Декемврийското дете скоро ще почива на море

• 24 878
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • София
е тука ще сме:
Warsteiner
карта цък
в 9 часа тази вечер

# 226
ох от де да почна
от там, че Дамян ще се прибере след 10 - командировка и, съответно няма да се видим, щото нали съм тарикат, сега не оставям Вики на свеки, сега ще си седя у нас и ще се мъча да почна пак диета
тука се изсипа ебати градушката
за имунитета - всички трвърдя, че Вики има голям имунитет, защото не е направил една ангина, една пневмония, един бронхит - нищо, слава Богу, и че боледува, защото не му давам да смогне сам със болестите - е това се променя
ще релаксирам, ще го измиля кога и къде, че на 10-ти почвам новото бачкане Hug
Целулит имам малко, но кила имам много Crossing Arms

Райче, Смайли , всички - щом споделям всичко тук, значи никой съвет не е вмешателсво, обичам ви и много ви благодаря за подкрепата - винаги Hug
Деска браво, на каква диета беше, аз се кумя на НДБДБМНБДМДН незнам си кво - Смайлината, ще я почвам, няма начин Hug

# 227
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Криси на Дюкан бях, за 4 дни - 3 кг.

# 228
Алтернативата е да остана сама с детето,че мъж ми има много работа до края на месеца,ама хич не ми се седи сама.
Ти на това сама ли му викаш?Аз се чувствам сама,когато мога да се опна спокойно да чета книга,а не да гоня разни диви бузести козленца....
Между другото се включвам с много поздрави от Велинград,където към сама с Дани.Между другото кой от вас спомена за х-л Еверест или къв беше там,но той беше фул,а и после пак тук,май Фъстъче писа,че стаите са малко мижави,та почнах да търся,щото ми дойде мерака и намерих  тоз х-л Олимп,където стая заедин човек е 95лв и се чудя как е възможно по морето за трима да е толкова и пак да реват,чее скъпо?
Все викам на моя целулит да поиграем на една игра той така да се скрие,че никога да не го намеря,ама нц,третирам го с масажи,но не вярвам,че има голям ефект...само психологи(ески.
НЕЛА,нямча нужда от благодарности,все пак си плащате,нали?Честит ти айфон!Наистина  има такава теория,според която физическите недъзи са отражение на емоционален дискомфорт.Затова предлага човек да живее в хармония със себе си (и да приеме целулита си Mr. Green)
НЕЛА,може да полеем раждането на Ели заедно!
ЛЮСКа,този  път виж как се изложих!  Embarassed Дани пък е на вълна "Онези,хубавките,горе-долу,с мъже си лягат и са ту отгоре,ту отдолу"Многохубавогопее иясто изговаря,кактои псувнитенамама,е,сега мнооооооооогопо-рядкоот миналата година,когато псуваше така,ченямашес какво дасе оправдая.
Филотелия,Ванеска ще стане голяма актриса!
Поздрави,отиваме да вечеряме,че след басейна огладняхме!

# 229
Криси на Дюкан бях, за 4 дни - 3 кг.
аз за 5 дни 5 кг, после още 3, но тези дни се усрах, аз от нерви ям, ама ям много
от утре съм на пост и молитва, само на диня, просто ми писна да съм дебела Crossing Arms

# 230
Виктор е от снощи с 38 темепратура
няма сополи, нищо не го боли, правя му компреса на Нели.......но просто вече се притеснявам сериозно, дали не е болен от нещо сложно и никой не го хваща........ ooooh!

# 231
Хайде стига глупости, Крис.
Заведи го при Чами. Тя ще го стабилизира.

Да взема и аз да направя един Дюкан преди морето, а? Само една седмица, само на месо ... ужас! Ще помисля. До утре.

Аз започвам приготовленията за морето, покупки. Вече нямам търпение.

Как сте другите съботно-неделно?

Елииииииииииииииии, покажи сееее!!!

# 232
  • Sofia
Айде разкажете как изкарахте деееееее!Снимки от тоз новия айфон няма ли  Party

# 233
Елииииииииииииииии, покажи сееее!!!
що бе... става ли нещо  newsm78 Mr. Green
споко боко... при мене нищо не става... и няма изгледи

Криске
казвай как е Викича

# 234
Ник`ви снимки! Shocked А аз броя часовете да видя Миленска. Crossing Arms Видях само на Чоча детето, дето са го морили да спи по масите. Mr. Green Laughing
Ние съботно-неделно бяхме на ексурзионен пляж - пътуване, плаж, спане, запиване, спане, пътуване, плаж, маса, спане, пътуване. В общи линии. Simple Smile
Ванилка, ти ползва ли онова мазилце за тен?
Успех на всички месарки! Аз седмично меню без картофки, сиренце и кашкавалче не искам и не мога да си представя!

# 235
  • Sofia
Люси пиенето й дойде в повече Mr. Green

# 236
Ха здравейте, дами,
набързо влязох да видя Ели дали ни е изненадАла и какво гледам Shocked Десиииииииииииии, честито, мила!!! Чудесна изненада!!!Айде, тези, дето с е кумят за второ е крайно време да вземат пример, сметам аз!!! Hug
Морски целувки от нас! Добре сме, абе мъча се с ледена бира в ръка, топла морска вода и безоблачно море, знаете как е  Mr. Green

# 237
  • София
Леле шошии Simple Smile Вие сте за оплакване направо Wink
Добре че не е с топла бира и студена вода положението.

# 238
Здрасти мацки
вчера бях на контрола, запис на тонове, ала-бала... докито каза че е сигурна че след седмица пак ще се видим, но ми е чувствително по мека шийката и по къса от преди седмица... но според записите ... нищичко...
Тази нощ няколко пъти се будя от болки долу ниско като при мензис, и като станах да правя кафе, и се помотах малко.... абе чувствам че нещо ми тече между краката - спя без гащи Blush - кога гледам кафеникави големи сополи - тапата ми падна ... чудех се да се радвам ли или не, защото миналия път като ми падна тапата - пак сутринта, до вечерта бях със зверски контракции на 3.мин., и на другия ден към 16ч чак родих... 10.дена след термина се случваше случката...
Сега взех че си измерих минутите, май са на 7-8 мин сравнително леки контракции, викам му на мъж ми сутринта че не знам по някое време дали да не ходя днес при докито - той се смее че вече си въобразявам, щом вчера ми казала че няма изгледи...
Та така, тя днес е до 16ч на работа... ще види ме дали ще ходя...
Само ме е яд че при тая жега исках днес сутринта да ходи ме на плажа с Емата, че следобед е адска лудница - вчера по случая бяхме вътре на басейните - там следобед е празно... ама сега без тапа май не е добра идеята за лажо-плажо... Crossing Arms
Та така.... насред ясно небе... такива ти ми работи около мен...

# 239
  • Sofia
Ели,стистаме палци Hug

Общи условия

Активация на акаунт