М & БИ - 71

• 29 291
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • по пътеката
е, амал! поне откъм изпитвания имаш на кого да раз4иташ, син4ето поне няма как да бяга по перпендикуляра! Mr. Green

# 166
Да ви почерпя с  по едно парче кростата  !

# 167
И момичета, ако искаме да бъдем обективни,редно е да признаем, че за съжаление много често на  идващите от арабски страни СВОБОДИЯТА не им се отразява добре.
Не мога да се сърдя на някой задето  не харесвал араби и използва такива определения за тях, като в същото време дори самите араби говорят  така един за друг, че са коварни и лицемерни, сипещи хвалебствия, и в същото време готови да ударят в гръб  Thinking
Не мога и не мисля да убеждавам  в противното мои колеги, живели в арабски страни и по някакъв начин пострадали от коварство и лукавство.Не мога да ги убеждавам, че исляма не принизява жената, докато в същото време, през ръцете ни минават доклади за нарушение не само правата на жената, но и исконните човешки права  Cry

Кате
, не разбирам какво имаш предвид под не им се отразява добре Свободията? Нима на света има много мъже готови да откажат ако има начин да правят секс с жена без пари и по лесния начин? Нима не спрягат Сандански като град с развита и ползваща се с почит дестинация за гръцки туристи по подобни причини?
Щом е позволено - те (мъжете) го ползват. Наша е задачата да променим това ако искаме да ни уважават. Но след като смятаме, че сме совобдни да правим секс с когото си поискаме да не се сърдим щом се появяват желаещи.  Joy
А затова дето не си можела да ги убеждаваш хората - сигурно ти е трудно, но смятам, че има основание да го правим дори по сто пъти, защото е крайно време интелигентните хора да се научат да правят разлика между причина и следствие, между религия и традиция. И не на последно място между религия и политика, макар че често са свързани.

Ах, Марси (анке), не само бяга, ами търчи по диагонала.  Mr. Green Момче, какво да го правиш. Засега се справя без особени усилия, а майка точно това не може да преживее, че не виси по цял ден над бюрото, но за по-нататък мисля няма да му е възможно.  Joy

Дани,
и на мен пицата така ми харесва най-много - с истински домати, зехтин и моцарела (у нас кашкавал), но аз я предпочитам с Риган. Босилека ми напомня на дядо поп. Mr. Green

# 168
Дани, за д-р Субаи говоря. Той напоследък се е мотивирал да прави фотографски изложби, обмен между университети, в които се обучават "артистични специалности", побратимява Созопол и Есауира, българския му е перфектен, в т.ч. и разговорни фрази на място, по свое желание обикаля общини, за да им предлага да работят по програми за обмен. Сега иска филм да се прави ... Амал, дай го човека насамммм.
А да ви кажа, синът на Амал е един много артистичен младеж. Ама тя не носеше камера да го снима, а аз снимах от Марс, но ще ви пратя каквото става за гледане.   
Ти ако си от Елхово и познаваш едно семейство там - Желязкови - сега работим заедно - с 2-ма от 3-мата братя.       

# 169
  Мммм, мерси за почерпката Дани, но да си призная и аз от 1 седмица съм на диета Embarassed Пък да видим какво ще излезе...

Дина, какво ще правим след като сме свършили слугинската работа , ще спим с родата бе  Joy  Не знам на твоя колко му е голям рода, но моя са над 800 човека  Joy ... 
- Кате Шилан , ми има не е като да няма- един футболен отбор са - заедно с майка му и баща му, като преобладават братята , така че....права си , ще запълним времето... #2gunfire
  Момичета да ви се оплача пак- много ме тормози този мои хубостник с храненето- не иска и не иска , държи в устата по 1 минута всяка хапка и колкото и да се опитвам да събера на куп цялото си търпение и подход , все накрая не ми издържат нервите... и се ядосвам...Махнах 1 хранене с цел уж да огладнява повече , абсолютно никаква разлика, просто храна ли е - не му я показвай- най добре ще е , единствено млякото си пие що годе нормално, не хапва никакви странични неща , парченца хляб , бисквити , 1-2 солети най- много и то после намирам парченцата тук и там...
  И като чуя на ден по 2-3-5 реплики от рода колко бил кльощав и съвсем ми се свива сърцето...
  Знам , че е най-важно да е здрав , и може би се оплаквам за "бели кахъри" но от както се е родил е така и аз така и не можах да свикна и да го приема по-леко... Явно проблема е в мен Cry

# 170
  • по пътеката
дина, ние бяхме на този хал, но сега се бори за хапването!иска си и си взема даже! снощи линда дава ултиматум ве4е, да не изяждаме вси4ки мекици,4е да има за нея, моят кле4о веднага казва остави й , ама аз се карам, 4е тя по4на да става лакома!сега яде и шоко, бисквити, сладки арабски, сухи пасти- сама си ги знае в магазина!мъжът ми отскоро откри мекиците, преди мислеше, 4е това е нещо гадно! #2gunfireте моите са така! без да са кусали и ве4е не било хубаво!ама и картофените кюфтета усвои ,гладен ли е мога да пробутам бг храна, само без тикви4ки, патладжани и пипера от пълнения!но при нас твърдо ни помогна ескимото и апитонин!особено последното!колко кила е за колко ръст? те си мислеха,4е линда ще прили4а на баща си(190 на 60 кила), ама няма да познаят! бут4етата и тумбака са си бг производство! Mr. Green а дина, аз най-много се вбесявах на свекито като говореше глупости: това дете не яде, слабо било , ще умре!" а тя просто си беше съвсем уреду, просто нямаш? пух4ета!аз искам поне до пубертет да е слаба максимално за да израсте, както кака си, даже дай боже още ! Praynig Peaceимала съм 2 злояди деца, та имам идеи!

# 171
Дина, на една позната дечкото  е така сега, оня ден била изяла една кора хляб и една маслина. На 1,6 г. е. Ето виж, Марси веднага дава съвети.

Кате Акхиал, какъв филм иска да прави този г-н Субаи? Аз познавам ли го? Ох, с именцата ми е трудничко.  newsm78 Кой човек да ти дам?  Mr. Green Взимайте ги и двамата. Бъдещата принцеска обаче не си я давам.  Crossing Arms

# 172
  Ох , Marsy- и аз чакам този ден , когато ще се обърнат нещата- нямам претенции за килограмите- не държа да е пухкав , само да хапва малко по-лесно , без мусене, бутане , държане в устата...
   Не съм го мерила скоро за ръст, но да е 70-72 см , а е само 8.500 кг- че е малко , малко е , че е слаб -слаб е , но е много жизнен и весел и няма вид на болен или анемичен - но реакцията на хората се сещаш каква е - все едно аз го държа гладен...  
  За апитонин изчетох доста- но май сме малки още за него?
  Иначе в къщи българската храна е на почит- мъжа ми яде всичко с голямо удоволствие , а и аз хапвам всичко от тяхната кухня , а и покрай дългогодишните пътувания сме почитатели и на по- екзотичните кухни- тайландска , индийска ...абе с две думи всичко ,ама това дребното- тц... #Cussing out
  Амал- мерси мила- поне знам . че други деца оцеляват така Laughing

# 173
Амал, иска ми се да се въздържа от дуплика, за да не стигаме до безкрайни уточнения  и конфронтации Peace
Айде, да видим как на някоя разплакана и унизена майка /каквато ще по народност и религия/ ще обясниш кое е причина и кое следствие, кое е практика и кое изключение и как ако иска да я смяташ за интелигентна, трябва да прави разграничение Confused
Мъчно ти е, че изкарват арабите какви ли не, какви ли всевъзможни истории се разказват за тях, кое истина , кое лъжа, а не ти ли е поне малко мъчно, че те на свой ред спрягат не по-малко ужасяващи истории за европейците  Rolling Eyes  И не си криви душата да казваш, че такова нещо няма .
Като спомена Сандански, има арабски градове с не по-малко лоша слава. Ама друго си е в чужда държава,да може да трошиш и съсипваш на воля, а като се завърнеш в родната да надянеш фалшивата маска на благоприлчието. Пък в Европата да те хванат с жена, няма да те оженят за нея, докато там лека не лека жената, хванат ли те, сватбата е сигурна  Joy Има не малко клипове в нета, дето арабски девойки разиграват секс сценки  Twisted Evil
Ти, аз или който и да е , дори и да убеждаваме народа, че и арабите са хора, да говорим само суперлативи и хвалебствия, няма да има ефект докато нашата държава е сбирщайн за отрепки от всички страни, които идват тук , за да могат необезпокоявани от закон и ред да безчинстват.
 Смешно ми е да се напъвам да сея хвалебствия за кюрдите например, само защото мъжа ми е кюрд и така ще му доставя удовослтвие. Аз обичам него, а не целия народ. За него гарантирам, че е свестен, но не бих се заела да твърдя това за всички. Имам си свои критерии и разбирания, по които да преценявам човек. Живота, отношенията, които наблюдавам ме научиха да съм подозрителна към всеки българин, и арабин, и монголец,  защото такива сме хората, стермим се да прецакаме близния, въпрос на оцеляване явно.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 16:40 от Шилан & Шиар

# 174
Кате, нямам проблем с дубликите. Нали това е форум.  Peace
Как да няма значениие кое  е причина и кое следствие, не разбирам защо намесваш разплакани майки, такива има навсякъде, тук говорим по принцип за нещата, които се носят като легенди за арабите.
Никъде не съм казала, че няма и много такива случаи, в които изкарват европейките какви ли не, но ако искаме да се докажем по-интелигентни би трябвало точно ние (европейките) да не попадаме в капана на общия знаменател. И не, не всички имат лошо отношение.
Не съм казала, че няма проституция, дадох Сандански като пример че мъжете не отказват, без значение кои мъже. Още по-не отказват когато това може да стане безплатно. Това е истината.  Naughty
Като че ли аз го правя да угодя на мъжа си и той чете този форум от сутрин довечер, за да види какво пиша.  ooooh! Аз обичам него, но това означава, че аз съм приела и неговата култура, страна, религия, мироглед, семейство с положителните и отрицателните им страни, иначе за мен любовта е фалшива.   bouquet Не съм твърдяла, че всички са свестни, би било много ограничено. Въпрос на гледна точка. Peace

# 175
А не то от тая торта не се дебелее !
За слаби деца не зная какъв съвет да дам .
Моите и да не ядът са добре сложени за разлика от  баща им той е нещо от сорта на Мърси на съпруга .

Катя , аз не съм баш от Елхово , баща ми е от там .
Живели сме там докато бях малка след което се преместихме в града на майка .
Сега като се пенсионира татко , се върнаха в Елхово за да имат по малко разходи .
Та може и да ги познавам , но само по физиономия ще е .
А този доктор не го познавам , може мъж ми да го познава .

# 176
Амалче, благодария ти, както и на Рали, Деси, Веси и всички останали.
Олясата, често ми липсва, знам, че и аз на него.  Явно така е било писано. Мактооб.
Оставам вярна на арабската култура, цености и мнението ми не се променя с нищо.

# 177
дуа посипвам си главата с пепел веднага-не исках да прозву4и така,а за шиитите в Ливан мога да кажа само хубави неща  Peace,просто не ми се навлизаше пове4е в обеснения
дани мерси за по4ерпката,а за колата щом няма жертви,вси4ко е наред,добре е 4е каките ти помагат  Heart Eyes
дина временно е ще отмине ,щом видимо е здрав и жизнен не се притеснявай-при мен Сами навремето като я храних събираше вси4ко в устата и после на фонтан4е  hahaha
хаяти пуснах ти пълномощно,ще ме познаеш по снимката на дребната
днес спретнах едни спагети с събен сосо,идеята взех от готварския,само 4д там беше с пиле-та залива се с гъбена крем супа -направена с по малко водаи съотв по гъста
4ао сега 4е пак излизам/нали казах мъжо е марсиянец/ ще водя Даяна на кожен лекар

# 178
  • сред маслини и портокалов цвят
Кате, разбирам много добре за какво говориш. Разбирам и Амал (що ми се струва, че това съм го писала и друг път Laughing).
Когато се говори за "араби", много хора не си дават сметка, че става въпрос за огромна маса от хора- около 150-180 милиона, пръснати на 2 континента, а и на останалите, ако броим емигрантите.
Да не говорим, че такова понятие "чист арабин" за мен няма. Арабите са тръгнали от Арабския полуостров, завладели са огромни територии, а там вече са си живяли други хора, със свои традиции и култура.
Абсурд е да сравняваш арабите от Гълфа с тези от Бл. Изток или Сев. Африка.
Та затова ми е смешно някой като каже :"...аз съм работил в Либия, знам ги арабите...", или : "...братовчедка ми е женена за иракчанин..." и т.н.
За много по-малки общностти, обощения не трябва да се прилагат, а какво остава за такова море от хора.
А относно това, че в прекрасната ни родина се разхождат предимно отрепки, то си е съвсем в реда на нещата. Каквото повикало, такова се обадило.
Кате, сигурно ти е известен факта, че арабски граждани със неизвестно занимание, пребиваващи в страната от макс. 4-5 години, без да знаят 5 думи на български, са горди притежатели на българско гражданство.
В същото време лекари, архитекти, журналистти, режисьори и т.н. от арабски произход, завършили тук, живеещи в страната от 20 и повече години, женени за българки, с деца, плащащи данъци в тая държава, нямат гореспоменатото гражданство.
И кой е виновен за това положение- отрепката, която е взела гражданство, или държавата, която и го е дала?
Както и да е...
Аз съм дебелокожо животно. Свикнала съм да ме обиждат, 15 години съм женена за арабин, все пак. Mr. Green
Понякога само ми става тъжно. Защото ако някой като му кажат "арабин" си представя мръсно, грозно, тъпоумно същество, споделящо жена си с братята си, аз се сещам за обикновените хора в Сирия, за родата на мъж ми, за братята и сестрите му, които до един са вишистти, за съседите в квартала, които може и да са клюкари, но не са лицемерни. За продавачите в магазините, за шьофорите на такситата, за келнерите в кафенетата и т.н., и т.н. За едно обикновено ежедневие и едни обикновени хора.
Кате, ти пишеш, че живота и отношенията, които наблюдаваш са те научили да бъдеш подозрителна към всички.
Не си само ти, и аз съм така. Такава ме направи живота ми тук.
Затова нямам търпение да замина наесен. Защото в Сирия не ми се налага да живея по този начин. Дай Боже и занапред да е така.

Ох, уморих се Laughing Отивам да си готвя воденичките. Кате, ти като имаш фобия от пернати, хапваш ли такива работи.  Mr. Green Grinning

Лека вечер от мен!  bouquet

# 179
Мархаба бели робини-красавици Mr. Green

Как сте,нещо екшън има,а?

Днес съм тъжна:моя съпруг-неразбран египтянин,упс:исках да кажа черен мангал не ще да ме прати на заточение в Египет,щото свеки няма да си е у нас..Язък,родата няма да се възползва от мен,късметлийка съм голяма,спор няма Cry
И така няма да подишам малко свеж въздух от Средиземно море,да ям истински зеленчуци,вкусно сирене и наденички...
Тук ще съм затворена цяло лято,както обикновено...домакинска работа и обикаляне по моловете в търсене на нещо жълто,което да ми отива...мъка,мъка...Ако някой иска да ми се притече на помощ,да ми пише на лични и по-бързо,че арабите са зли и току виж решил да ми резне нета или да мине на по-бавен и няма влизане във форума на бг мамма.

След като се оплаках и ми олекна,искам да кажа:

Дуа-ще ни пишеш от кафе,нали?

Куин-съжалявам за вас,толкова хубава двойка бяхте!Ох,само раздели напоследък с моите познати..кои временно,кои за винаги...но както ти каза:мактуб!

Амал-със сигурност ли бебчето ще е момиче,надявах се на още един зет...ама има време де Wink

makaui daniela-гледам в албума на Марси една симпатична жена,със сладка бебка,а то ти си била,машаАлла!

Шилан-и на мен ми е мъчно,че напетите наши девойки така поставят арабите под един знаменател,права си и ти и Амал и Жасмин...Гледай си собственото щастие и това е.Иначе аз се питам тия дни:защо моите приятелки се женят за българи:един не ще да работи,праща я в Испания да изкарва пари Rolling Eyes,друг спи с най-добрата приятелка на жена си от доста време и казва какво толкова съм направил..Rolling Eyesтрети нарича жена си и дъщеря(4г) си курви пред хората в кафето,и за капак най-добрата ми приятелка(религиозна християнка) вече 4 год нейният я мотка и не ще да се женят и да имат деца,а братовчедка ми чака 2-ро без брак,скъпия не смята за нужна подобна формалност...утре ако го излъже някоя ученичка-не знам Confused
Та аз лично предпочитам черни египтяни-мюсюлмани,колкото по-черни и религиозни,толкова по-добре Mr. Green
В БГ има някаква ужасна вълна на разврат,безодговорност,вещомания и парадиране,чак се отвръщавам от начина на мислене на новото поколение...

Абра-жега е тука,има и голяма влажност вече и е задух,ужасно е.До като ида до асансьора и съм изпотена,в таксито или колата си оправям грима-то е задух+45 С,а в подземните паркинги въздуха пари и гори лицето,сигурно е 50 С +...В морето не можеш да се разхладиш,защото е като кафе...И  да те канят в Дубай-не идвай Naughty Simple Smile

Абе защо не се сложи друго заглавие на тая тема,че да помагаме на момичетата,влюбени в араби?
Аз подържам връзка с момиче,което ме откри чрез темата,да сме полезни все пак.
Никога не бих изреждала само суперлативи за страната на мъжа ми или арабите като цяло...
Тук ние даваме обективни мнения мили гости bowuu

Общи условия

Активация на акаунт