peace
кате, споко, ти няма да напълнееш, ако си представяш само гадости, мисли положително поне за дрогата -храна! Mr. Green
амал ,как 45 кила , ти не си ли висока, ако правилно те фокусирах по снимки? да не слушаш катето, 4е хептен ще ти стане кофти на корема, отивай и емвай хладилника, искам да съм на твоите кила и бременна, боже какъв кеф за гастрономския ми дух!какво страхотно оправдание! Mr. Green
4естит рожден ден на ивка!   bouquet  bouquet  bouquet
лек път снежна! ти от кой град си, софето ли? Hug Peace
хубави новини, бебета да има, да се радват хората!   bouquet

# 97
 Биби- много е сладък малкия, сега му се вижда сладката муцка- да ви е жив и здрав!
 И аз се радвам за Обама- на фона на Буш или на Хилъри ми е десетки пъти по- симпатичен , и не се държи налудничаво, а за предните дваме не мога да кажа същото (лично мнение) Hug
 Амал - сестра ми с първото си детенце като забременя беше 40 кг, а преди да роди 56 -тоест моето тегло без да съм в 9 месец ShockedСега с второто в момента е колкото теб- 45 във втори месец ,ама пък е здравичка Naughty
  А ето и новини от  marsy - поне е минала операцията и сега остава да се възстановят маллко по малко!
  А за какви лекарства точно става въпрос? Желязо?

# 98
Sexy, тук съм си в Бг-то:) Секси, ти къде работиш сега?
не съм била с мама на Златните.
С моето хабиби се разделихме вече от няколко месеца:(, но такъв е живота...Един идва друг си отива.
Важното, че човек да не съжалява и да се поучи от грешките.

# 99
Добро утро дами .
Мърси , пратих ти съобщение на лични !
Тук вали лошо и деня ми се провали имах час за лекар , но с дребната нямаше как да стигна до там .
Сега се чудя дали мъж ми ще може да прибере децата или ще се наложи аз да си ги прибирам .
Честит рожден ден на Ивка !
Много здраве и успех в живота !
  bouquet

# 100
Като сме започнали с хубавите новини - моята приятелка вчера ми каза, че бейби е момчееее... а те такова искаха с мъжа и  Party На нея също и бяха казали, че трябва да зачене ин витро, ама се оказа, че лекарите (много често напоследък) грешат!!!  ooooh!

Биби, чаровник и половина!!  Heart Eyes  bouquet

една комшийка е работила в хлебозавод, и като заразправя за мишките , които понякога влизат в миксера и стават част от хляба  Sick 

Те сега вече се отказах от хляба. До сега се чудех, аджеба, как да го намаля поне, че така зле ми се отразява... Хубаво, че е лято - плодове и зеленчуци дал Бог!!!

Дина, странно е да, в началото, после се свиква  Joy Просто свикваш, че ти си този човек и той е ти, и си живеете в хармония. На мен ми е кефче всеки път като се случат съвпадения и телепатия. Така веднъж сестра му (биологичната  Joy ) беше свидетел на 2 неща в рамките на 15тина минути, седи и мига и вика "Еееегати"   hahaha Ама на нас не ни е странно вече, само кефче  Party
Не знам, на мен ми е много хубаво, че имам "сродна душа" - няма значение дали е от минал живот, или каквото и да е. Факта, че се случва ме кара да се чувствам добре   Nature Sunny

Марси, дано се оправи детенцето на Свеър, ама аз все пак се питам - как може така, защо не си търсят правата?? Нямало място - ми да си разширят болниците като си знаят раждаемостта и демографския прираст!!!
Може ли дете с бъбречна недостатъчност да го пуснат така.... егати  #2gunfire  #Cussing out

Далка, благодаря ти, мила, че ме търпиш... чак неудобно ми става вече с моите словоизлияния...  Embarassed Embarassed
Как е Раянчо - моя човек???  Hug Hug Hug

Принцеске, чета и не вярвам на очите си.... егати масритата!!!!  #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Боже мой!!  #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog  Излиза, че египетските булки са си чисти късметлийки...

# 101
Рали, искаш ли да ти разкажа как се правят кремвирши и пастети  Twisted Evil  Joy  Съвсем ще те откажа от яденето!
Яж, не му мисли. Аз така правя, щото като се замисля и представя, не мога да преглътна залъка

Марси,  Praynig  дано почне да приема храна и течности малкия.

# 102
Леле, Кате, и кремвиршите ли, бе, душа..................... smile3555 smile3555 smile3555 smile3555
          newsm59ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКАТА ИВКА! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕНЦЕ! ДА ЖИВЕЕ ОБГРАДЕНО С МНОГО ЛЮБОВ И УСМИВКИ! smile3510

# 103

Бързо включване
Много се радвам че най-накрая оперираха сливиците на малкия
Ма как така нямало места?!?! newsm78 ейй как ме дразнят такива решения- Бюрокроти гадни-...ако е за тяхно дете ще намерят-...ама-Господ  ги съди! Хайванчето толкова боледува и страда...
Светленце-Марсито гледа за лекарства в нета....а и ти разбираш доста-....ако стане Лошо-отивай в болницта,не се помайвай  ......как може бременна жена и болно дете да оставят в къщи .... #Cussing out #2gunfire

На малката Ивка-щастливо детство  

до после

# 104
Принцеске, чета и не вярвам на очите си.... егати масритата!!!!  #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Боже мой!!  #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog  Излиза, че египетските булки са си чисти късметлийки...
Рали и на мен вече ми писна от тях:) Истината е, че все още много масрита предпочитат брак местни или поне арабки и колкото и да се бият в гърдите, че са широко скроени и с европейско мислене, май не е точно така........

Общи условия

Активация на акаунт