М & БИ - 71

• 29 272
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
Добра вечер арабелки, какво стана със скитниците, къде е протоколчика на срещата да дава отчет  bowuu А ние тук скучаем ли скучаем без вас. Днес такъв сън му ударих, а моя мъж толкова ентусиазиарно се грижил за малкия че му дал кисело мляко с ягоди, към които Крис е алергичен  Crazy и то директно от хладилника за мой ужас  ooooh! , ама нейсе здраве да е, важно е старанието. Сега стискам палци да не му се възпали гърлото или да му избие някой обрив. Ей така минава нашия съботен ден.

# 241
Биби -дано нищо не му стане...ама щом пишеш че е алергичен..Но пък представям си колко ягоди е имало в киселото мляко-то там само есенции...не се притеснявай

Еййййи изчаках си чакалото Днес да чуя за срещата....
Една приятелка-по Скайпа ми препоръча да гледам от Замунда-Пътуване до морето.Щото се заховорихме а оная тема от преди няколко дни.....влизам и какво чета за филма в резюме
## Резюме : Иван работи при арабин, който е хванал жена си в изневяра и си го изкарва на подчинените newsm78. В същия момент изгората му Ралица заминава за Созопол с приятелката си Еми, тъй като Иван не може да вземе отпуск. След един телефонен разговор той решава, че и Ралица му изневерява и решава да я проследи. След доста приключения накрая стига до Созопол и установява, че е била отвлечена.

Бреееее-то голям екшън ще -дръпна се вече-ще гледам просотии,ако вообще докарам докрая ...от скука-а Скайпа ми сам се изключва... newsm78 Защо-не знам....мож да е от скапаната Виста-побелява и ...хоп-изключи се
Оченце...къде си да ме светнеш кво да направя?

# 242
hayati-писах ти на лични че да нямам пак забележка от татенцето,че сам го обърнала на чат Laughing

# 243
  • София

Хайде да позадоволим любопитството ви Wink
Значи отивам аз с двете близначки точно в 11 и гледам на пилоните само една слабичка, фина мама с момченце - Амал с Карим.Тя явно ме разпозна по двете близначки, които по изключение бяха облечени относително еднакво.Иначе ходят облечени съвършено различно..
В началото краката ми трепереха от неудобство и притеснение, ама съвсем бързо се отпуснах...След мъничко дойде и Катето Акхиал с въпросната спортно-елегантна рокличка, ама  явно беше позашила преди идването си цепката и голичкия гръб Wink Simple Smile, щото не ги видях..Майтап Heart EyesВ хода на разговора разбрах, че Дуа няма да идва, тъй като едно от дечицата й май е с температура...В тази връзка пожелавам бързо оздравяване!
С оглед на факта, че навсякъде беше мокро и въз калничко, решихме да се скрием в Макдоналдс..В този ни камерен състав ни догони Рали..Моите две калпазанки и кавалерът след като се наядоха, почнаха да се забавляват с пукането на балони..Голям кеф им доставяше шумът при спукването им!И докато си говорим с мамите сладко, се появява и Магдето с двете по-големи синчета...А накрая и Абра дойде../дано не греша никовете и имената на момичетата, ама като новак ми е простено WinkДецата ги хванаха лудите ,стана им скучно,нали в тази мокротия и пързалките не работеха, затова излязохме навън...Аз и близначките ги изпратихме до Патриарха след което продължихме по наши си задачки..Така,че другите да разказват за по-нататъшния развой на нещата..Колкото до снимките, питайте протоколчика..Аз като я видех с апарат Катето и бягах като дявол от тамян..Много, ама много мразя да ме снимат, ще вземе дори и филмът да изгори, ако мойта "елегантна" особа попадне в обектива..
И така от мен тези впечатления, момичетата са страхотни и неудобството и притесненията ми преди срещата с тях бяха напълно необосновани..Сега чакам вторника - хем нова среща с тях, хем вкусно манджаре WinkОтново се майтапя!Поздрави на всички ви!
И сори затова, че в текстовия генератор  думичката "pleasure"  е пренесена така нескопосано на втория ред, ама ме мързи да създавам нов код...

