М & БИ - 71

• 29 291
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Шилан,що ме стряскаш с това същество ooooh!
Ама е сладко,на мен на таралеж ми прилича,преди време в БГ имахме таралеж-Севидж Гардън се казваше,много забавен беше и бодлив,мъкнех го насам-натам,даже в супермаркета.Като му се нарадвах го пуснах в една гора,те имат разни опасни болести тия ежковци,не са подходящи за дом.любимци,а и каква полза,като не можеш да ги гушкаш.
    А,а,а-твоя кюрд те мъчи с Боровец,моя реди малко ми каза,че ще ме заточи другата седмица в хотел в Дубай,мама също ще я заточи,за да гледа децата,помощ!!!

Амал-каквото и да е бебто,все ще си го обичате и много ще ви радва,иншаАлла!
Чух една история,дето мъжа на една жена заминал,а тя след няколко месеца забременяла,без да е имала пол.контакти.Направили тест-бащата е мъжът и.Оказало се,че оплодената яйцеклетка се е скрила някъде и бременността се е  развила по-късно,колко странно.Била е ,,малко бременна,,само Simple Smile
Тук градусите ще стигнат 49 С  този месец,а изпаренията са толкова силни,че скриват слънцето и става леко облачно CrazyБременните да му мислят..аз също,днес плануваме да посетим магазини на една улица..

Магде-добре е,докато са малки да изкарат шарките,че после е по-опасно и може да се отрази зле,специално при момчетата.Купете му нещо на Яси да се радва милото.

dtti-кажи защо се караха в Нур,нищо не разбрах значи...а това момченце какво е,на кой е??

Марси-как е Линда,ще я даваш ли в 1-ви клас?
Мама ще седи още 10 дена и изчезва,че е на работа.хареса и всичко,само жегата не и хареса.Иначе моята египетска храна и допадна,каза,че имам нужда от помощ в домакинството,че много чистене в тоя апартамент,много готвене и ми каза,да не си и помислям да раждам още едно бебе,че много работа и без това Laughing

Снежана-избяга от жегата ти-приятно прекарване в БГ!Да хапваш баница до насита!

Много хубави вицове с хлебарки Simple Smile
Този на sarated сме го играли на сценка в училище Laughing
Мен ме интересуват вицове за блондинки и за араби и евреи.

СайБлу-какво става с изборите,ще гласуваш ли?На мен Обама ми харесваше,но след изказванията му за евреите-вече не!

Светле-ахлан уа сахлан!Чакам те и ние да си направим среще с арабска храна,няма само арабелките в БГ я!

Свеър-напиши две думи,ако можеш!Моля се за вас!

Ра-на към Плевен ли залезе слънце мое?

Даниела-много спиш бе-цели три часа,аз вече спя по 5 и съм по-добре PartyМечтая за 10,ама няма да е скоро Tired

sarated -я дай рецептата на това ястие!
Да дам малко инфо за яденето с ръце:ами то е сунна,щом е сунна-значи е нещо добро и полезно за хората.Яде се само с дясната ръка.По ръцете(дори и измити)жиевее специялна бактерия,която подпомага храносмилането.
Доказано е,че при яденето с ръце се отделя хормон,който ни прави щастливи и спокойни(същия като в шоколада и бананите)

Хайде чао на всички щастливи изключения от правилото:женена за арабин=заключена,забулена,подтисната и раждаща деца майка-зайка Grinning
В интерес на истината,моите приятелки всички са щастливи с техните араби,а тези,женени или живеещи с българи не са....Във всяко стадо си има и мърша де,но защо пък точно на моите приятелки се падна разваленото?!

# 211
Лили, щом ти харесват вицове за блондинки ще ти разкажа едни, на мен поне ми е много смешен.
Един полицай спрял за проверка блондинка. Казал й Шофьорската книжка за проверка. Тя извадила огледалце. Mr. Green А той го взел, погледнал го и казал - Ама защо не казахте, че сме колеги.  Joy Mr. Green
Това с малко бременната ме изуми, какви ли не чудеса стават по света. Само че не ми е ясно как точно.  newsm78

# 212
Амал-ще си го прибавя в колекцията вица!
Ами да се надяваме нашата биоложка Ра,също и Дуа или всеки,който разбира да каже как така оплодената яйцеклетка не се е закачила и развила както му е реда...
Наскоро четох за една австралийка дето износила извънматочна бременност пълен термин и е нямала проблеми с бременността.
Хайде стига толкова,че и аз май ще ставам мама пак,но още не съм 100% сигурна.То е от тоя форум,заразен е спор няма Naughty

# 213
  • по пътеката
а сега ,да копнете и рецептата  chef bowuu, да не се облизваме на празни 4инии, щото не ме е срам да ям с ръце, ама може да не преценя къде да спра и да не оставя за другите, хахахаха! колко лошо говоря за себе си, то4но обратното съм, споко, деля си храната с кеф и даже не кусвам да има за вси4ки! ама моите в арабско не са ящни за жалост! Thinking
харесва ми жовотин4ето, едни о4и4ки има! душица! Heart Eyes
лили, няма да я давам дори преду4илищна, втората половина е родена, тя не е готова за у4илище, нито социално, нито с материала! ще из4акам да видя вятърът накъде духа! предупредиха ме,4е тука ме 4акат големи разо4арования, не ми се бърза!досега контактите с деца, показват липса на каквата и да е култура на поведение и неадекватност на възпитанието, елементарни липси! тоест, или те ще пре4упят нейното възпитание, или линда ще си остане единак!но след общуването, агресията се засили, не мога да си го обясня оЩе! и мързелът съЩо за у4ене се засили!
деске, хилих се със сълзи на твоя виц, после ме довърши на катето!но това ми напомни една истинска история, с една съседка,аверка! имаха маймунка и то някаква, дето обикаля съседните балкони, 4е хората си заградиха! но един ден нашата отказва да яде, жената в стрес, а то кипрата си хапва от съседските луканки, една по една ги примъкнала и ги скрила на балкона! голям срам браха, но не се решиха да признаят на  потърпевшите и остана за сметка на гларусите! Mr. Green

# 214
Лили, боже, каква история за бремеността  Thinking
Ама и ти ли пак  ooooh!  ooooh! отвори фабриката за мръсни арабчета

Ох, ама и аз съм една. Сега сериозно,Честито     bouquet

Амал, като си толкова позитивна защо мислиш, че непременно трябва да целя нещо   newsm78  Гледай винаги откъм положителната страна. Не съм казала, че си се опитвала да  присвояваш, а че нямаш-хайде да се научим да отсяваме  Joy   
 Peace

Теди,ям си с ръце и ми е вкусно, но най-вече ям с уста   Joy   
Много се радвах, когато на гости ни дойде една чиста бяла българка с гаджето си арабин, и като ни видя как седим на земята и си хапваме и като се ококори  Shocked  Joy  и пита гаджето си, ауууууууу, ама вие там така ли ядете, а той почва едно потене, едно заекване и накрая каза , че НЕ  Joy   А моя вика, не , не е вярно, не само, че ядем на земята, ами и спим на нея , а тя искрено се възмути  Joy     Не ми е проблем яденето и спането на земята, други по-важни неща ме тормозят мен  Thinking

Марси, аз така не играех с деца като малка. Че комшийчетата псуваха, ходеха боси и сополиви, криеха се зад една барака, за да си показват пишките  Joy   и имаха въшки. При това не бяха арабчета, а българчета от средностатистически семейства  Joy 

# 215
Водна Лили-бре-БУМ Новина-а кой не искаше и да чуе... такива ми ти работи.   bouquet
Дано да си на 100 сигурна...и да се разхлади малко при Вас-пратете малко Слънчице и по тая Европа-.....рахит ще ни хванат децата от дъжд! Ама ти ме Зарадва наистина- айде да орисам-Да е Момче  Hug  
А за теб- искренни поздравления     bouquet
Много е интесно това което разказаш за ядене с ръка

Ще пиша поле пак

# 216
След обяда на Саратед заповядайте по едно следобедно кафенце и тортичка  Party

Абра мерси за снимките  Heart Eyes

Магде  Hug да, добре че се видяхме  Wink той мъж ми ни е видял вчера, бил е в квартала с шефа му и каза- ама вие с Магдето къде тичахте в този дъжд  Simple Smile

Саратед хич не си смотла  Hug и аз така се срамувах на първата среща  Blush обаче после като седнахме на кафето, и почнахме едни сладки приказки ...  Simple Smile lalalala  момичетата са страхотни   bouquet  ще видиш  Peace

Амалче  аз и по назад писах , че утре сутринта тръгваме , весело изкарване на срещата  Party Flutter  и да сложите снимки в албумчето  Heart Eyes

Дуа, Деси, Кате, Марси,Амал, Магде, Другарче, Жасмин, Тони, Мароканско Кате, Скай, Дала, Ани, Дезъртке, Иман, Нафасима, Мелани, Саратед, Биби, Ели, Рени, Снежна, Хари, Свеар, Светле эх, Дина, Абра,  и останалите момичета  Hug  Hug Hug Hug Hug   ще ми липсвате, да знаете че сте в мислите ми  Peace Heart Eyes Heart Eyes

Много целувки на дечицата ви от Йоанка и Теди  Kissing Heart lovekiss
Надявам се да не ни забравите   bouquet  bouquet  bouquet

# 217
  • сред маслини и портокалов цвят
Сабинка, миличка, лек път! И весело прекарване!
Много да слушаш близнаците, ей! Mr. Green
Правете снимки да ви се радваме после!
Ще ни липсваш! bye Hug

