М & БИ - 71

• 29 303
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Аз да проверя тук ли сте или са ви поробили вече и сте закрили форума.  Joy
Амал мила много е гадно да не яде детенце, на мен ми се случи като беше болен от шарка и така се нервирах, а на теб представям си какво ти е след като е така откакто се е родил. Единственото което се сещам да те посъветвам е да потърсиш педиатрично АМ за злояди деца, тук поне има такова ама забравих каква марка е. Това мляко има някаква съставка която подсилва апетита. Но в крайна сметка щом си е жизнено детето и здраво няма проблем. Гледай поне малко да хапва колкото да има нещо в стомахчето.
Шилан&Шиар то не че толкова някой е за защитаване ама и мен като Амал ме дразни това че се генерализира и всички се слагат под един знаменател без въобще хората да имат и най-малка обща култура по въпроса. Иди обяснявай на тези хорица че не всички мюсюлмани са араби и че не всички араби са фанатици и въобще винаги съм била на мнение це всеки е свободен да харесва или не дадена нация, раса или религия, но да има доводи основани на знание и факти, а не на база свободни съчинения от разни изпатили си девойки и книгата на Бети Махмуди. Иначе мръсници всякакви ги има, те и от Америка колко идват на секс туризъм в БГ и после изчезват яко дим, ни вопъл ни стон от от тях, ама мъжете са си животни повечето и като ни се носи такава слава, пък и има девойки дето не я опровергават какво да се прави. Вярно че има и невинни момичета, които просто вярват в любовта и коректността на разни господа ама то човек трябва да се опари за да не пипа повече топлия котлон.
Water Lily ех как ти завиждам, горещ е този Дубай ама го обичам да му се не види, все хубави спомени имам от там и един ден съм се зарекла че пак ще отида макар и за малко. Завързах много приятелства там и до ден днешен си кореспондирам с разни девойки по нета. А вечер как си хапвахме шаварма и пушехме шиша на тротоара до общежитието с онези с чехлите дето били мръсни и гадни и заробвали жените. Дубай е единстевнмата страна в която съм пътувала на стоп, никога не ме е било страх, по което и време на деня и ноща да е.

# 181
Биби, аз съм тЮка, тЮка, но не мога да повсигна глава от тоновете нежност и очакване, с което мъжът ми ме засипа по скайпа.... аз пък написах снайпа... ама това е защото вместо детски играчки, вкъщи имаме снайпери.

А ти да не искаш ТИ да ни поробиш? Ах тииии!!

А за постингите днес - ми не е, ли Кате, драматично да се разпише някой как милите бели и красиви българки отиват ТАМ, да ги третират като животно. Мдаааа!

Амал, не знам дали познаваш този лекар. Той явно е доста активен и си намира непрекъснато възможности да се занимава с интересни дейности, а мен ме запозна един доцент в Художествената Академия. този доцент пък е арменец, учил в Китай. Шарено отвсякъде!   
А ти защо така си натири 2-мата мъже - лесно лесно и само малката принцеска искаш?

Светле, как сте? Пиши моря те един ред тук, ако можеш?

# 182
но ако искаме да се докажем по-интелигентни би трябвало точно ние (европейките) да не попадаме в капана на общия знаменател. И не, не всички имат лошо отношение.

А ти ще ми кажеш ли как човек да не попадне в капана на общия знаменател . Примери и идеи приемам всякакви. А по тази логика значи и арабите трябва да съумеят да не попадат под общ знаменател.
Колко ли са тези, които нямат лошо отношение Rolling Eyes  Айде да пробваме в арабски форум да зададем обратния въпрос-какво мислите за брак на арабин с чужденка. Тогава май сравненията и обидите, които използваха момичетата за арабите, ще бледнеят и ще изглеждат като невинни закачки  Joy И както в тази тема имаше 3-4 отговора, че човека е важен,а народността не е определяща, така ще е и в евентуалния арабски форум.

За мен не е въпроса, че ако приемам религията, културата, начина на мислене , значи обичам, ако не приемам, значи не обичам. Аз съм си индивидуална личност, не мога да приема безрезервно и на 100% култура, с която не съм закърмена, и едва ли някой може. Въпреки, че е отрасал с тази култура, и за него има неща, които не му допадат и не е очарован, но в същото време му е трудно да ги признае.  За мен любовта е не да приемаш културата, а да обичаш ВЪПРЕКИ нея, въпреки различията и недостатъците  Peace

Ясмин,  Peace не мога да ти отговоря на въпроса защо става така с гражданството  Embarassed  bowuu
Не хапвам пилешко, не мия съдивете дори. Призлява ми от миризмата докато се готви. На няколко пъти с еопитват да го маскират и да ми го пробутат, но неуспешно- завършва винаги с повръщане  Embarassed

Лили   дано не ти изключи нета този тиранин  #Cussing out     Joy

поздрави на всички, че сирийската гадина не ми дава да пиша повече.

# 183
Ех,Биби-сега Дубай е много променен...Стана ужасно скъпо...Поредната изцепка е ,че ще слагат данъци-ДДС SadСамо за ваканция е добре да си тук...а и тя ще ти излезе солено

Ето как се вижда Шейх Зайед Роуд от най-високата сграда в света-Бърдж Дубай(Дубайска кула):

Мин.седмица двама откачени тръгнали да скачат с парашути от върха на строящата се все още сграда CrazyЕдиния обаче се изморил и го хванали към 70-тия етаж,но другия скочил,арестуваха ги Laughing
Имам и друга снимка,как земята се вижда кръгла от 150-тия етаж,но не мога да я копирам нещо...

Шилан-страх ме е за нета и да не ме накара да работя+да гледам децата+ да ги възпитавам+да готвя,пера,гладя и да изглеждам като фолк певицата Камелия,както иска мъжът(неозаконен)на братовчедка ми,защото хората гледат и му се подиграват...

Стои се метро,септември 2009-та ще се возим,има вагони само за жени и деца Simple Smile

Новия Дубай вече е след Бърдж ал Араб..преди само хотели имаше и пустиня...Сега е красивата Дубай Марина ,Палмата Джумейра...
Абе понеже арабите с чехлите си затварят жените,имат време да строят небостъргачи,молове и главозамайващи комплекси...А жените им карат джипове,цял ден висят по салоните и помощниците им влачат пълни чанти с покупки...Женете се за българи момичета-дето не могат да платят тока и току виж ви пратили в чужбина,за да изкарвате пари да му плащате марковите маратонки-тенденция е това...Що да говорим лошо само за арабите ами не и видим нашата стока,а?!
Да си призная,мъжът ми се стори толкова спокоен,нежен и интелигентен сравнен с изродите с които дружах в БГ...Женете се за египтяни,нищо,че са черни мангали Wink

# 184
ние сега се прибрахме,доктора каза 4е  кожата и е много суха,наследствено е от мен и изписа един лосион за тяло с които трябва да я мажа постоянно,и най добрата новина -операцията на устни4ката отпада-според него е по добре да из4аме до пуберитета,ако до тогава све още има белег и с лазер да се коригира
амал4е снимката на плажа наистина е в Сирия-Латакия-шате алазрак  bowuu

# 185
Хей марсианки ,как сте?Аз съм много стриктна в диетата тези дни ,затова черпя по сокче.Наистина имам резултат ,най-после.........
Иначе Яси от днес е с варицела........
Моника,привет!Появявай се по-често при нас.Винаги имаш нещо интересно за разказване,как си ,къде пътешества напоследък?
Кате Мар.,жалко ,пак няма да се запознаеш с Яси.Но живот и здраве като оздравее ще го доведа.
Сабинка,ще ми липсваш,добре ,че днес те видях за малко.Забранено да ни забравяш!!!
Hug Hug Hug

# 186
  • София
Малеее, направо ме изумявате... #CrazyИзписвате по няколко страници дневно....
Тези дни съм толкова заета в работата, вечер се въртя около децата и накрая като си легнат - аз съм като пребита..Седна уж пред компа, ама очите ми се затварят и поемам директно към леглото..
Ама иначе оформилата се дискусийка си я бива!Четейки постингите ви, намирам във всеки от тях нещо близко до моите чувства, мнение и възприятия.Но с риск да ви пораздразня, ще споделя, че за най-обективно , най-близко до реалността намирам мнението на Шилан и Шиар.И ще Ви кажа защо..Харесвайки и обичайки собствените си мъже араби, ние сякаш неволно привеждаме всички под общ знаменател, този път в добрия смисъл -т.е всички са добронамерени, отговорни, грижещи се за семейството  си, спокойни и готови на множество компромиси в името на любовта..А знаем, че не е точно така..Просто си зависи от човека.Народът го е казал - във всяко стадо /българско, арабско и всякакво др./ има мърша.Тоест идеята ми е ,че просто не трябва да идеализираме никого....А колкото до пишещите в онази темичка - то от изказванията им става ясно, че не виждат по-далеч от носа си и твърденията им се основават къде на слухове, къде на прочетени и недоразбрани романчета за живота в ислямския /понеже те явно не разграничават един от друг араби, персийци, турци,кюрди, афганистанци , пакистанци и пр/ свят.В комбинация с насаденото по принцип у повечето нашенци негативно мнение към арабите, нападките във въпросната тема в един момент преминават в една необоснована и неоправдана злоба..Която обаче за жалост се наблюдава и в обратна посока..Преди да се родят малките, често имах възможността да срещам в работата на мъжа си доста араби..Много от тях недвусмислено заявяваха, че момичетата с които са, им служат за забавление, т.е те са нещо временно..Дойде ли моментът за брак и деца, въпросните девойки ще бъдат разкарани и успешно заменени с достойна арабска съпруга..Не си кривя душата и признавам, че голяма част от тези момичета са доволни от подобен развой на нещата, тъй като са водени предимно от материалния интерес....Мисълта ми обаче е ,че съдейки по поведението на такива момичета, арабите също ни охарактеризират с недотам ласкави епитети..И накрая, май кръгът е затворен..
Така, че нека си живеем живота с любимия, да уважаваме свестните хора независимо от националността  и религията им, а пък да не обръщаме внимание на простотията - знаем, че тя си ходи по хората.. Wink Peace

# 187

Мила Принцеске.......това е за теб-Съхрани Сърцето си Цяло...за Този на когото наистина ще пренадлежи....
Биби--синчето ти е има магнетични очички...сладурчо! Hug Hug Hug  bouquet

И добре че не съм чела....когато са били дебатите по  Великия Въпрос на мадам melone  -това Пъпеш ли значеше  newsm78
щях да излеза от добрия тон
...само изхабени нерви напразно пак.Ама аз си имам тренинг момичета тук редовно си сърбам тая попарка от някои  Умници-БГ дърти хубавици ,качили се  в товарния вагон в последния момент ,ама кютейки на топло сред помия смело се изказват за братовчедите на Зизу Joy hahaha за чернилките и за ония с точките по челата.....Само Те са Китки миризлив и красиви

-то самия и въпрос в основата си дели вече....Българка  Joyи Арабин  #2gunfire хахахххааааааа.......АЙ..че ..ще подкарам-а съм решила да отслабвам със спорт,а не с нерви-Татти е врътнал катинара на простотиите   bouquet
За мен-стягам багажа...ходя на  зъбар....Вчера и днес не валя...меря калдаръмте из квартала..
до после
Сварче...Как сте

# 188
Здрасти на всички! И лека нощ!

Ех, магде, милото детенце - дано се оправи и леко да изкара тази варицела: нали скоро единият брат беше болен - и той да се е заразил Яско!     
Аз отлитам в страната на мароканските сънища! Лека нощ, принцеси!     

# 189
Привет, моомичета!!!!!!!!!!!!
Един ден ме нямаше, а се е заформила такава "веселба"........... Wink
Първо да ви споделя пробема ми. Вчера около 11.00 часа на обяд ваксинирахме Ивка със втората ваксина пентаксин. Вярно, доста се позабавихме, но до сега все някой от дома беше неразположен и аз не посмях да я боцкам. При първия пентаксин, нямаше проблем, но снощи вдигна температура. Въпреки лекарствата, я подържа цяла нощ. Днес беше по-весела, но тази вечер отново е с температура. Кога ще се почувства по-добре, знаете ли, и това нормално ли е вече толкова време. Като си тръгвахме от при лекарката, тя сви листовката на ваксината и я пъхна в кутията и я подаде на Ивка. Докото се приберем Ивка носеше кутията,а когото поисках да прочета, видях, че листовката е изпаднала някъде. Най-вероятно детенце е с "бета таласамия минима" и се притеснявам да не би за това толкова време след ваксината да е неразположена.
Ако имате наблюдения, кажете....... Embarassed
Сега за храненето..............споко..........ще оцелеят и с малко храна дечицата. Моето момченце след двадесетина дни навършва седем годинки и вече почти толково време е борбата у дома за хранеене. Simple Smile Като беше съвсем малко бебенце стриктно следяхме минутите за хранене, т.е. Опасявах се да не се развали хуманата и не повече от 45 минути я давах.................. разбирайте :взема бебенце, дам му шишеето с хуманата и тръгвам да ходя по диагонал в хола - добре, че беше голям................. бебенце, дръпне дват-три пъти и спре, след известно време дръпне още веднъж-дваж и така 45 мин....................... леле , а за това време не е изпил и половината от млякото..........................., но вече спирам да давам, защото се притеснявам да не се развали хуманата. И така след - три-четири часа същото  се повтаря.
И до ден днешен е така---Мъка , Мъка с храненето. Но прочетох някъще, че щом е достатъчно голямо да каже или да покаже, че е гладно - ще оцелее. Моите първи спомени са как майка ми на вилата ме гони из двора с паницата супа Joy Joy Joy Joy, а аз бягам ли, бягаям.
Така, че сега съм на този принцип- ще оцелее. Не го насилвам. Казах вече, че е почти на 7 годинки, 126 см  е висок и е 23.00 килограма - едва с дрехите и обувките...........Но е здрав, много жилав, бърз, силен.
             Притеснявам се да не изчезне поста, затова публикувам. След мъничко ще напиша, как ми "легнаха на сърцето" мамите - белички и хубави.................................................

# 190
  • Монреал
Ехоо пъргавелки, много сте смешни със вашите марсиански истории  Joy Веднага ми напомни за Марвин Марсианеца
  Joy Joy Joy

Радвам се, че ви е харесала картинката за лека нощ  Wink

Монда, каква е твоята ливанска връзка? Да, закодирахме се по идея на Другарчето и си живеехме мирно и тихо, ама на намериха се провокатори пак  hahaha да пускат теми и да разбунят духовете. Сега сигурно пак са ни открили  Laughing

Свеар - продължаваме да се молим за вас  Praynig Пиши ни, когато имаш време.

Дани, ама че каръшки късмет с тая кола. Важното е, че сте живи и здрави и че човека не е пострадал също  Praynig Надявам се да ви се покрие от застраховката, че сега с трите моми едва ли ви е до такива екстра разходи в момента. Браво на Фатима - вече е голяма мома и отмяната на мама  Heart Eyes

Водна Лилийке,
къде хвърчиш из облаците?  Grinning Много високо, бе, то аслъ с парашут да скачаш от там.

Гали, дано да нямате проблеми с ваксината  Praynig

Айде стига сте спорили по тая тема, момичета. Честно казано и мен ме разсмяха повечето от коментарите там, защото са породени единствено и само от невежество и говорят директно за човека, който ги е писал. Това, което ми се иска хората да проумеят, че 1 човек не прави нацията. А и Ясминка правилно е казала, че между араби и араби разликата е цял континент, тъй че много има да се пише по тая тема, няма смисъл да се дърлим и да правим кеф на някоя сеирлийка  Naughty

П.С.Мар.Кате - разсмя се, "зъб" ли те боли?  hahaha hahaha hahaha

П.П.С. Ей Фейсбучки ( newsm78 Laughing) - видяхте ли апликацията, която сътворих за мароканските подаръци?

# 191
привет момичета!  bouquet
благодаря на всички за поздравите към дъщеря ми! ние се завърнахме най-сетне от почивката и рожденния ден на детето мина. аз чак сега се добрах до компа че беше голяма лудница. толкоз нерви изхабих покрай кръщенето и партито на Ивка, че сили нямам. сложих малко снимки от нашата почивка на Арбанаси и кръщенето от Дряновския манастрир. върнахме се точно деня преди РД-то и се грабнах да чистя....... партито беше в едно заведение до нас, а всичките ми приятелки бяха с бебетата си. беше голяма лудница- 3 часа писъци и бягащи деца.
малко почнах и да чета днес форума, но Ивето се събуди и не успях да напиша нещо. в съседство почват нов строеж и къртят зверски. тя съответно спа 30 ина минути и се изселихме навън. прибрахме се чак за слетобедното хранене и после пак навън. направо съм гроги, ама няма как.
прочетох за хлебозаводи с мишки- мъжа ми и баща му има 3 фабрки, двете са за хляб и 1 за макаронени изделия и мога да ви убедя че тям мишки няма. провеки им правят почти всеки месец, а те имат и категоризация ИСО 2000. даже солетите на детето ми правят там- без сол. а сега идват разни проверяващи и от чужбина за износ на изделия за европа. голяма лудница е и всичко се гледа строго. единия беше австриец и ми направи впечатление, че човека излезе да пуши чак извън оградата на фабриката..........
Ели съжалявам че си се разделила с приятеля си. предполагам, че ти е тъжно и кофти. ако имаш път към варна може да се обадиш да пием по кафе. ти ще пиеш, а аз ще кръжа из масата, гонейки детето Joy  
а аз съм на череши тия дни и съм много доволна- едно ми е леко и покрай това тичане насам натам се надявам да смъкна някое килце. не съм се теглила, но като ида да спортувам ще се изтегля.
galiii- ние бяхме с пентаксим. не ми е вдигала температура моята Ивка с тези ваксини, но като цяло след всяка ваксинация беше много крива. сега като се сетя даже разстройство имаше при втората, но докторката ме убеди че не било от ваксината и ходихме на гастроентеролог за евентуални алергии. а със захранването видях такъв зор, че ми идеше да се гръмна. тя не искаше да яде пюрета и затваряше устата. в чудо се видях докато опита всички зеленчуци, а някои като карфиол, броколи направо отказваше да куса. след това много почна да си хапва пюретата от детската кухня, но напоследък пак ми върти номерца. предполагам че е от зъбите при нас.
хайде лека вечер от мен! след малко може и да съм се отправила към леглото вече.

# 192
А сега за мамите от "онази"тема Embarassed Shocked Embarassed Shocked Embarassed
Даже малко се срамувам от това, което прочетох там, защото действително не малко хора разсъждават така повърхностно, даже това е меко казано.
Чудех се дали да се засмея, на  глупостите, които прочетох или да се ядосам.........Май последното натделя..............
Напълно съгласна съм с всичко, което споделихте тук: хора всякъкви: нима не слушахме и четохме преди около месец за австриец/ако дорбе си спомням, моля да ме извините, ако съм сгрешила страната, но беше, мисля, Австрия или поне в Европа/, който години наред държал дъщеря си затворена в мазето и имал седем????????????????деца от нея..................................................какво да кажем за това..................?????????
От вчера нашата преса гръмна за дядото, който брутално убил осем годишния си доведен внук и го изхвърлил във външната тоалетна, където намерили и останки от най-вероятно изчезналия преди две години негов син!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И това в България!!!!!!!!!!! навсякъде по света има изверги!
Примерите, които дадох, са извратени, но са действителност и се случват навсякъде. Не можем да съдим по постъпките на един или двама за цяла нация. Истината е,че съм очарована от арабите. Като студентка живеех с колеги от Йемен. Невероятни хора  bouquetСприятелихме се и продължаваме да подържаме връзка и сега, само по телефона, за жалост. Моя приятелка е женена за ливанец. Дечицата ни са неразделни, когата сме на село - те там живеят. Две разкошни дечица са - Мирей и Бахуми / от Ибрахим/.
Учила съм история на изкуството в училище и история на религиите. Впечатлена съм от толерантността!!!!!!!!!! А сега успях и  с очите си да видя, това, за което съм чела.............. невероятно отзивчиви хора, толерантни, добри/в първолашкия смисъл на думата - който обхваша цялата положителност на термина/Хора, отворени за света. Навсякъде, където отидех, вратите ми се отваряха, всичко, което погледнех ми се обясняваше и предлагаше  bouquet
С две думи, нямам думи! Християнка съм и съм отраснала в християнско семейство. Уважавам  всички религии

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 23:13 от gallii

# 193
моми4ета ето на какwо попаднах и понеже бяхте споменали хлебарките ето-
Двама приятели си говорели:
- Вкъщи има много хлебарки. Всичко опитах, но нищо не помага.
- Размахвай ръце и викай "Няма нищо за ядене ! Няма нищо за ядене!", казал другият.
Прибрал се човекът, изпълнил заръката и доволен си легнал. По едно време усетил, че някой му дърпа одеалото. Тих гласец долетял до неговите уши:
- Хазяин! Донесохме ти ядене!
магде
бързо оздравяване не Яси  Praynig -пак добре 4е се е разболял сега,а не по късно в жегите
гали и вие да се оправите бързо  Praynig
теди много си права навремето ,един наш познат сириец /женен там/ ходеше с едно моми4е тогава последен клас в елитно у4илище,майка и знаеше 4е са заедно и 4е е женен,но нямаше нищо против,дори ходеше да я извинява в у4илище когато мацето предпо4иташе да е с него отколкото да е в 4ас
а,забравих да кажа у нас е голям цирк-сутринта като излизах купих на Даяна игра-въдица с магнитен край и 5 риби,въдицата ев като изтинка-сгъва се и се отваря-та днес и напълних ваната и целия ден лови риба,сега като се прибрахме пак запо4на с риболова Laughing

# 194
Извинете ме, отидох да помогна на Марти да си измие зъбите, но на излизане от банята, той ме е изпреварил и е натиснал "Публикувай". Исках само да кажа, че невежеството човешко няма граници и да отричаш или хулиш нещо, което не познаваш, е неуважение към самия себе си.

Общи условия

Активация на акаунт