Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви теми се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Във форума се обсъждат теми като поетични стихове, обмен на мнения за форума, разговор за домашни любимци, обичаи и традиции, както и обмен на лични преживявания и поздрави за празници. Някои от обсъжданите теми включват астрология, домашни любимци, здраве, семейство, пътувания и лични преживявания. Форумът обсъжда различни теми като бременност, срещи на майките, здраве , кулинарни изживявания , онлайн запознанства , филми и дори политика. Участниците споделят лични преживявания , проблеми и радости един с друг в подкрепяща среда. Темите за дискусия във форума включват срещи с приятели, посещения на заведения, хранене, забавни моменти, лични преживявания и здравни проблеми.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат различни теми като астрология, домашни любимци, здраве, семейство, пътувания и лични преживявания. Публикациите също така обсъждат срещи между членовете на форума, които включват посещения на различни заведения, обсъждане на храна и напитки, различни въпроси и преживявания от първа ръка.
-
Какви са някои от проблемите, обсъждани в публикациите?
-
Какви са някои от споделените интереси в публикациите?

Бременните да му мислят..аз също,днес плануваме да посетим магазини на една улица..
Мечтая за 10,ама няма да е скоро 

, да не се облизваме на празни 4инии, щото не ме е срам да ям с ръце, ама може да не преценя къде да спра и да не оставя за другите, хахахаха! колко лошо говоря за себе си, то4но обратното съм, споко, деля си храната с кеф и даже не кусвам да има за вси4ки! ама моите в арабско не са ящни за жалост! 

той мъж ми ни е видял вчера, бил е в квартала с шефа му и каза- ама вие с Магдето къде тичахте в този дъжд
обаче после като седнахме на кафето, и почнахме едни сладки приказки ...
момичетата са страхотни
и да сложите снимки в албумчето

Казах ви за гнездото на лястовички дето се заформи в единия край на прозореца. Сега на другия се настани второ семейство. Какво се заипреварваха да се настаняват у нас. А днес на всичко отгоре и едно пиленце леко ме замърси по косата.
Викам си абе още не е заваляло, следващия момент се усетих, направо ми причерня, ама не беше много... и накрая си викам е това е късмет се задава голям.

Аз верно, че навсякъде декларирам, че ще се радвам Бог да ме дари с момченце, ама май нещо за момента се опитвам да го поотложа..ИншаАлла в близкото бъдеще!
Трите девойки са на гости у едно съседско детенце, петък вечер е, утре не съм на работа, няма да ставам рано, ще се запозная с вас - какво повече му трябва на човек?