Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на потребителите на форума за ясновидката Звездна и нейните предавания?
-
Какви са мненията на участниците за астролозите, ясновидците и екстрасенсите?
-
Какви са мненията на участниците относно бременността и свързаните с нея преживявания?
-
Какви са ползите от водните аеробики за бременни?
-
Какво е мнението за изложбата „Бейби Експо“?
И никога не се съмнявай - взела си правилното решение!
.Та решихме нея да я оставим за по-нататък,като си купим комби,но в близките два месеца няма да стане.Та ,интересува ме количка със зимен кош,в никакъв случай да не е със пластмасови малки колела,в същото време когато се събере да е компактна.Нямам много време да обикалям за колички и се надявам да ми помогнете 

Пробвай сега да си взимаш изпитите и изобщо не се ядосвай - сега най-важно е мама да е спокойна и бебчо да е добре!
Желая ти успех и всичко най-хубаво!А,щях да забравя - вариант за "преписване" е с мр3 плейър,ама гледай да не те спипат,че ще стане по-лошо...
.Дано да имаме и друга среща преди да родим,ако не-живот и здраве ще се виждаме с бебоците
Дано да е хубаво времето и после ще чакаме снимки!

и
А че си трябва, трябва си-дъщеря ми ме пита с тревога, какво съм щяла да правя, ако след като бебето се роди, корема ми си остане такъв
Предния път ползвах колан, а не клин!
искам да изкупя всичко
Имам клин ,който обхваща и стяга добре корема,ама незнам в тази жега как ще се намъкна в него и да стоя по цял ден
аз си имам в горната част на краката отпреди, а сега както съм станала и по-критична към себе си съвсем не мога да го понасям
.