Последна редакция: сб, 07 юни 2008, 21:48 от sarated

# 244
привет момичета!
писах аз днес слетобед ама на всичко се изтри и после нямаше кога да пиша че Ивето се събуди!
и аз искам в софето на срещи и кафета ама нямааа  Cry чак на есен живот и здраве ще отидем пак с малката! тогава може да хвана някоя срещичка.
а моето Иве е с хрема и аз съм много тъжна. мъчи се детето и плаче и аз покрай нея се тръшкам. снощи спахме ама се будихме заради запушения нос, а днес е крива многоооо. Cry и сега си излизаме само двечките че да не заразим децата покрай нас. а и зъби растат-въобще криво криво.......
сексимомиче- днес бяхме на бистро европа с малката и една приятелка. преди ходех на кофи хауса доста често, но кафето нещо  го прецакаха и пих едно много гадно и не съм сядала от тогава. сега за лятото може и да са го пооправили и като напече там може пак да се събираме. а естествено най-вероятно е да бъда засечена на коста кафе. там Ивка я знаят всички от персонала и доста я забавляват. всеки обед съм там.

# 245
ок,явно съм се припознала ама жената доста преличаше на тебе,абе няма значение,и аз искам в софия на среша cry cry cry cry аз пък вчера бях в коста кафе и управителя е мн сладък,ама там не ме кефи нещо

# 246
аааа управителя го знаем. то май всички познаваме. има и едно момче от персонала на каса, то май е  по-сладко. че управителя все зает, иначе е любезен де.

# 247
Хехеее, саратед се е отчела! Много хубава среща! Аз накрая, след излизането от МакДоналдс - до пътя до Аптеката - бях изповедник на едната близначка на саратед - по въпросите за предстоящия рожден ден! И Рали и тя слуша. После трябва да ти кажа на лична.
Амал героично ЯДЕ: едно комбинирано нещо - чийзбургер и хамбургер и малинов пай. Единият сандвич не изяде докрай и Карим искаше да го запази за баба си!!
А по едно време Амал казва, че ще иде до сервизното помещение..... и я няма. Аз отивам да я търся вътре и си мисля, че е припаднала.... едни истории си представям.....влизам.... вратата на помещението е отворена и Амал я НЯМА!! Казвам "мами Амал я няма!" Те се шашкат, аз отивам навън .... и тя, милата седнала на една пейка и говори с Дуа  Hug Hug по телефона.         

По едно време, без да знаем, в МакДоналдс идва Магда с 2-те момчета. Голяма радост беше - за мене. Тя ми звъняла, но при такава глъч, кой да чуе, и единият момък огладнял и влезли... и ето ни нас!

След като се разделихме - някъде по витошка, Рали, Абра и аз ходимхе в Апартамента .... едно заведение, в което сервират мохито и фрапе и говорихме, обсъждахме разни веселости, валя дъжд, после пак тринките хоп-хоп - до мароканския ресторант Анет. Там се настанихме на 2-рия етаж, бяхме само ние и ядохме: матбуха, залзук, хоммос, кус-кус със зеленчуци, много смях и много чай, питки. Ядохме с ръце. Правихме си снимки и на мене ми правиха артистична фотосесия и обсъдихме кухнята, сватбите, хората, амино-киселините, пералните с електронно отваряне на вратите, чистенето с прахосмукачка и различни упражнения за гъвкавост. Потанцувахме си -  ама седнали на миндерчетата.  Рали говори по телефона с един приятел от Мароко.     

Накрая ни изненадоха приятно със сметката. до към 20.30 бяхме там.
Така бавно и полека за цял ден днес, изхарчихме за хубави неща 50-тарката -наерените от мен и още 50 - от мъжа ми. Много смях, много нещо.     

# 248
хихихихихи незнам ама жчера сядам с един приятел там и той беше сервитиор,и сядат някакви софиянци 3ма с една мацка с руса коса -удължена ама горе направо накасана,много смешна и единия шкембелат чичко се провиква тука сервитиорка нямате ли бе?и управителя не господине на самообслужване е и чичкото,абе вие тука пари за заплата за сервитиорка ли нямате и управителя ми не нямаме и каза ако не ви харесва отидете някъде другаде и тез си хванаха чукалата и изчезнаха,направо сам паднала мн мразя такива изпълнение-грозна работа Mr. Green
радвам се че сте си изкарали добре на срещата

# 249
е че хубаво ги е подредил тоз управител. и аз много мразя такива изпълнения. аз бях към 12 вчера наобяд там да храня малката и седнахме навън. по принцип винаги наобед съм там, че поне ако направи някоя беля малката да не ми се карат и сърдят от заведението. че ако знаете само какво съм виждала. все едно като сме с бебета и не трябва да излизаме от къщи. голяма дискриминация е това.

# 250
  • София
Радвам се ,че и продължението на деня ви след престоя в Макдоналдс е било готино!Чак ме обхвана лека завист! WinkНищо -  следващия път и аз ще се помотая повечко с вас!

# 251
дала писах ти на ли4ни
биби дано ви се размине Praynig,за всеки слу4ай му дай витамин с
теди ако не са ти дали паролата пусни ми мейла си на ли4ни за да ти я дам-ако до утре някой не се изкаЖЕ ПРОТИВ
това е за сега 4е ме боли главата Sad

# 252
Ех Кате Кате, как ме размечта сега, бравос на протоколчика, така ви искам момичета. Много хубав ден, а за завършека да не говорим. Ще го пробвам аз това мохито, и тук го правyaт страхотно, любимо ми е. Ааа ще може ли и аз да видя снимки илии  Embarassed Била съм на марокански ресторант в Париж, храната е невероятна, а точно до мен имаше една витринка с разни сладки работи мани мани. Накрая пихме чай, много беше вкусен. Изобщо мисля Катето да ме включи в българо-мароканския комитет аз съм почитател   bouquet

# 253
 newsm03  Я салям алейкум, маса ал кхер!!   bouquet

Уха, виждам, че докат се натуткам - ПАК съм закъсняла с отчета  Embarassed Embarassed  Но и виждам, че добре сте информирани за днешната среща  Hands Clap  Nature Sunny
Освен това, което Катето и Саратед са написали, аз искам да кажа, че за мен това беше един много вълнуващ следобед, тъй като за пръв път се докоснах до арабския свят в неговата същност, дори и на територията на България. Първо, запознах се с жени, които имат прекрасни арабско-български дечица, и от които определено има какво да се научи... После се докоснах и до арабската кухня... НО!!! Освен арабската кухня като такава, ядохме на ниски традиционни маси, при това с ръце (което е много приятно)... Само ми беше трудно да ям седнала на толкова ниско..  Embarassed Ама сега разбирам - то си имало плюсове!! Като се нахраниш - директно се опъваш назад и лафче да става. Кефче.
Иначе с Катето и Aбра обсъдихме набързо разни "битовизми", както каза вече Катя, обсъдихме въздействитето на определени аминокиселини в човешкия организъм... много неща.
Момичета, сватбата на Катето наистина е била страхотна. Дай Боже всекиму и такава сватба и такъв мил съпруг!  Hug
Благодарение на брачната ни консултантка успях да се свържа със мароканския младеж, който бе безумно щастлив от моето обаждане. Когато се прибрах ме сгащи на скайпа и започна - "Разкажи ми, искам всичко да знам..."  Party За което ти благодарим, Кате, и аз и той ми каза от негово име да ти благодаря!! SHOKRAN! Grinning   bouquet

Далка, на равни интервали от време ли ти се изключва скайпа??
Не знам каква може да е причината... виж да не ти го изхвърля антивирусната нещо...??? Странно...

Биби, чая наистина е прекрасен!! Особено кардамона!!

Лека нощ, хубвици!
  bouquet

# 254

Хайде отчет и от мен.Мойте момчета знаеха за срещата от преди няколко дни и нали са се метнали на мама-дай им да ходят натам- насам Embarassed,нямаха търпение.Особено големия,беше си говорил в у-ще със сина на Дуа къде и кога ще се видим.Ама нали Яси се разболя,плановете ни се объркаха. Сутринта от ранни зори ме караха да тръгнем,а Яси щом чуе излизане си приготвя маратонките.Наложи се да поизлъжа ,че срещата се е отложила за по-късно,а и нали сме контактни със шарка не смеех да дойдем ,че щеше да има бебче и бременни булки и не е редно.Към 12 мъжа ми трябваше да отиде до един офис на Патриарха и решихме да тръгнем с него да хапнат в Мак Доналдс и да купим на Яси детско меню.Татко им потегли ,а ние се мушнахме в НДК,да си подпечатим книжките със 100 нац. туристически обекта.Това е новото хоби на мойте синове.Слезнахме и в детския клуб,но имаше рожд. ден и се отказахме .Децата даваха зор за срещата и аз като си мислех ,че вече е свършила звъннах на Катето,но тя не се обади.И така към 13 и нещо отидохме в МакДоналдс.Децата ядосани ,че сме закъсняли -право на касата да поръчват ,а аз се оглеждам за места и на първата маса виждам познати девойки.Малко се стъписах ,че не бях много за среща,даже излезнах от къщи с мокра глава,ама бързичко се отпуснах.Децата хапнаха,поприказвахме и потеглихме.Саратед ни изпрати до някъде,аз изпратих девойките две преки по надолу.Катето черпи момчетата сладолед,по нейно настояване от( 50-тарката) и се разделихме.За мохитото в апартамента и продължението в мароканския не отговарям... Laughing Аз минах до дядо ми,купих на Яси меню и се прибрах,а той още спеше.
Момичета много сте готини,радвам се ,че се запознах с вас.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт