М & БИ - 71

• 29 016
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
катенце 4ак огромен не е но е най стилно аранжирания
и вместо да се радваш,4е снахата е работна ,ще ме докладваш в агенцията,а каките не ги мисли,свикнали са  Mr. Green,на 6 години ве4е 4етяха на бг и арабски и запо4ваха с английския/ей лоша майка съм  Laughing/
останалите много рано из4езнахте  Crossing Arms
хаяти къде си  newsm78

# 76
  • Монреал
Кате, яж пиле бе, пиле!  Wink

Ох, Гали, тя Катето така живописно ги описа месищата, ти пък сега ме довърши  Sick - ще взема и аз да стана една вегетарианка. Етърва ми (жената на брата на мъжа ми ??? етърва ли е) и тя е веги - и си е съвсем добре жената, яде модерни работи като тофу хехехе  Joy

# 77
да ви разсмея малко Сами е седнала на дивана и Даяна си е залепила ухото за корема и ,и Сами я пита Диди какво казва корема ми? дребната отговаря-кола,дъвка,4ипс  hahaha
сега отива да си дооправям къщата 4е филипинките са заседнали пред тв и цяла останала работа е на моя гръб  Grinning
катенце търсих на английски,ама не видях накарай мом4ето да ти преведе,само да не се заяде,4е в БГ нямало такъв мол  Mr. Green

# 78
Абитуриентската мина добре. Просто добре. Нищо специално. Следващите ми изпити са по средата на юни. Ще имам изпит по езикова култура. Накрая на курса в университета правихме вътрешен изпит по езикова и имам 5.50. Не, че се хваля, но мисля, че малко хора днес знаят добре правописа. Сблъсквала съм се с доста фрапиращи грешки, например има хора, които изписват думата утеха като "отеха". Освен това, много думи се изписват по нов начин заради новия правописен речник  от 2002. Например думата "сърдечносъдов " се изписва слято и доколкото знам преди се е изписвала полуслято. Но не казвам, че зная правописа на абсолютно всички думи. Истината е, че дори и  професорите по български език не знаят правописа на абсолютно всички думи и понякога си сверяват думите с правописния речник. Никой не знае перфектно българския език и никой не може да знае всички абсолютно всички термини и всички чуждици. Ако изкарам толкова, колкото и на вътрешния изпит ще бъда доволна от себе си, защото изобщо не ми е лесно. И никога не ми е било лесно по който и да е било предмет.  Simple Smile

# 79

Ох, добре, че вече вечерях  bowuu

И аз, Кате, и аз....  Sick Sick Sick

И никога не ми е било лесно по който и да е било предмет.  Simple Smile

На мен пък ми беше лесно  Sunglasses  Особено с биологията. Всъщност, като се замисля, май само математиката не ми е била никога сред любимите... Ееех какви хубави времена бяха...  Heart Eyes

Секси, наистина беше странно с тоя човек, от начало ми беше забавно, ама после стана много нагъл. Иначе аз се опулих като ми каза, а той така уверен... аз знам, вика, знам, знаеш ли от кога те търся  #Crazy Ела, вика, аз ще поема всичко, викам аааа НЕ!! Обичам друг и не мога, ревнив е  Joy Мани бе, всеки луд с номера си, само така и не разбрах как знае такива подробности, че и на кой крак  #Crazy   Whistling

# 80
    Привет момичета,спинкате ли вече?
Часове наред изпитвахме децата-аз по български ,баща им-по география.Утре имат изпити по тези два предмета.По бълг. тази година имат нова учителка-ама нещо....имат доста пропуски.Особено баткото, а и е толкова разсеян и бърза,че едвам му разчитам какво е написал.Онзи ден се оплака,че госпожата му показала тетрадката пред класа да видят колко грозно е писал.Пада му се като не внимава, лятото ще има да тренира.Дано утре внимава повече.
Иска ,привет!Да си жива здрава и постигнеш всичките си цели.Нещо се скри по баловете та така и не успях да ти честитя   bouquet  bouquet  bouquet .
Кате как си ги описала месата само... ,няма да хапна седмици месо.Все ще си представям твоите описания.По този случай се наврях в готварския и изчетох няколко теми за сушито-голям фен съм му и добре че нямам нори , че ей сега щях да запретна ръкави и да отиде диетата.

