С коремите щръкнали вече, очакваме АВГУСТовското човече

• 16 793
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро и от мен..

Аз проспах срещата Cry неможа да стана раничко и се успах #Crazy И за сметка на това цял ден ще си скучая вкъщи.. евентуално по някое време следобяд ще изляза с  една приятелка...

# 196
Каприз,благодаря ти HugИ аз нямах коластра през първата бременност,нито сега.Не се притеснявай!
За помпата-усещането е много сходно на сученето на бебето,не боли повече.Повечето ми приятелки не са имали никакви проблеми с кърменето,не ги е боляло изобщо/нито бебето като суче,нито с помпата/.Аз обаче имах ужасни рагади и първият месец беше кошмар.Но това е,защото никой не ми показа как да сложа Елла и съответно още на първия час имах проблеми.Стискаш зъби обаче и продължаваш и с времето става много лесно и безболезнено.
Чакам снимки от срещата да ви видя "наживо"!

# 197
Здравеите мамчета
Интрига миличка тук съм но имам гости един сладък бебок които е миналогодишните августинчета на моя мъж на сестра му много е сладък и с интерес наблюдавам как става това онова.А ти въобще не обръщаи внимание на тези твои тъпи колежки това че си готова да гледаш бебе на 17 ти прави само чест и не само че не си опропастяваш живота а го осмисляш защото както казва Мишимади няма по хубаво от децата.Та пускаи ги в движение тия смръдли дано мъжа ти да е винаги до теб и да те подкрепя много да ти помага и да си имате още дечица пък да приказва кои каквото ще.
Та да се похваля вече имам всичко за малкия ми беб само количка още нямам но тя ще ми е подарък много съм щастлива и започвам да пера и да подреждам че колко нещо ме чака докато е по хладно.Еми това отивам да гледам бебончо и нашия сигурно се кефи като го слуша че ритка яко и клбета и чудо е. Crazy

# 198
  • София
Много ме е яд, че проспах срещата #Cussing out
Днеска нещо голяма скукааааа беее #Crazy Мъжлето не е в София, а на някакво село Трудовец по работа и ще се върне утре в късния следобяд сигурно, всичките ми дружки са си измислили планове, а аз умирааам от скука... Crossing Arms

# 199
  • Бургас/Пз
Виждам че някой от вас вече са стигнали и до прането и подготвянето на дрешките за бебето. Кажете с какъв прах перете? В София от къде мога да си купя праха на Бамбино Мио, или само по интеренет може да се поръчва?

# 200
  • София
Ани, аз съм чувала, че доста мами перат бебешките дрешки с Тео бебе.. за друг в момента немога да се сетя да съм чувала newsm78

# 201
Аз си пера с тео бебе и съм доволна. Мъж ми е чел в някакъв вестник, че пластмасовите бебешки шишета на някои фирми са токсични при напълването им с вряща вода, някой знае ли  нещо по въпроса. Не можем да избегнем да слагаме врящи течности, но пък можем да подбираме марката шишенце. За съжаление той не е запомнил фирми.
При мен иначе нищо ново. Търкалям се и броя и се радвам на всяка нова седмица.

# 202
  • Бургас/Пз
Меви, Това го беше публикувала Котката марта за пласмасовите шишета. http://www.blizodobebeto.com/2008/05/07/bisphenol/
Лично аз смятам да ползвам стъклени поне в началото, докато кърмя и не са много необходими.

И аз днес го отдадох на покупки. Като гледам някой колко са напреднали аз все още не съм купила нищо и дори не съм си и набелязала. Все още имам колебания и за количката и за легълцето. пъ за ваничка и бебешка козметика да не говорим-нямам и идея.

# 203
Аз пера с Персил Сензитив и съм много доволна,смятам да го ползвам и за бебето,макар,че чувам много добри отзиви за Сано Максима
за бебета и мисля да го пробвам има го и в течен нариант,също така има и бебешки омекотител!От Тео бебе не съм доволна!

# 204
Момичета да ви питам, някой ходил ли е на бейби експото и заслужава ли си да се посети

# 205
  • София
Koteto, няколко мами споделиха, че е "пълна загуба на време" и че нямало нищо интересно. Аз не съм влизала, макар че всеки ден минавам от там..
Bobito, мерси мила за красивите пожелания. Да ти се връщат двойно Hug

# 206
Тук съм.
Тео - бебе не ми харесва.Мирише хубаво ,но не върши никаква работа.Ползвам Персил Сенситив и омекотител Силан Сенситив.Има и гел Персил,който е много добър.

# 207
  • Бургас/Пз
А никой ли не знае къде го продават Бамбино Мио? newsm78 newsm78 newsm78

Как мина срещата днес, снички има ли?

# 208
  • София
Ей, къде се загубихте всичкиии?? newsm78
Много ми е скапано днеска.. мъчно ми е и за мъжо ми Cry Връща се утре вечер чааак Sad
Как мина срещичката?

# 209
Включвам се чак сега,защото почти цял ден съм навън-като се почне със срещата,която разбира се беше много приятна,въпреки че се надявах този път да сме повече,а ние бяхме по-малко(само 8 ама качествени  Joy ),направихме си много снимки,но аз ще мога да ги кача чак утре вечер(дано другите пуснат по-рано)
После с майка ми и сестра ми ходихме до АИКО,защото разбрахме,че там има намаление на бебешките неща и обзаведох бебка с четка и гребенче за коса(едва ли ще има какво да реша  Laughing ) и термометър за вода с формата на риба на Чико.После решихме да разгледаме и новия мол в Младост,в който се оказа,че има доста детски магазинчета,но главно за дрешки и за малко по-големи дечица,но за сметка на това се оказа,че са открили и там Спагети къмпани и хапнахме сладко   chef
Следваща стъпка в програмата беше "Сексът и градът",който гледахме с мама и останахме много доволни,а на влизане раздаваха на всички Пепси и Нестле фитнес
ако някой се чуди къде изпадна мъжа ми от програмата-отиде до Петрич да види баща си,но аз реших,че пътят ще ми дойде в повече и си изкарахме много добре по женски днес  Party
Хайде приятни сънища на всички и целувки от мен!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт