Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
-
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
-
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
-
Какви са ползите от водните аеробики за бременни?
-
Какво е мнението за изложбата „Бейби Експо“?

..иначе там е голям рай на китайските боклуци...
хихихи

)
Ще ги кача сега в албумчето. Добре, че се развеселих иначе на експото щях да ревна, така ми се харчеха пари, а нямаше за какво...! Аз в таква депресия бях днес, защото влязох в 30-та седмица и изведнъж осъзнах, че остава още малко и рухнах....! не знам какво ми стана при положение, че всички около мен само ми угаждат и никой не ме ядосва. Не съм имала отрицателни емоции. Просто не знам, дано не ми се случва вече, а ина вас да не ви се случва...много е ужасно. Минавам през банята и си лягам, че клепачите ми се затварят. лека
- да си хапвате ,каквото ви се хапва.

Наревах се като магаре, изпразних си душата и днес съм о.к. Чак не мога да повярвам, че вчера не виждах никакъв смисъл в нищо, а днес пак съм си аз !
Ненормална работа, ама какво да се прави, ще ни изтърпят още малко 

А пък, които каквото иска да си говори.. все едно те ще ми гледат детето. Изобщо не мисля, че си опропастявам живота, а на дискотеки така или иначе не ходех много, защото не ме влечеше толкова и не ми оставаше и време.. и на даскало и на работа се влачех.. Миналото лято като почнах работа уж само за лятото, колкото да не скучая по цял ден.. та така си откарах ощя няколко месеца в McDonald`s.. Даже имаше един ден февруари, където на мен и на една колежки ни бяха объркали разписание и бяхме до по-късно на работа и следователно изпуснахме пърите часове та тя така рече: "Вместо да съм на даскало аз продавам хамове и чиизове"