# 81
Свеър , мила с теб съм в молитвите си . Praynig
Прегръщам ви силно теб , Мохаммед Амин и момичетата  Hug.
Мърси , прощавай мила ,  bouquet не съм те забравила , но днес татко ни си беше у дома и лудницата беше пълна  #Crazy #Crazy #Crazy.
Утре ще те потърся  Blush.
Утре ще пиша повече Crazy,  че съм каталясала , а след 4 часа трябва да ставам  Tired.
Лека  на всички !

# 82

Добро утро сладурки , заповядайте кафенце  Hug

Снежна и Жасмин  около вас само хубави новини вчера  Simple Smile  bouquet

Дуа  Heart Eyes вие кога заминавате ?

Дина как си ти, оздравяваш ли вече?

Деси много хубав мол  Party а и ресторанта е разкошен   bouquet

Хайде аз отивам да пийна още едно кафенце и изчезвам по задачки.
Хубав ден на всички  Hug   bouquet

# 83
ДОБРО УТРО, ПОСПАЛАНКИ!!!!!!!!!!!!!! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
ЖЕЛАЯ ВИ ЧУДЕСЕН,   СЛЪНЧЕВ И ПОЛЗОТВОРЕН ДЕН!!!!!  bouquet

# 84
Здравейте момичета  newsm51,

Използвам, че малката още спи като никога да ви драсна два реда. Вчера я водих на консултация. ЕКстра си върви, само май зъби ще излизат скоро и е много кисела. Направо ме прави луда, ама ... като ми се усмихне и се разтапям.

Толкова много сте изписали, че няма да успея да спомена всички.
Хубави снимки и музика сте наслагали. За храната да не говорим.

Дуа, в Ливан нямате ли нет?  typeuu

Свеър, вярвам, че всичко ще се оправи. Ние сме с теб. Praynig

Биби, много ти е сладко хлапето. smile3501

За зодиите, аз съм Близнаци, съпругът ми Везни.
За животните - имали сме папагали, малки и големи. А аз имах и кучета. Един дог арлекин (към 100-ина кг) и две старонемски овчарки. Обожавах ги, но те бяха свързани с един мой минал период. И двете починаха. Не искам да взимам повече. 
Риби също гледах - в един огромен аквариум. Абе с една дума все по големите неща си падам явно.  Joy Да не споменавам, че и тогавашния ми мъж ви живота беше над 100-те  Wink

На нашия прозорец се настаниха лястовички, в момента си строят гнезденце и сега ми чуруликат приятно. Готини са.

Желая ви спорен и усмихнат ден!!! newsm10

# 85

Добро утро и лек ден на всички.Благодаря на всички за пожеланията.  bouquet

# 86
  elisinia ,да ти е жива и здрава малката Ивка,да расте усмихната и щастлива!Все си мислех ,че сте днес ,а то било вчера.Извинявай ,че малко на патерица ти честитя.

# 87
Снеже, скица, кога тръгвате, че още си във форума   Joy  или вече се телепортирахте

Деска,хубавата Диди не си я давам за снаха на онези хора там  #Cussing out   Живот и здраве да си родя някой Абдулчо и ще си я взема за него  Sunglasses

Дала, ама те сигурни ли са, че момичето не е било девствено? Обаче пък и нейното семейство нахално, настоява  гражданския брак да се запази.
И аз знам за семейство, което върнало невестата 1месец след сватбата с предтекст, че не е била девствена! Ами защо не са я върнали веднага бе джанам, а 1 месец й се е наслаждавал на прелестите и решил да я върне  #2gunfire

А по тв даваха за едно афганистанче, 13 годишно, искаха да я убият, защото нямало кръв  ooooh!  тия хора не знаят ли , че не е задължително на всяка да има кръв. И показаха детето как реве и се кълне, че е невинно  Cry

Аз си мисля, че ако някоя не е девствена, ще направи всичко възможно да прикрие и забаламоса, така че никой няма да разбере, а няма да седи и да чака да я разкрият  Rolling Eyes

Тони,не ям пиленца, гнусни са ми , с тия люспести крака, извити нокти, разперени пера, кокоши въшки, птичи грип......   Joy  Joy  Joy

Гали, Магде, яжте си бе, не ме слушайте, аз ако ги разправям такива гнусутии, само да ме видите как хищно ям   Twisted Evil  

Мелани, и аз харесвам лястовички, но от далеко  Simple Smile

Елисиниа, и аз съм проуснала Р.Д на Ивка  Embarassed  Ама и ти си замълча, не ни подсети

# 88
Здравейте-вече по-рядко пиша и за наказание-ми е мъчно за вас Sad
Сабинка-заминаваме на 12 юни-след 8 дни Praynig-дано да дсигнем живи и здрави,че вътрешно имам страх от пътуване със самолет-това откакто имам деца-преди ми харесваше много Simple Smile
Йоанка бързо да оздравява,че да си играе с Теди в Белово-ще ми липсваш-особено като не можем да се видим Sad Heart Eyes

Магде-и ние вчера така-само дето аз му обяснявах и по география-а което не успях да разбера-оставих за татко му-То за тях не е лесно-от уроците за семейството и комшийте-минаха към-пустините,океаните,полезните изкопаеми,водите  Sick-но ще се справят-а тези знания-ще сиги затворят в едно "чекмедже в главите си Wink-пък като им потрябват-то ще се отвори-пък и другите години ще учат отново това Peace-по български-учихме-видовете изречения,времената,
правопис-но както казваш-лятото трябва ние да си ги учим,понеже има много пропуски от страна на преподаването Confused-те голяма част от материяла ,не са учили-ще го преподаваме ние- Sick-ясно е ,че няма нищо идеално Confused-а за грозното писане-Мохаммед също пише грозно-така мисля аз и много рисува по учебниците,за което отнесе караница(вече нямало Wink)-то краснописа не се отдава на всеки,но ние да напомним,че старанието е важно-като пише много -ще пропише по-хубаво-аз също пишех грозно,но чак в университета започнах да пиша хубаво Confused-и мъжът ми пише грозно ConfusedДнес пак ще учим математика-утре е денят Sick Praynig

Дани-гледах ви снимките-прекрасни хубавици-снимка 310 ми е любимата-и бебка май е синеочка Heart Eyes-и такова сладко пухче  bouquet

Иска,Поздравления-някъде бях чела,че грамотното писане е свързано не само със заучаването на правилата,но и с техники,които са свързани с интелигентността на човека SunglassesСиреч,ако човекът прави много граматически и правописни грашки ,той не е достатъчно интелигентен- Sunglasses

Шиланче-значи имаш кокошкофобия Simple Smile-а за прераждането-Няма такова нещо-въпреки,че на много хора им се иска да има подобни неща-душата на човек веднъж пребивава на този свят-тялото е нужно тук на земята,за да се нагодим в тези условия-в отвъдното-не ни е нужно-там няма материя  bouquet(за това твоят човек така е изкоментирал познатата) Mr. GreenТо и нашите шивачки в цеха вярват на такива работи-гладачката ми е направила някакво изчисление,според което в предишния си живот съм била популярна физичка и химичка(може да съм била и Мария Кюри Joy)-нямам спомен newsm78 hahaha...иначе Дежавуто-има своето обяснение-както и съня-в Ислямската школа има цели философски течения,които споменават това -то е и едно от поредните знамения за човека,че има душа-с непонятни възможности и неразбираеми за земното ни тяло измерения-само Бог знае-а като настъпи физическата ни смърт,ще разберем още  bouquetНшаала Praynigа дотогава да се стараем и живеем достойно Heart Eyes

Някой ще каже ли накрая,има ли някакви новини за Мохаммед Амин на Свеар-и случило ли се е нещо,което съм пропуснала да прочета-Кажете де

СВЕАР-НШААЛА ХЕЙР,Алла Иатики Афие Ншаала

# 89
ЕЕЕ-Благодаря Мгде,че ни подсети

ЧЕСТИТА ГОДИНКА -ИВКА-ДИВКА

Елисиния-Бог да ти я пази и ти Помага -за да я отгледаш признателна и търпелива,обичаща и обичана  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт