С коремите щръкнали вече, очакваме АВГУСТовското човече

• 16 819
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Маменца вижте този линк  http://dalliya.narod.ru/3.html толкова  са сладки, че не можеше да не го споделя с вас Simple Smile

Хей да не се разсърдихте а ? Не Ви се карам с горния пост, опитвам се да Ви успокоя.

Последна редакция: чт, 05 юни 2008, 19:40 от Asija

# 136
влизам само да ви отчета, че ходих до бебе експо и ви казвам-ебати тъпото експо!!! има 5 щанда на кръст...нищо!! оже би за мамите с деца ако търсят дрешки-имаше 2 щанда, за бебенца почти нищо...голяма тъпня казвам ви, много съм разочарована...ходихме и до Джъмбо и си имаме още 3 гащеризончета ей така да има за смяна Grinning..иначе там е голям рай на китайските боклуци...

Simple Smile хайде сега да се готви:)
Асе едва ли някой се е уплашил, мерси за поста, аз също мисля, че ако успея да съм споко ще мине по-добре..ама как се става споко newsm78 хихихи
пожелавам ви хубава вечер сега

# 137
Ето ме и мен,

най-накрая успях да изчета всичко! Виждам, че повечето мами са ЗА НОРМАЛНО РАЖДАНЕ, което е супер!!
Асе, мисля че си го обяснила много хубаво, за което ти благодаря, всички трябва да мислим единствено и само позитивно - за лесно и безпроблемно раждане и разбира се едни хубави и здрави рожби на финала.
Аз съм добре, ходихме на втора фетална при д-р Врагалева, останах мн доволна от отношението и разбира се от резултата (каза че синчето ми расте нормално и няма никакви забележки) Естествено, имам леки притеснения относно ниския ми хемоглобин 99 едва  Rolling Eyes но иначе се чувствам добре.
Все още ходя на работа, въпреки че тази седмица малко трудно се надигам от креватчето.
За срещата в събота - ще дойда !! Да ме чакате  Laughing
Иначе за Бейби Експото си мислех и аз да хода в неделя, но ако казвате че не си заслужава - не знам може и да пропусна  Sunglasses
Стискам палци на МишиМади - пази се повече душичке, ние сме с теб!!
Целучки и спокойна вечер на всички Peace

# 138
за Експото и аз се отказах,след като една приятелка ходи днес и каза,че въобще не си заслужава
гледах прогнозата за времето-дано не ни вали яко на срещата,че както сме я планирали на открито.....
Стейс направо ме разби с тези размери на бебчо-май като родиш ще те пишат по вестниците като майка героиня с най-едро бебе  Laughing
Асе то и моя термин е на 10.08 та може да напъваме заедно(и да се надвикваме  Joy )
Мамадона нещо си в грешка(за съжаление)-още не са ме огряли 50лв,ама то и мястото беше заето със свещички(Полижинакс),че в последния секрет имах някакви левкоцити
Тодорова добре дошла!!!

# 139
Ауууу и аз ходих на експото......уджасно е. няма нищо интересно. Добре, че бях с една приятелка, която ми прави живота весел, а нали бях и в лошо настроение, та го оправихме в пицарията ВИКТОРИЯ до Универсиада....с биричка, а от експото всичко на всичко тя ми купи един балон с фейса на Мини Маус. След това в пицарията има детски кът дето се рисуват и оцветяват гипсови фигурки и ние барабар с децата седнахме и оцветявахме пепрудки....Wink Ще ги кача сега в албумчето. Добре, че се развеселих иначе на експото щях да ревна, така ми се харчеха пари, а нямаше за какво...! Аз в таква депресия бях днес, защото влязох в 30-та седмица и изведнъж осъзнах, че остава още малко и рухнах....! не знам какво ми стана при положение, че всички около мен само ми угаждат и никой не ме ядосва. Не съм имала отрицателни емоции. Просто не знам, дано не ми се случва вече, а ина вас да не ви се случва...много е ужасно. Минавам през банята и си  лягам, че клепачите ми се затварят. лека Simple Smile

# 140
Стели направо от сега да се разбираме къде, кога и в колко часа, а пък ако мойта госпожица не тръгне сама, ще му друсна една ръченица и готово  Mr. Green
 Досега бях в темата на юлките и си мислех, че така или иначе и ние четем тяхната и те нашата тема, може да си направим и една обща, а живи и здрави може и една обща среща да направим  newsm78
 Ох оставям Ви за малко и отивам да си тегля един душ, чееее нещо голяма жега.

# 141
Уви и тази нощ не ми се размина среднощното събуждане Rolling Eyes,но поне не се чувствам като парцал Laughing!Добро утро на всички!
  Тази сутрин пътувам за Сф,дори смятах да отскоча до експото в Уневерсиада,но след сведеното инфо от Граци и Стели,май ще го подмина.
  Искам и аз да се включа с успокоителни думи относно  нормалното раждане-МНОГО бързо се забравят болките момичета!На мен ми направиха секциото по спешност с пълно разкритие и след 40мин. опити на масата бебето да се роди нормално.Ей убийте ме ама нищо не помня от тези болки,само се сещам,че си казвах"Ами то било като при цикъла,ама по-силно!"
  Виж после онази адска режеща болка след операцията никога не мога да я забравя,хем много бързо се възстанових-още на следващия ден вървях сама по стълбите надолу-нагоре,за да се запозная със сина си!

Ако имах избор бих се спряла на нормалното раждане,най-вече заради емоционалния момент на първта среща с бебето(вече бях го споменала преди),ама няма кой да ме остави тепърва на 38г да се пробвам да раждам нормално и то след едно секцио Blush

# 142
Ей,добре казахте ,че на Експото няма нищо особенно.Аз си бях наумила,че независимо от всичко ще ходя.Ицката не беше въодушевен след вчерашните преживявания да ме заведе.Не ми се стои постоянно у дома.Искам де се моткат навън.Чувствам се много добре.Снощо само имах пак болки ,ама си взех хаповете и те до 2 часа изчезнаха.Да не се уплашите сега и да започнете и вие да получавате.Спокойно!
МНого ми е трудно пазенето.Не мога да си гушна малкото както трябва.И да си върша всичко,както преди.А не мога и все да лежа.Та,незнам.Не обичам такова бездействие. Confused
И,цоцоланки - стига сте го мислили това раждане!Няма страшно - казвам ви.Махнете всички страшни мисли и разни такива.Хората са раждали и ще раждат - болката си я има,но си заслужава.А като си пишете за страховете само се сугестирате една друга.Сега е момента да си пазарувате за бебчетата,да си подготвяте стаите с креватчетата,да изперете и изгладите дрешките.Отдайте се изцяло на това!А  Naughty- да си хапвате ,каквото ви се хапва.
Лек ден! smile3558

# 143
Добро утро момета!  Hug
Как сте днес? Дано всичките ни депресивни настроения да са останали във вчерашния ден, защото първо днес е  smile3558 и второ утре ни е срещата!  newsm44 Къде се чакаме последно, защото аз там не съм ходила с години и да не се объркам?  newsm78
Снощи какъв рев му дръпнах - не е истина  newsm45 Наревах се като магаре, изпразних си душата и днес съм о.к. Чак не мога да повярвам, че вчера не виждах никакъв смисъл в нищо, а днес пак съм си аз !  #Crazy Ненормална работа, ама какво да се прави, ще ни изтърпят още малко  Wink Аз ще работя и в понеделник и после ще осъществявам строителен надзор над майсторите у дома, тоест разбирайте го, че излизам отпуска. hahaha
stella_a ще ме прощаваш, ама все пак съм бременна и руса  Crazy
Добре, че казахте, че на това Експо няма нищо, че и аз се бях засилила да ходя за неделя, ама сега отпада!

# 144
  • София
Добро утро и от мен Mr. Green
Ох, аз неможах да спяяяяяя.. това моето диване реши, че през ноща е най-хубаво да се прави задно залто и да се танцува #Crazy
Изпитите ми почват от днеска.. всеки ден(без събота и неделя).. приемам всякакви предложения за успешно преписване Laughing
Миши, миличка пази се и си почивай.. малкото пак ще си го гушкаш спокойно Hug
Mamadona, мъжо се притеснява за кореме.. на въпроса ми: "Кога ще правим нормален секс?" той ми отговори: "Като родиш, мило!!" #Crazy абе никои неможе да ги разбере тея мъже newsm78
Мисля, че е време и желязото да почвам да си пия, защото вчера като излезнах ми причерня и като казах на моя мил любим щеше да ми пребие Laughing пък си и мисля, че и хемоглобина ми е паднал още.. ще видя като си направя изследванията..
Снощи пак ми беше твърд корема та изпих 1 таб. магнерич и 2 таб. но-шпа..

# 145
Добро и от мен. Вече ми мина лошото настроение от вчера, даже и беба не съм я усетила да мръдне през нощта, та се наспах много добре. Я да пиам и аз по повод моя хемоглобин. В момента ми е 123, но на последното изследване ми беше 126....Докато е в над долната граница има ли от какво да се притеснявам, а и левкоцитите са ми 10,7 над горната граница която е 10,5...., май ще си отида до доки днес да го питам....! лек и спокоен петък, дано времето се задържи слънчево.
Интрига успех на изпитите, дано ги вземеш всички. Все си мисля че като си бременна няма да те тормозят много, но и ти не се тормози...! Ще ги вземеш Wink

# 146
IntRiGa_GirL представи си миличка, че си участник в някое риалити шоу и в следващите два месеца ще ти се наложи да взимаш изпити, да не правиш секс, да те ядосват всички, да не ходиш на дискотеки и купони, съученичките ти и приятелките ти да те гледат някак със съжаление и укор, че си си опропастила живота като раждаш толкова млада и като за капак трябва най-накрая и да родиш! А наградата е .......... един напикан и наакан ревящ вързоп, ама си е твой и е най-хубавият!  Wink Така, че ако смяташ, че наградата си заслежава, стягай гащите и скачай в джаза!!!   love001
Много успех и късмет на изпитите! Стискам ти палци!   bouquet
graciana много ти е хубава новата прическа.  4470
Асе изглеждаш прекрасно!

# 147
  • София
Mamadona, сигурна съм, че си заслужава Heart Eyes А пък, които каквото иска да си говори.. все едно те ще ми гледат детето. Изобщо не мисля, че си опропастявам живота, а на дискотеки така или иначе не ходех много, защото не ме влечеше толкова и не ми оставаше и време.. и на даскало и на работа се влачех.. Миналото лято като почнах работа уж само за лятото, колкото да не скучая по цял ден.. та така си откарах ощя няколко месеца в McDonald`s.. Даже имаше един ден февруари, където на мен и на една колежки ни бяха объркали разписание и бяхме до по-късно на работа и следователно изпуснахме пърите часове та тя така рече: "Вместо да съм на даскало аз продавам хамове и чиизове" Mr. Green Joy
А пък няма да ви казвам, някои колежки как ме питаха: "Ама ти няма ли да правиш аборт??" и като им кажех, че няма ме гледаха с ей такива очи Shocked Ама всеки с разбиранията си все пак..

# 148
офф, и аз снощи пак бодърствах-от 3 до 6 прекарах в занимание да гледам как навън се развиделява; и това моето доскоро толкова кротичко бебе избира нощите като арена за изпълнения, и то какви-не бяха шутове, не беше премятане, как да спиш??? Twisted Evilднес се събудих преди малко-не помня откога не съм спала дотолкова късно и естествено, не се чувствам наспала се, и очите ми подпухнали като алкохолих-красота отвсякъде!!!
IntRiGa_GirL -стискам палци за изпитите ти

# 149
  • София
Мерси на всички за стиснатите палци Hug
Бланш, спокойно не си сама Mr. Green моето диваче снощи прави същите маймунджолъци  Laughing явно и на бебета им влияе времето..

Общи условия

Активация на акаунт