М & БИ - 71

• 29 173
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Браво Кате, отдавна не съм чела така положителен и хубав постинг ог тебе!!!  Hug Hug
А аз днес няма да ходя на работа, а отивам да се записвам на процедури за избелване, понеже съм черничка и даже и пред Амал ме питаха аз ли съм мароканката и после децата на киното -и те. С мъже от родата не спя, понеже майка му е разведена, при това от повече от 20 години и има 2 сестри, но за сметка на това - ще се преориентирам към жени! Глупава работа, хей, един мъж, който така си държи на жената, пък бил и той арабин, и най-вече защото е арабин, ще даде жена му да преспи с родата, а още повече лицемерно навън тя ще е облечена прилично, именно за да не провокира нездрав интерес и да не я приемат като предмет за наслада, а като същност. Ами онзи ЗЪБ, който се е изказал - мъжът, работил в много арабски страни.... Той работил ли е, или е фантазирал?     
Другата хамавейка - с аферата с ливанеца, на който дано жена му не пише тук ... смях и сополи направо... То каква е разликата от това - дали ще спиш с мъж от родата -понеже вярват, че това съществува, дали ще имаш 2 жени или 2 жена и 1 забежка с любовница или няма да обърнеш внимание на жена ли, ами ще караш на филми и списания? Много взех да питам!!   

Тази сутрин с една мама си говорихме по скайп, но заради това "своеволие" не ни чакат бой и глад!

хахаххааа.

Амал, да знае се съпругът ти и с уважение го споменават хората! Ако се навият всички - с арабско сладкодумие и усет към детайла, толерантност и образованост, ще стане много интересно домашното! Аз ще взема да им предложа на екипа да направят един филм за това как ги приемат местните "европейци" - демек ние и те как ни виждат.... ще стане много интересно.         

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 11:09 от akhyal_katya

# 151
  Добро утро и от нас!
  Еее, за вчера се погрижиха за доброто ни настроение, ами днес какво ще правим след като си свършим слугинската работа и ни заключат зад дебелата врата?!? smile3521

А на мен пък не можа да ми се отвори линка с плажа Sad
  makaui daniela -много неприятна ситуацията с колата- но и при нас това е нещо като закон- 3 пъти сме си оставяли колата на приятели докато ни няма, уж да я понаглеждат за да не стои паркирана на лоетището цял месец и всеки път- и се случва случка- е не е била смазана , но извън релсите...
  Браво за постижението с памперса!Много са сладки на мама помагачките Heart Eyes
   Лек ден на всички - с много слънце и свежо настроение  bouquet

# 152
Дани, бравос на малката кака.  Hug Чудесно е, че си им разпределила задачите.  Mr. Green Аз не вярвам моя калпазан да ми помага кой знае колко, все пак е момче.
Не се ядосвайте за колата, не е приятно, но добре, че няма жертви.
Как я правите италианската пица, по-различна ли е то българската? Mr. Green

Марси
, питаше за килцата, да, добре е да си толкова килца и бременна ако ти се папа. А на мен папането не ми е най-любимото занимание.   chef

Еленка, знаем кои са най-големите врагове на името ислямско, ония с добрите връзки със САЩ дето са, Саудитска Арабия. #Crazy

Свеар, едно голямо БРАВО за теб, наистина си мама героиня.  Heart Eyes

За белотата на едните и чернотата на другите, Кате Акхиал, кажи какви арабски дечица имаше на партито, по-бели и от нас дори. Любимката ми е една дребосъчка Афаф, толкова е руса и зеленоока. Пък като чернотата е символ на грозота защо се мъчи куцо и сакато, че и пари дава да почернява насила? Joy Или е важен нюанса на черното все пак?  Mr. Green

# 153
  • по пътеката
аз, защо си сложих марсиански ник, бре хора? марсианки такива,ама под прикритие!
снощи видях темата, но много се хилих на изцепките, имаше няколко свестни моми4ета-никси, даже шанелката и още една две, дето поне 4естно си казаха каквото мислят! но след като про4етох ей това,
"""""
off road
Новак
Публикации: 3

Re: какво мислите за брак между българка и арабин?
« #73 юни 05, 2008, 00:18:34 »

Повече чета и по-малко пиша, но по тази тема не мога да се стърпя, работил съм в доста арабски държави видял съм много от културата им и искам да попитам дамите, които се правят на толерантни ако ги затворим в една къща и не им се дава да си показват носа навън, ядат без прибори седнали на земята, третират ги като най-голямата измет на света само, защото са жени, изрежда им се цялата фамилия на мъжа им и живее с 2-те му жени дали ще се правят на толерантни, а?????
Истината моето момиче е следната, мизерници, никаква култура и свинско отношение към жената, ако има любов да дойде той в Бг. но идеш ли там спукана ти е работата, не мисля че ще си от 1-ния % щастливки живеещи добре.
Да добавя в момента живея и работя между араби, черпиш от извора.""""
и си казах, това не може да е друго освен изтривалка,не пързалка! толкова малоумни  изказвания,4етох! но това е 4ерешката!
дани, ужас, колата! добре,4е няма жертви! сега какво се прави при италианските застрахователи?
успя ли да си снемеш програмката?
тони, зна4и е хубаво ве4е времето у канадско? тарик, какво си прави ве4е, като батко? Hug
кате мароко, пак ли си нот конектед или изобщо нямаш време за лаф4е? newsm78
дуа, моля и благодаря, хе, жалко е,4е докторите се мислят като миропомазани  да разполагат с живота на хората, според кесията и националността! то4но в4ера питах една рускиня, какво й е казал дерматолога, има растящо петно и за 2 мин дори не я е погледнал, въпреки,4е ли4ния й доктор му е разказал слу4ая! предписал й е мазила за акне и контактна екзема! гледам и се 4удя, кой му е дал дипломата? но парите за прегледа си ги е взел! това лято слушам  и не се показвам на слънцето много, това със слу4аите на рак на кожата на белокожите  славянски народи ме уплаши!
мохамед амин се  надявам да запо4не полека да хапва и пие! сега е на специална храна до прегледа, заради операцията, а горкото си иска марка и хляб!стана ми смешно сноЩи като каза светлето ,4е са се крили каките, но така е добре, ако му се яде, все пак! Hug Praynig Peace
амал, след като не познавам мъжа ти newsm78, а тебе виртуално само Hug, трябва да попълня  и аз пропуска си! я да разкажете кой е мъжа на амал, най- ве4е тя сама да си разкаже, за да е 4естно! Hug Crazy Peace
кате2, голяма си скица, то хубавите хора не останаха изобщо, ти сега недей да отваряш о4ите на  бг, 4е са ти грабнали мом4ето под носа ти!  Naughty
дани ,сега те про4етох пак, да ми ги нагушкаш тези каки! линда е същата за пицата, такива пицинки прави, ама иска после да ги пека, те това е! Mr. Green  chefбраво на момите, тю,4е нямам синове на тази възраст да си заплюя някоя от сега!  bouquet Hug

# 154
Стига бе, хора, засрамихте ме.  Confused Mr. Green Ми кой е мъжът ми, човек като всички други, с добри и лоши страни (към мен показва само добрите Heart Eyes, за лошите, които показва когато някой го нервира неоснователно не питайте, по-страшен е наистина от дявола. Mr. Green) Казвала съм ви мисля, че беше взел страха дори на един посланник.  Joy

Куин, вчера не можах да ти кажа - съжалявам за олясата, толкова си отивахте. Но нищо, най-вероятно така е трябвало да стане.  Hug

# 155
Амал , пицата е лесна и мисля , че не е много различна от българската .
За тестото използвам - мая , сол , захар , и топла вода .
Меся след което оставам да втаса добре . Точа тънка кора отгоре слагам домат от консерва пасиран , босилек , моцарела , зехтин и пека на най силната степен на фурната ми демек на 270 градуса .
Може да се направи и само със сол , зехтин и розмарин , или само с лук ,сол и зехтин .
С царевица , кайма , картофи ,тиквички  изобщо каквото имаш в хладилника .
А момите я правят като мен и печем след което ми дават да дегустирам и ако откажа ми се сърдят .
Мърси , нямам думи ! #Crazy
Но тя простотията ходи по хората , не по животните .
Още нямам Скайп , но ти ме познаваш като имам ще свирна веднага . Да ми нацелуваш приятелката . Hug
Дина , мерси наистина бързо се справих този път с наливането на мозък в главата на Фатката .

# 156
Чакай сега аз като клюки да кажа за съпруга на Амал. Не съм пристрастна, понеже го видях човека в неделя, че и той ме позна, даже Амал, черна точка - не прилича на арабин. Та така, учил е в България, в един от елитните университети и както вчера стана ясно- по описание, което мароканския лекар - той пък живее 22 години в България даде, това е мъжът на Амал и не се е прочул с магарии. Този мил човек, с когото Амал си живее от години, беше описан като "Ти познаваш ли г-н ......... , директора. Той е чудо на природата, ама с голямо сърце, страх ни е, но е справедлив. За нас се грижи като баща, но пък като е нервен.....ужас!"
Това, че е изпратен тук да учи като най-добрия ученик ми го каза вчера мароканския лекар и днес го пише и Дуа. Знаят го, че бързо се е интегрирал, говори езика добре и няма едностранчив поглед.

Аз не правя четки на Амал. Просто се навързаха нещата.      

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 11:42 от akhyal_katya

# 157
Деси, решено, потегляме за Марс, но се страхувам, че и там ще ни настигнат  ooooh!

Дани, не се ядосвай за колата, на нея да е лошото! Браво за средната щерка , голям напрегък  Peace

Кате,чета това за хлебарките в Студентски и драматичните словоизляние и се чудя аз ли грешно те разбирам, ти ли грешно си ме разбрала ....

Бибидобре, че не ми се разсърди за кръщенето  Embarassed  Не само риза, ами от горе до долу трябва да облече кръстника детенцето  Grinning   Мда, да, права си за девойките дето тичат да молят за тел. номер  Joy  Имам колега от Нигерия, 55годишен е, ама като почне да разправя за студентството, голям смях. Как са се били чистите бели българки за черния нигериец  Joy  Смее се човека, вика, нямаш право да им отказваш, преследват те до дупка и сами се навират в ръцете ти  Joy

8 нови отговора, докато публикувам  ooooh!

Дуа, и мен ме плаши уахабизма  Embarassed

Тони, к'ва е тая снимка за лека нощ , чаровнице такава  Laughing

Магде, браво за отговора ти Peace

# 158
И така,вече всички разбраха,че съпругът на Амал е директорът на Сирийското у-ще в София
Но тя ,ако не беше Катето-щеше да се сбабичкоса и пак нямаше да го каже-това се казва скромност Heart Eyes-и така Другарче не само ти си жената на шефа,но и Амал има и други де,но хайде да премълчим,че ще кажат ееее-тези са хванали само свестните араби-единия процент hahaha

Кате видя ли го този Зъб Joy-нескопосан и комплексиран-какво да се прави-свят голям-мозъци всякакви Sunglasses
Шиланче-твоето момче ще му дадем медал за търпение  bouquet

Дани-на мен големият ми помага,а малкият се грижи да ми осигури непрекъснато движение-Май от нас най-добре е Деси-има две филипинки и една царичка-помощници  bouquet

# 159
За д-р Мухтар , ли говорите момичета ?
Аз не познавам много мароканци в БГ , преди знаех че има около 35 мароканци в цялата ни страна .
Та ако се съди по бройката на момичетата които познавам женени за мароканци  ще се окаже , че са 70% женени за българки .

# 160
Дина, какво ще правим след като сме свършили слугинската работа , ще спим с родата бе  Joy  Не знам на твоя колко му е голям рода, но моя са над 800 човека  Joy  Бая материал има. Горе-долу 3 години всеки път ще си лягам с различен, и то без да е нужно да вися по дискотеки и барове като чистите бели българки  Joy  bowuu  Но тък като мойте физически възможности не се разполагат толкова на далече, ще викам на помощ момичетата от въпросната тема. И не знам защо имам предчувствието, че най-върлите противнички на арабите, ще се представят най-добре  Twisted Evil

Далеч не съм най-големия любител на арабите и странностите им, не съм склонна да идеализирам, който и да е, не мога да си кривя душата и да се правя на дълбоко възхитена и очарована от света , който се е разкрил пред мен, но да казвам, че са мръсни цигани, незаслужаващи да живеят е прекалено, дори и за мен  Joy   :

И момичета, ако искаме да бъдем обективни,редно е да признаем, че за съжаление много често на  идващите от арабски страни СВОБОДИЯТА не им се отразява добре.
Не мога да се сърдя на някой задето  не харесвал араби и използва такива определения за тях, като в същото време дори самите араби говорят  така един за друг, че са коварни и лицемерни, сипещи хвалебствия, и в същото време готови да ударят в гръб  Thinking
Не мога и не мисля да убеждавам  в противното мои колеги, живели в арабски страни и по някакъв начин пострадали от коварство и лукавство.Не мога да ги убеждавам, че исляма не принизява жената, докато в същото време, през ръцете ни минават доклади за нарушение не само правата на жената, но и исконните човешки права  Cry

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 12:23 от Шилан & Шиар

# 161
Здравейте, марсианки - сладуранки  Heart Eyes Hug

Да си призная честно и аз снощи запалих фитилите, не мислех да пиша, но като чуя Египет и... не мога да се сдържа!! Аз мога да си го плюя колкото си искам, и да си говоря за египтяните каквото си искам, ама чуя ли някой друг да говори лошо по този повод - очичките ще му избода!!  Naughty

Кате, разбираемо е да имаш не добро отношение към интернет запознанствата, това е един измислен свят, една илюзия, която малко или много си създаваш сам. Но познавам много хора, сключили брак след запознанство по интернет - и български бракове, и смесени. То, разбира се, брака не се подписва в мрежата, а след реален контакт... просто се започва от чата.

Ми и аз се запознах с момчето "сродна душа", за което разказах, по интернет, пък сега ми е най - добрия приятел. Ама това е вече 8 годишно приятелство, подкрепено с безброй реални срещи...  Hug

# 162
Земя вика Марс, Земя вика Марс  Laughing

Здравейте мили ми Марсианки  Hug
Толкова съм затънала в работа, че за малко да пропусна летящата чиния с фатуша и табулето  Mr. Green
Магде, Кате Шилан, след това което сте казали повече коментари са излишни   202uu

Сабинка   пратих снимките, извини ме за закъснението  Hug

# 163
Катее,
1. Спомних си как неравната битка с хлебарки и прочие насекоми беше занимание в моите самотни дни и нощи в блок 51 на Студентски град;
2. На мене ми като на арабска булка, драматичните словоизлияния са ми запазена марка!!   
ТУЙ ТО!!

# 164
явно нещо съм разбрала грешно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт