М & БИ - 71

• 29 290
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Близнаците, да растете, играете и да се веселите! Много ще ми липсвате, но пък ще си отиграят и ще се налудуват децата!

Хайде, хайде, утре в 11 часа! Аз предлагам да се сберем от утре и така - да откараме до 10.06. Така и така и Другарчето отпада! Ще сме арабски мами и не-мами от София.

Иначе на 16.06 ще се учреди Асоциация за бъргаро-мароканско образование, култура и туризъм. Ще представим интересни неща, вкл. и повече информация за интересния град Азила: синьо-белият град без отпадъци. Смятаме и да информираме редовно с бюлетини и електронна поща заинтересованите от Магриба. Смятаме и да не оставаме гладни.

Днес за пореден път нучих, че един интересен семинар - за анти-трафик на деца и младежи в Банско - от 10 до 15 юни, ще мине без мароканските участници, понеже не им дали виза и какво: казаха аз да седя с 2 табелки - на едната - българските, на другата - мароканските.  Ама не е там работата.

Лили, честито бебче! Лека и красива бременност Искам и аз!   

Биби, къде си?

Саратед, да дойдеш ей......

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 21:51 от akhyal_katya

# 226
малеее мене ме няма и вие ве4е 90% бременни #Crazy newsm78 #Crazy newsm78
ясно какво правите ве4ер като не спите hahaha Joy
а аз си спинкам като пребито ку4е Rolling Eyes..даже мъжо избяга от спалнята,4е таз кайсиика ни вдига цяла ве4ер Tired Tired
кво ново?то май много ново,аз трябва си взема отпуска да ви из4ета newsm78
нашия татко му удължиха визата за 1 год днес,държавата ни родна сега ще го цака всяка година по 500-600лв за удължаване на визата и ли4на карта #2gunfire #Cussing out виза за Америка сигурно е по-евтинка newsm78айй няма се оплаквам ве4е,4е то не е едно...

# 227

да по4ерпя и аз-днес народа ме хвана да им правя пони4ки,та това е резултата,освен това пълних тикви4ки и правих бял сос   chef
магде задуби едната 4аст от въдицата и сега се занимава с това

лили 4естито   bouquet,а за филма не го следя хлапетата го гледат-но обобщено-Бана се оказа ,4е е от бруг баща т.е майката е била бременна от друг преди да се омъжи бащата рабира и я застрелва и се самоубива,а мом4ето е на Тарек -извънбра4но,но нали го осиновиха той и жена му защото майката беше болна от рак,но тя се оправи и той поиска го вземе от жена си,но тя не му го даде
моми4ета хайде да помолим да преместят темата или поне да пуснат линк в проблемно забременяване-м0оже пък да помогнем на някоя мама
снеже 4акаме снимки
сабинка приятно изкарване ,няма да ви забравим  Heart Eyes
моми4ета-след като ТЕДИ ще идва на срещата ,дайте и паролата
мама Миа 4естита виза   bouquet

# 228
Здравейте момичета! newsm51 ЛИЛИ, ЧЕСТИТО! ДАЙ БОЖЕ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД!   ylinfantИ  щъркелчето да ти донесе най- здравото, добро и красивоо бебче newsm30!!!!!!!!!!!!
Момичета, и аз искам три дечица, но ми е необходимо време да отдъхна, че то и без това циркът у дома с Марти и Ивка е голям smile3534
На Близнаците, лек път!
На участващите в срещата утре - приятно изкарване - да се повеселите и за нас! И да направите снимки, иначе............. hit hit
Благодаря на всички за съчувствието към неразположението на малката ми Ивка. Вече сме по-добре. Все още сме леко киселки, но поне температура няма Ill
Сега всички домашни вече спинкат, а аз  ще се заровя в арабската кухня  из нета..........Смятам да се пробвам, но ще потърся нещо по- достъпно, понеже при нас продуктите са голям проблем..........А вече си водя и записки, какво да търся - макар че при нас шансът да намеря нещо е само в "Кауфланд" и "Билла", но и там не е голям Cry
Да ви се оплача леко: днес на работа ме валя един страшен дъжд............косата ми се начупи чак и сега нито гребен , нито четка помагат..............А дрехите ми два пъти изсъхваха на мен............ newsm36/не е подходяща, но ми харесва картинката/

# 229
Хей мами Simple Smile Как сте ми, хубавелки??
Аз днес като петък - ден на майстора, бях зарината с работа... нямах време да пиша... Благодаря за хубавите вицове, смях се от сърце, особено на евреина, дето не играе покер сам  Mr. Green Joy

Кате, иди сега на Боровец, да кажеш как е, че аз другия уикенд съм там  Mr. Green

Мама Миа, радвам се, че пишеш от време на време Simple Smile Как сте с Кайсииката??

Амалче, благодария ти, както и на Рали, Деси, Веси и всички останали.
Hug Hug Hug

Кое сериозно момиче ще се юрне само да ходи в чужбина, само и само за да се срещне с непознат мъж?! Кой трезво мислещ човек бил нарекъл чатене по скайпа, брак ?!

Ох, като се замисля, че аз все бях тръгнала....  Embarassed Embarassed Несериозна работа....
И една моя приятелка, която направи същото и се върна омъжена мюсюлманка...  Embarassed Embarassed Embarassed  Rolling Eyes

В днешното забързано време, когато българската жена сами я охарактеризирахте като работеща, еди каква си и онака си, не виждам как по друг начин може да се запознае с един от тези така добри, мили, всеотдайни мъже.... освен по интернет. Покрай моя офис, например, не се разхождат араби; нямам време да излизам и единственото място, където ги срещам, е Мимас (не крия, че всеки път получавам по 2-3 фалафелчета бонус, или айрянче....  Embarassed )
Не отсъждайте толкова строго запознанствата по интернет - светът се развива, технологиите също, и ако някъде хамама е мястото за "оглед", то поне тук интернета върши добра работа... даже още по-добра, поне съпрузите могат сами да видят какво представлява булката им... Simple Smile
Дали по скайп или очи в очи - все тая, важното е при реалния контакт да има тръпка, чувство.. За мен е така.. После всичко е Мактуб. Важното е двамата да се намерят, пък по-натам Бог си знае работата... И евала на технологиите, че превръщат света в едно голямо цяло!!  Heart Eyes  bouquet

Ра-на към Плевен ли залезе слънце мое?

Laughing Как ще съм залязла, бе миличка, аз тепърва изгрявам!!  Laughing Mr. Green Утре отивам на Плевен, след срещата  Grinning Дано стигна на време тоя път....  Embarassed
Лили, за късно забременялата булка - за пръв път чувам за подобна история... Не мисля, че е възможно, но пък науката е била вече свидетел на какви ли не чудеса... знам ли...  newsm78
А на теб - дано се сбъднат очакванията ти, и обратно на Дала аз мисля, че мъжа ти е художник!! Пак до принцеска ще го докара!!!   bouquet  Heart Eyes  Другите пожелания - като потвърдиш бременността!  Hug

Саратед, прекрасно слънчице от сутринта - така хубаво ме зареди с положителна енергия!!   Nature Sunny
 Hug

# 230
Добро утро!   Hug Hug
Ах, в София е с валежи и преобладаваща облачност!! Какво ще правим? Много лошо, ама трябва да се скрием някъде. Ми сега и едно студено: къде ще си покажа роклята с тънки презрамки и гол гръб и кройка по тялото с дълбока цепка, ама спортен модел за ежедневието, подходяща и за офиса?  newsm78 newsm78 Ама идваааам.

# 231
Добро Утро мили момичета   bouquet  bouquet  bouquet

Не съм писала вчера, но вниматело ви четох. Нещо ме е налегнала носталгията и ми е едно такова тажно тажнооо  Cry чакаме едни пари да си купим билети ама все не идват и вече се отчайвам че и тази година ще си останем с каненето ама дано не е така.
Ra за интернета си абсолютно права и аз подкрепям, защото много щастливи бракове се сключиха покрай мен точно на двойки запознали се по интернет. Вярно че има и много мижи да те лажем ама има и много свестни младежи, които също като нас в работеща среда не могат да намерят подходяща половинка и си търсят в нета. Аз много приятелства съм създала по интернет и съм много щастлива че го има. То не само за брак, а и за хора които обичат да познават други хора от целия свят е добър вариянt, може много да се научи за други страни и кулутури.
Desert Princess благодаря мила, аз вече се чуствам като у дома си тук с такова мило посрещане от всички  Hug
Sarated дай Боже едно момченце, голямо щастие наистина, като влюбен ме гледа всеки ден, то са едни прегръдки, едни целувки, голяма любов. Мъжа само вика айде и едно татково момиче да си направим че това мамино синче хич не ми обръща внимание.
Lily хауде честито, само такива новини да чуваме. Мама затова ли ти е казала да не раждаш още едно, май те е усетила тя, ама то мама не можеш да излъжеш.
Близнаците на добър път, ще ни липсваш на всички.
Кате Мароко тук съм да знаеш, може да не пиша ама ви шпионирам  Grinning Whistling
dtti облизвам се само и така ми се приятоха понички ама пусто все се опитвам да съм на диета аман заман.
Момичета благородно ви завиждам за срещата днес, пийте по едно кафенце/чайче и за мен и по едно парче торта да хапнете. Хайде да идва деня и аз да патувам и да се видим.
На всички, които не съм споменала една голяаааама  Hug Радвам се, че сте вие арабелки да ме развличате че иначе съвсем ще се омърлуша.

# 232
Биби, ще дойдат тези пари.... то в чакането на едни пари май сме мнозинство ... и граници и народности няма!  Grinning
А то я да уточним.... шпионираш ли ни, или ни наглеждаш? хахахахах! Виж колко майчински звучи - чак да му се прииска на човек да е шпиониран.

Горе главата! Ще стане най-доброто за вас. Hug Hug

# 233
  • София
Добро утро, момичета!
Очертава се отново дъждовен ден.... Sad
Ама нищо де, аз и много хубав да беше  с моите свръх,свръх килца пак нямаше като Катето Акхиал да се пременя в нова спортно - елегантна рокличка с цепка и гол гръб.. WinkВсе ще съм си с любимия за лятото тип 7/8 панталони, тениска и маратонки,  абе направо мъжко облекло.Даже и дамска чанта не нося .През рамо мятам само едно дребно чанте за телефона и портмонето и една приятелка ми казва, че мязам на пощальон.. ShockedДаже и в слабите си години пак така си ходех..Рокля съм обличала  точно 2 пъти - на бала и на сватбата.Какво мъчение... ooooh!
Bibi, мерси за пожеланията! GrinningАз искам наистина и едно момченце към иначе женския отбор, ама нещо все се ослушвам с оправданията, че трите каки ме подлудяват... #CrazyА и като си помисля, как към без това "безкрайно елегантната" ми фигура ще трупна още нови килца, които после няма да мога да сваля и ми призлява..А на вас пожелавам съвсем скоро да дойдат дългоочакваните пари и да дойдете натук.Тогава живот и здраве ще се включите с мъника в поредната среща..
Желая ви приятен ден ! bouquet

# 234
Наглеждам наглеждааам да не изпусна нещо, да не съм на зад, че току виж съм неподготвена за час, а не бива  Grinning Hug

# 235
Добро утро принцеси  Hug Заповядайте закуска и кафенце  Party
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug Hug Hug и пак ще напиша- ЩЕ МИ ЛИПСВАТЕ
Ние след малко тръгваме  travel family
Хубав ден на всички и бъдете здрави  Hug Peace Heart Eyes  bouquet

# 236
  • USA
Момичета,само да ви пожелая приятна среща,да се наприказвате до насита и не забравяйте много снимки,за такива като мен дето не могат да присъстват  Sad
Биби,и на мен ми е много криво и носталгично тези дни.Трябва да приготвям багажа на децата,че не остана време,а нищо не правя и само се моткам.Винаги оставям нещата за последната секунда.Не знам писах ли вече,че Кристиян е много сладко хлапе,а и ти си хубавица  bouquet
Лили,Аз няма да гласувам,нито един от кандидатите не харесвам.Може би Обама е по-малкото зло,но той е крайно либерален(чак на комунизъм го избива).Много е млад за президент и неопитен,сам си признава,че от някои неща хич не отбира.
А за другата новина много се радвам Hug?Лелеее,каква беше тая зараза в нашата тема!Чак и аз взех да се замислям за бебе(шшшт...smile3520,да не чуе моя,че само това чака)
Деси,тези понички ще ги сънувам сега,страхотно изглеждат!Хайде нареждай се заедно със Саратед на опашката за момченца,нали каза,че татито се съгласил или греша?
Тони,плажът е Оушънсайд,близо до Сан Диего.
Близначковци,лек път и щастливо лято!
Нямаше уж да пиша,а ей ме на...
Мароканско Кате,теб те пиша за отговорник по срещите и снимките,да знаеш Heart Eyesще чакаме да разправяте.

# 237

Срещнах те ли се ? Ей...и ние пък тук от нета  ще пукнем от чакане да научим клюките  да сме и ние в Час. Снимкиииииииии къде сте!

Събинче- отлетяхте....Весело прекарване на Ваканцията-да си почиеш и ти подобаващо
Мама Мия- откъде го измъкна този аватар-супер оригинално...присмял се Хърбав на Щърбав
Дтти-как ги правиш тези колажи   bouquet-много е хубав и новият на Даянка-специална програма ли трябва или е като онзи сайт с перуките и грима по Нета
Саратед-докато чакам ..чета вицовете...ама и това което писа Шиланка ...ми доподна-за носовете  пък истина е кво сега?!

Малеее не съм си пила противозачатъчното-..отивам че.... Joy Joy
Лелее ето и Скай се замислила.....  bouquet То не случайно е казано-Господ обича Тройца....във всички религии е като свято тва число.....Другото такова  Късметлийско число било- седем 7  Joy Joy
Свеарче- зная че си заета..драсни два реда само....как е малчо-вече би трябвло да е по-добре ,нали?
Магде- а вие оздравяхте ли...да не те помете баба ти Шарка и теб-една приятелка сега ми се оплака на Скайпа-и тя и сина и на 5год са с Рубеола newsm78 Ти пии също нещо като витамини-...просто привантивно.Не знам-шарките повтарят ли?

Ще слухтя наоколо -то и тук тъй и тъй вали....да не пропусна Мухабед днес

# 238
здравейте  bouquet
elisinia-днеска да си била в coffee house с малката стори ми се 4е те видях ама не съм много сигурна?

# 239
Ас саляму алейкум  Hug Simple Smile

Секси я кажи къде е това заведение,че ми хареса името,нали си го вливам кафето като,че е венозно от система Simple Smile

поздрави на всички мили ми, и скрити, и неизвестни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт