С коремите щръкнали вече, очакваме АВГУСТовското човече

• 16 816
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Включвам се за малко, че обедната ми почивка свърши вече Sad
За колан не бях се замисляла досега, не знам какви са предимствата и недостатъците, но като бивша спортистка, все се надявам да се възстановя по-бързо след раждането Simple Smile
Утре се надявам наистина да не вали, но пък и да вали, да не сме от захар Simple Smile Ще е весело при всички положения!
Успехи на всички мами с изпити и аз имам една диплома, която мене чака, но засега е зарязана Simple Smile Имам и много работа, а вечер нямам сили да чета!
Не знам за вас, но аз всяка сутрин се събуждам все по-уморена... спя като труп, нищо не усещам, нито бебе нито чудо, рядко ставам и до тоалетна през нощта. Надявам се да спя в правилната поза  Peace и на беб да му е също комфортно!
Засега това е от мен, лек ден на всички! И до утре   bouquet

# 166
Аз съм "за"! - 11,00 часа пред бирария Ариана  Wink

# 167
# 168
Мацки, аз ще стягам багаж и ще ходим в Кюстендил за уикенда; на вас пожелавам весело изкарване утре, да го подплътите с богат снимков материал Mr. Green; а аз ще видя дали ще мога да "прихвана" на лаптопа по бай ганъовски нет на аванта от съседите и ако успея ще се включа и през почивните дни

# 169
  • Бургас/Пз
ani_d аз определено след раждането и то доста след това, защото на секциото не му е хубаво да го стягаш!  hahaha Предния път ползвах колан, а не клин!

Аз ще раждам нормално. А пък и на тези колани пише че са препоръчват и за секцио.
За момента съм се спряла на модела "Рита" http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=1813&osCsi … 570c652384db6e931

Или на медицинските панталонки  http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_220&products_id=2871

А като почна да спортувам смятам да взема този неопренов клин http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=24_220&products_id=2930

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 14:45 от ani_d

# 170
ani_d те със сигурност стават, обаче много притискат раната и боли. А като прибавим и летните жеги, мисля, че няма да ми е особено комфортно! А ти след като ще раждаш нормално може да се възползваш, но по добре вземи колан, а за краката прави други упражнения, защото с клина ще ти е много топло, а пък мисля, че няма да включваш климатика, заради бебето!  newsm78

# 171
Момичета, а колко седмици след нормално раждане мислите, че ще можете да спортувате? На мен не ми се отлага много! Дано всичко да е наред

# 172
  • Бургас/Пз
Момичета, а колко седмици след нормално раждане мислите, че ще можете да спортувате? На мен не ми се отлага много! Дано всичко да е наред

аз смятам че след втората седмица вече ще мога да почна да правя леки тренировки, а след първия месец вече да се влиза в ритъм. Въпросът е как ще мине самото раждане, защото ако няма шевове и рани и кърмата не ти създава главоболия, като образуването на мастити и тн. значи би трябвало тренировките да не пречат. Това което знам е , че ако кърмиш е добре след тренировката да има поне един час до следващото кърмене, за да може освободения адреналин да се нормализира и да не се предава на бебето чрез кърмата.

Мамадона и аз точно това си мисля че тези крачоли ще топлят повече от необходимото, може би в началото ще е добре наистина с колан или поне до октомври месец докато минат жегите.

# 173
mamadona понеже споменаваш климатика искам да питам като родиме в големите жеги въобще ли не може да го пускаме(нито в колата ,нито в къщи?) и какво правим в такъв случай-то и ние и детето ще се мъчим  newsm78
 за срещата и аз съм там,само ще трябва да си измисля транспорт,че сестра ми ме изнензда,че моята кола се е повредила  Sad

# 174
ani d   това първо раждане ли ще ти е? На мен да и нямам предишен опит. Чуствах се добре по време на цялата си бременност до сега, качила съм само 7 кг, което също мисля, че е добре, ходих на фитнес до преди 2-3 седмици - е правих леки тренировки, сега ходя пеш около час всеки ден. Пожелавам на всички мамчета безпроблемно раждане и влизане във форма след това newsm44 newsm44 newsm44

# 175
 Здравейте   bouquet

Преди малко се върнах от изпит  newsm44  имах два изпита и ги взех с отличен  newsm44 
Интрига стискам палци за изпитите  Simple Smile ще се справиш отлично .
Мишимади  внимавай миличка и си почивай повечко   Praynig

Надявам се утре да се видим  Simple Smile   

Приятен ден на всички   bouquet

# 176
Хей здравейте днес и от мен майчета сладки!
И аз като вас един ден съм добре,един зле ,но така ще бъде края вече наближава лека по лека.И ще ни бъде мъчно колко хубаво ни  е било по време на бременеенетооо.Хубав уикенд на всички желая от сърце,а на тези който  отивате на срещата весело ,ама много суперско да си изкарате ,пийнете и за мен по едно !!!! Наздраве!!!! Grinning

# 177
kinly, браво!!! Само така. Пожелавам на всички успешно да си вземат всички изпити. Аз ходих да покажа на доки изследванията и той ме успокои като каза, че всичко е ми е екстра и да си живея живота. Аз утре сутрин пътувам, така че ще пропусна срещата, за което много съжалявам. Следващият път Simple Smile нали? Аз не мисля да слагам колани и клинове и т.н. Когато му дойде времето ще спортувам....и Ася е обещала иглотерапия за отслабване Simple Smile

# 178
Еее, пак сте се уляли с тези кексове, ха спрете се вече. И аз като malkabubi ще протестирам, все пак има хора на диета Naughty
За будуването вечер нямам думи. Още преди седмица се оплаках от това необичайно за мен явление. В момента мъжа ми спи на един матрак на земята (другите стаи са подготвени за предстоящият ремонт и не стават за обитаване) и въпреки това пак не мога да спя като хората. Ужасно е  #Cussing out .
Малко ме е срам ама да си кажа, аз онзи ден купих на бебето едни ританки и два лигавника Embarassed - първите ми покупки. На фона на вашите по-добре да не бах го казвала. За сметката на това моето майче се е захванала сериозно (не можах да повярвам като видях) и вече има няколко бодита и чорапки и поръчала специални пелени, хавлиики и разни там подобни.
Момичета ще ви помоля за малко помощ. Мисля да започна с покупките на биберони, шишенца, залъгалки и стерилизатори, помпи за кърма. Моля по опитните да ме насочат какво да търся - марка, материал. Знам, че Чико, Авент и Нук са най-хубави ама все пак някой трябва да е най-добър newsm78. Някои е срещал полезно линкче или някой друг форум по въпроса, моля да ми пише. Благодаря предварително момичета Hug
malkabubi, какво стана с кученцето ти (леле, дано не обърках човека Embarassed). Аз също си имам куче и много си го обичам и като прочетох публикацията ти и ми стана много гадно. Дано да се оправи Praynig .
Последно да кажа нещо и изчезвам, че в момента се правя, че работя. Да ви се скарам аз, че в стремежа си да успокоите мамите, които ще раждат нормално стресирате тези, които ще раждат с операция. Като чета за какви болки и усложнения говорите и взе да ме хваща страх  Sick . А в понеделник офталмологът категорично ми заяви "Препоръчвам раждане с операция". Няма мърдане, освен ако не искам да ослепея #Crazy (ами така де, сега съм -7, къде по-нагоре)!

# 179
МОМИЧЕТААААА ПОТОПА ДОЙДЕ! СТАГАЙТЕ ЛОДКИТЕ И ЖИЛЕТКИТЕ...дано няма мами хванати на дъжда навън  Praynig аз се прибирах с кола, по скоро плавахме около половин час през градушката имах чуството, че съм в някой апокалиптичен холивудски филм и аха аха да останем няколко човека оцелели на замята заклещени в кола Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ellle, благодаря, че попита, ами започва да се очовечва от операцията но все още не може да ходи и много мъчителна гледка..а на цялото отгоре децата в градинката му се подиграват  #Cussing out щах да им скоча..той милия бере душа с един огрем пресен шев на гръбначето, който се вижда отдалече и една такава яка около врата а тия дечурлига го наобиколили смеят му се и му викат че бил лампа #2gunfire егати възпитанието..ама кво да правиш деца са

нямам нищо за отчитабе освен наводен балкон Crazy

а за срещата така и не стана ясно къде ще е точно, аз да ви кажа, че първата бирария, която е в началотот откъм орлов мост и е някакси във водата леко, като на кокили, се казва "Перфект". това място ми се струва най-добре за среща, като ориентир, пък после ще видим..ако сте съгласни там може да е срещата. ако не където кажете.

Общи условия

Активация на акаунт