# 218
Water Lily пожела виц. Та ето един накратко.

Един арменец, един мюсюлманин и един евреин седнали да играят покер. За нещастие някой ги издал на полицаите. Пристигат ченгетата, но нашите момчета успели да покрият всичко точно преди да влезнат ченгетата. Полицаят започва да ги разпитва и им казва: Признайте си, знаем, че тук играете покер! Арменецът, мюсюлманинът и евреинът отговарят дружно - Няма такова нещо, ние почитаме законите. - Я да видим тогава - ги попитал полицаят. - Нека всеки от вас се закълне в своята свещена книга. - Господи, прости ми греховете! Заклевам се, че аз не играя покер.- започва арменецът. Мюсюлманинът взел Корана в ръце, коленичил, поискал опрощение и се заклел, че не играе покер. Единствено евреинът стои и се ослушва. - Хайде, закълни се! Какво чакаш? - викнал полицаят. - Що да се кълна? След като тези двамата се заклеха, че не са играли покер, аз какво - сам ли съм играл?! Joy

Отивам да събирам прането, че буря се заформя пак. Аз добре пообиколих навън.

Сега очаквам да ме сполети небивал късмет.  Praynig Казах ви за гнездото на лястовички дето се заформи в единия край на прозореца. Сега на другия се настани второ семейство. Какво се заипреварваха да се настаняват у нас. А днес на всичко отгоре и едно пиленце леко ме замърси по косата.  hahaha Викам си абе още не е заваляло, следващия момент се усетих, направо ми причерня, ама не беше много... и накрая си викам е това е късмет се задава голям.  Hug

Целувки на всички мами - дами и дечица. Страхотни сте.

bliznacite2004  lovekiss lovekiss lovekiss

# 219
  • по пътеката
лили, айде 4естито!   bouquetнастина вси4ки отивате на програма минимум от три! има и максимум, да не останете с едната идея! 4/8! май ще станем многодетна тема! newsm78
мелани, хахахах! Laughing Laughing Laughing вие днес направо ме разбихте с вицовете! много тарикатско!  Crazy
мелани, хубаво да искат лястовиците у вас! аз писах от миналата година  не са се появили нашите, не е на хубаво, така и те4е годината, болести и лоши неща!бедност и проблеми!

# 220
Лили, а знаеш ли защо на евреите са им големи носовете ?
защото въздуха е без пари
Мелани, аз от 2 години го чакам късмета  Joy един щъркел имаше на нашия покрив, а нали и те носят късмет

Ясмин, тук си още  , юначна си  Peace

Сабинке, сбогувахме /боже, как мразя тази дума/ се с теб на скайпа. Много  ми е гадно като знам , че някой заминава.  Купихте ли сандалки? а така като за мен 37-38 номер нямаше ли  Simple Smile

Елисиния,от вашия хляб ще взимам вече  Peace

Лили,Лили, моя черен сирийски шофьор се бави, ще закъснем за Боровец  #Cussing out

# 221
Кате,пристигна ли шофьора или още си чакаш?
Какви дъждове са се изсипали тук,Хамуди и Яси акъла си изкарали.Аз бях в Божурище там не валя ,а като гледах под Витоша каква чернилка е си представях каква буря се вихри.Ходих и на посещение в палестинското училище преди това,хей така на проверка,ама ще видим.
Дуа ,днес който видя на 12 пътува за Ливан.Голяма група сте се заформили.Аз пък съм бясна харесах си хотел на морето в Турция и вчера имаше места ,ама докато се почудя кога ,как и колко-днес няма места.Сега ще чакам някой да се откаже.
Сара,момичетата са много готини и няма от какво да се срамуваш,то и аз не съм ги виждала всички .А ти не ни показвай само снимки ,а пусни и рецептата.Като гледам какво е количеството,май ще стигне да нахраня четримата мъже.Дано и бързичко се приготвя,че аз не съм по засуканите манджи.
Лили,да вярвам ли на очите си?Май ще побегна от форума,че това на зараза ми прилича.Аз тъкмо си правех сметка ,че като си отида в Ливан с моите две приятелки -българки ще имаме общо 12 деца(аз най-малко),а както обичаме да си излизаме по женски,ставаме 15 и поне 1 шриланка с нас то не микробус ,а рейс ни трябва. Joy
Сабинка,мен много ме няма по сбогуванията.Лек път ,късмет и ще се чуем  bouquet.
Деси, ловите ли риба във ваната?Или вече и омръзна?Моите всичко ново им е много интересно половин-един час,повече не могат да издържат.Яси днес е тук на бабина градина и ако знаеш какво е направил в къщи...,майка ми всичко му позволява и той с удоволствие я изнудва да иска всяка минута по нещо.
На всички  Hug

# 222
Здравейте момичета!  Flutter

Изписали сте темата за 2 дена ... каква скорост само  #Crazy

Биби и Дина Не си спомням дали ви казах добре дошли!  ooooh!  bouquet
Много са ви сладки юначетата...  Heart Eyes Точно така като вашите момченца си представям моето дете, ако е момченце..т.е. за такова си мечтая - мургавичко, с големи черни очички и изписани вежди...  Heart Eyes Много са сладки и на Тонито Таричето, на Иман, на Креми Самито....големи красавци...все хубави мъже сте родили... МашаАллах!  Hug

Елисиния Честита ти рожденничка с малко закъснение!   bouquet Да е жива и здрава!   Heart Eyes

Сабинче Ще ни липсваш!  Hug Дуа и ти  Hug

Лили очакваме хубави новини от теб Party Hug

Тони Браво за марок апликейшъна във фейсбука. Много ми хареса!   bouquet

Принцеска БГ Бъди силна!  Hug Видях във фейсбука когато си показала в профила си, че си сама, но си помислих, че може би има друга причина. Както са казали момичетата всяко зло за добро, но пък и нищо не се знае, пък и каквото и да е пожелавам ти най-доброто! Hug

Свеар В мислите сте ми.....  Praynig дано се възстановите по най-бързия начин. Алла ишфи!  Hug

# 223

Здравейте момичета,благодаря на всички за топлото посрещане.Пътувахме 28 часа и най-накрая стигнахме на родна земя. HugДецата като всеки път през цялото време спаха.Утре съм на сватбата и ще гледам да кача вече  мои снимки,макар че сега не съм в най-добра форма.
Свеар-много се радвам,че вече сте добре.  bouquet
Ясминка-сигурно вече много ти тежи ,остава още малко. :
Близнаци-приятно изкарване на теб и сладураните.
Дуа-сигурно вече стягаш багажа,а не чакаш като мен последния момент.
Кате-как са нещата при вас,скоро не си се хвалила.Дано всичко е ОК.
Лили-нямя ли и вие да идвате насам?
Амал-как си мила?
Саратед,Биби,Магда  bouquet Hug  bouquet

# 224
  • София
Специален поздрав за Water Lily
http://74.125.39.104/search?q=cache:DSYowekN7R8J:lafim.com/modul … ;client=firefox-a
http://74.125.39.104/search?q=cache:ncvB8qP9RkcJ:www.2leva.com/s … ;client=firefox-a
И честито за бебчето! Леко бременеене и раждане на сладко и здраво детенце!  bouquet

Ама нещо много съмнително заразен взе да става тоз форум, да бягам докато е време.. runningАз верно, че навсякъде декларирам, че ще се радвам Бог да ме дари с момченце, ама май нещо за момента се опитвам да го поотложа..ИншаАлла в близкото бъдеще! Wink
Сега да минем на темата за манджата..По-лесно ще я приготвят мамите, които са в арабския свят, тъй като шансът да намерят така наречения джмид е в пъти по-голям.Джмид представлява изсушено по незнайна за мен технология мляко и на пръв поглед прилича на камък.Не се смейте.Ето ви и снимчица..Останалите като идеален заместител могат да ползват кисело мляко.
Та първо сварявате агнешкото,/може и пилешко/, като във водата добавяте надребно нарязан лук, черен пипер, подправки.. Когато месото  вече е крехко, го изваждате от тенджерата и го оставяте за момента на страна.В получилия се агнешки или пилешки бульон добавяте предварително накиснатия за около 2 часа във вода  джмид в пасиран вид или пък просто 2-3 кофички  кисело мляко.Непрекъснато бъркате и в двата случая/на слаб огън/,за да избегнете пресичането..и така чак докато сосът отново заври!Преди това сте сварили арабски ориз по ваш вкус, аз лично обичам като арабите зрънцата да ми се делят, а не да ми е слепнат..Ако искате оризът да ви е жълт като на картинката, добавяте куркум.
Взимате една тавичка с голям диаметър, застилате дъното й с арабски хляб, върху който поставяте сварения ориз.Нареждате отгоре свареното месо и заливате цялото блюдо с приготвения млечен сос.Най-отгоре декорирате с прясно нарязан на ситно магданоз и с предварително запържени ядки.За добавка си хапвате и някоя салатка..
Лесно е, а и не изисква много време за приготвяне.Същевременно е и вкусно.Добър апетит!
На Близнаците пожелавам приятно пътуване и весело изкарване!
Момичета, как ще процедирате утре в случай, че вали като днес?Ще доплувате ли или..?!
Аз в момента съм в гарнизонка! newsm44Трите девойки са на гости у едно съседско детенце, петък вечер е, утре не съм на работа, няма да ставам рано, ще се запозная с вас - какво повече му трябва на човек? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт