С коремите щръкнали вече, очакваме АВГУСТовското човече

• 16 798
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Хайде вече да спира да вали, че ние които сме с градския транспорт сме зле  newsm45
Аз само чакам да се прибера и да полегна, един филм и заспивам. Обикновено в петък заспивам с кокошките.
Утре се надявам да се съберем повече мами, така че слагайте дъждобраните и идвайте!

love001 Лека вечер и много хубав уикенд на всички!

# 181
Мили мои, аз отлитам или по-точно отплавам!   sport027 Така и не разбрах къде точно ще се чакаме, но моля Асето или Фючър мама ми имат ГСМ-то, да ми звъннат да ми кажат последно за къде сте се разбрали, иначе има да се въртя като обран евреин. Малко ми е трудно да пиша, защото под носа ми е кофата за боклук, която сложих върху бюрото да не ми наводни принтера и компа, защото тавана в офиса протече... Wear Umbrella така че ако не звъннете ще ви търся някъде, пък ако не ви намеря дано вие ме забележите - а вярвайте ми аз се забелязвам от мноооого далеч!   261uu Айде цунки, гушки и до утрееееее! А на другите мамета желая фантастичен и спокоен уикенд с много глезотии, от по 5 и по 50 лева!  Wink

# 182
Malkabubi срещата е пред бирария "Ариана" в 11ч и аз не знам коя е точно но ще я открием!

# 183
  • Бургас/Пз
ani d   това първо раждане ли ще ти е?

Миленачко, на мене ми е за втори път. Първия път бях на 22 и много бързо се възстанових, накрая на втория месец нямах и помен че съм раждала, нито корем нито нищо. За кг да не говорим, като излязох от болницата имах да свалям само 3кг. Започнах да спортувам обаче чак след шестия месец, просто така се случи. Сега обаче съм на 31 и смятам по отрано да се заема със влизането във форма. Аз също до сега съм качила 7-8кг. и смятам че са добре. А по медицински причини спрях да спортувам три месеца преди да забременея. За сметка на това на ден ми се събират поне по 2часа ходене и по 4-5 етажа стълби. Това си е доста добра тренировка. Сега като започна да ходя на плаж смятам да плувам по малко стига да не ми е вече много тежко. Предпочитам морето, на басейните нещо им нямам вяра.

# 184
Мамита ако искате за най-лесно да се чакаме на мостчето пък оттам ще решим къде да ходим  ?

# 185
  • София
Привет Mr. Green
Аз преписааах.. значи съм си взела изпита newsm44

# 186
И ние ще ставаме трима през август ... нямам търпение  Hug

# 187
  • София
^kasiopea^, кажи на колко години си, кога ти е термина, от къде си, коя бременност ти е това и пола ако искаш и се знае разбира се.. Иначе добре дошла Hug

# 188
^kasiopea^, кажи на колко години си, кога ти е термина, от къде си, коя бременност ти е това и пола ако искаш и се знае разбира се.. Иначе добре дошла Hug

Привет
На 36 съм, от Хасково. Според доктора бебчо ще е мъж, а термина е на 15 август  Grinning
Бременността ми е първа и доколкото зависи от мен, няма да е последна.

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 21:09 от ^kasiopea^

# 189
Elle аз имам помпа на Авент и за мен това е най добрата марка,шишетата ми също са такива,а залъгалките на Нук!
Малкабуби надявам се кученцето ти да се оправи,ние имахме пинчер и за съжаление приди няколко месеца ни напусна и много стадахме за нея,тя си ми беше като още едно детенце,но на този етап реших,че не е много подходящо да взимаме ново куче,макар,че малката много иска,аз и обещах,че догодина за рожденният и ден ще и купим пак пинчерче!
При нас от 17ч не е спряло да вали,весело изкарване утре на срещата и дано е хубаво времето!
Лека вечер на всички!

# 190
Здравейте,бъдещи мамчета!Писах в отчетните преди 2 века и ще трябва да се запознавам тепърва с вас,но по-добре късно,отколкото никога!Благодаря ви,че не сте ме изтрили от списъчето,много мило HugПропуснала съм много,знам,но минавам през труден период-първите 4 месеца бяха с ужасно повръщане,в 5-я се оправих,но мама почина внезапно и ми е още много тежко.Моят термин скача от дата на дата и всъщност е преместен за 3-и август.Освен това чакаме още една девойка/имаме си една 2 годишна вече,това имам предвид/.Засега всичко при мен се развива нормално,но ме е обхванала голяма депресия и нищо не съм купила още.С първата бременност всичко беше готово още 7 месец,а сега се мотая ужасно.
И понеже обсъждате покупки-с Елла ползвах Чико и Авент/бутилки/.На Чико имах стъклени и пластмасови-и двете се мият трудничко,защото са дълги.От Авент бях много доволна,но за мен хит си остават Томи Типи.Сега купих тях/Елла имаше и такива и бяха любими/.И помпата ми е такава,до тук съм с покупките все още.
Не съм се теглила изобщо последните дни,не съм и качила кой знае колко и не се притеснявам.По-лошото е,че ям каквото ми падне,ако въобще ям.Но с малката дивачка вкъщи е лесно да забравиш.Вдигам я,разбира се-по 100 пъти на ден,нищо ми няма.Това ми е фитнесът.Изобщо тази бременност я карам през просото Embarassed

# 191
Добро утро,

вчера легнах рано и станах съответно в 8! След малко отивам в банята, после закуска и ще започна подготовка за срещата ни! newsm44
 Аз предлагам да не сменяме местата на срещата в последния момент, някои мами може да не успеят да прочетат и да висят и да чакат на др място. Така че пред заведението Ариана мисля че е добре, все пак е точно място - ще се пита и ще се открие!
Хайде ставайте поспалани...аз сама ли да си пиша  smile3533

# 192
Добро утро и от мен,

Ресторант-пицария Ариана е доколкото разбрах от брат ми до мостчето, това е и най-старото заведение там. Така че 11:00 там, който отиде пръв нека влиза направо, защото гледам че навън вали, предполагам че ще има места защото заведението отваря в 11:00. Телефона ми май го имат повечето от вас, така че ако има нещо ще се чуваме Wink
Целувки и до след 3 часа  Hug

# 193
добро утро  newsm44

ira_d , съжалявам за загубата ти  Sad  Hug добре дошла отново при нас, пиши по-често  Hug
добре дошли на новите момичета   bouquet

аз от вчера съм в супер настроение newsm44 даже днес ще ходим с милото по детските магазини да гледаме бебешки неща  newsm53 newsm53 newsm53
аз имам помпа на чико, подарък ми е от една приятелка. абе не болят ли гърдите като ги засмукваш с това нещо  Sick вие имате ли коластра? аз не, а в бебешкия дневник пише, че вече е нормално да имам. четох в една от темите тук, че може и да нямаш коластра, докато си бременна, а след това да си имаш кърма.  newsm78

# 194
Каприз аз с Ивайла нямах коластра през бременноста и като родих си имах кърма,сега отново нямам,мисля,че няма връзка между двете просто при някой хора се появява още докато са бременни при друге не Hug

Общи условия

Активация на акаунт