С коремите щръкнали вече, очакваме АВГУСТовското човече

• 16 819
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
А, за това идеше реч - тая борбеност в гласа ти исках да чуя! Значи не се съмнявам, че ще се справиш с всичко!  Wink И никога не се съмнявай - взела си правилното решение!
Забравих да ви се похваля - от вчера се подвизавам с "кроксове" защото нормалните обувки не ми стават вече, толкова са ми подути краката  Whistling

# 151
Здравейте мамчета!
Вчера докато пътувах с колата и чух по радиото реклама за Експото и така ме хвана яд,че във Варна няма,а то нямало за какво.
Искам да попитам момичетата за една количка дали са виждали някъде.Фирмата и цената не са от особено голямо значение.В момента ми е важен размера.Подариха ни на Jane Slalom,но се оказа че не ни влиза в багажника на колата Sick.Та решихме нея да я оставим за по-нататък,като си купим комби,но в близките два месеца няма да стане.Та ,интересува ме количка със зимен кош,в никакъв случай да не е със пластмасови малки колела,в същото време когато се събере да е компактна.Нямам много време да обикалям за колички и се надявам да ми помогнете  baby_neutral
Благодаря предварително!

# 152
Добро утро и от мен!  bouquet
Тъкмо гледах "Часът на мама" и темата беше "Мама е ученичка"- Интрига,дано да го гледаш.Изобщо не им обръщай внимание на укорителните погледи и коментари,а си ходи с гордо изпъчен корем и хич да не ти пука!Та това е най-прекрасното нещо,което може да се случи на една жена!Освен това ако не успееш сега,споко-има начин да завършиш и след като родиш бебчо,стига да имаш желание! newsm10 Пробвай сега да си взимаш изпитите и изобщо не се ядосвай - сега най-важно е мама да е спокойна и бебчо да е добре! smile3503 Желая ти успех и всичко най-хубаво!А,щях да забравя - вариант за "преписване" е с мр3 плейър,ама гледай да не те спипат,че ще стане по-лошо...
Ох,колко ми е криво,че утре не мога да дойда... Weary.Дано да имаме и друга среща преди да родим,ако не-живот и здраве ще се виждаме с бебоците  love001 Дано да е хубаво времето и после ще чакаме снимки!
Мишимади,сигурно ти е невъзможно да си почиваш,защото децата няма как да ги гледаш лежейки,но се опитай поне да не се претоварваш много,че и бебчето в корема да е добре newsm51
Мамадона,много ще ни липсваш с твоите весели и щури постове,ама нали все пак ще се включваш от време навреме?Желая ти успешен надзор и дано майсторите да са кадърни и да не те ядосват,че иначе сигурно лошо им се пише,ако се сблъскат с гнева на Фурията smile3503
Асе,много ти благодааря за поста,относно раждането! newsm10 Много е поучително,дано всичко да е наред и да съумеем да бъдем спокойни и всичко ще е ОК!Дай Боже бебчетата ни да са здравички,пък другото ще мине и ще се забрави! smile3525
Хайде слагайте розовите очила и стига лоши мисли! preggo

# 153
Мамчовци добър ден,

Аз минавам за малко само за да кажа : Брат ми днес по-късно ще отиде до Ариана да направи резервация за утре, най-вероятно в бирарията, ще ви кажа допълнително по-късно следобед та може и там да се чакаме ако искате?

# 154
  • София
Kameto, ще го гледам по-късно Laughing мерси, че ми каза каква е била темата Mr. Green
Ако не си ги взема сега всичките изпите тези, които не съм взела ще ги взема септември живот и здраве..
Милички, аз ви напускам.. влизам в банята и после тръгвам към даскалото Mr. Green
На вас много  Hug и   bouquet

# 155
  • Бургас/Пз
Момичета, кога смятате да си поръчвате от клиновете за стягане на корема, преди или след раждането. Имате ли идея кой вид ще е най-подходящ. Гледам в електронния магазин на Данет, но там са много видовме и не мога да реша кой ще е най подходящия??

# 156
Момичета, кога смятате да си поръчвате от клиновете за стягане на корема, преди или след раждането. Имате ли идея кой вид ще е най-подходящ. Гледам в електронния магазин на Данет, но там са много видовме и не мога да реша кой ще е най подходящия??
И аз живо се интересувам от това и даже като не спя по нощите, само си мисля какво трябва да си купя преди и какво след раждането и снощи си мислех за този клин, че е добре да си го набавя сама, че после ако оставя на мъжа ми, кой знае какви килоти ще довлече Mr. Green; наистина има разнообразие в Да нет и се чудя кой ли е най-добрия вариант newsm78А че си трябва, трябва си-дъщеря ми ме пита с тревога, какво съм щяла да правя, ако след като бебето се роди, корема ми си остане такъв Laughing
 IntRiGa_GirL -ти горе главата и да не си посмяла да робуваш на еснафщина и тесногръди предразсъдъци; имам позната, която забременя на 16-то беше драма голяма: едно дете на мама и тате, отличничка, а я излъгал "големия лош мъж"(имат 10 години разлика с мъжа й); днес е на 31, има две дъщери(едната на 15, другата на 7), успя междувременно не само вечерно да завърши средно, но и задочно-икономика в УНСС, работи в една от частните проспериращи вериги в България и за капак-изглежда зашеметяващо, успя да натрие носовете на всички"доброжелатели"; така че-живота си е твой и ти имаш власт над него  bouquet

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 12:07 от бланш

# 157
ani_d аз определено след раждането и то доста след това, защото на секциото не му е хубаво да го стягаш!  hahaha Предния път ползвах колан, а не клин!
kameto79 обещавам да се включвам, но няма да е толкова често най-вероятно!  Wink
Асе аз тръпна в очакване да не ми звъннат от градината, че Крис ми е болнав. Ако ме няма он-лайн ще ти оставя ГСМ-то ми на лични. Звънни ми да ми кажеш за къде точно и в колко часа да не се разминеме!   love001

# 158
здравейте и от мен   bouquet
ох, много хубави работи има по бебешките магазини  Crazy искам да изкупя всичко  Crazy  Money

# 159
Ох и мен ме вълуват покупките за след раждането newsm78.Мислих го този колан и се чудя, ooooh!Имам клин ,който обхваща и стяга добре корема,ама незнам в тази жега как ще се намъкна в него и да стоя по цял ден  Shocked
За една покупка съм сигурна......3 тубички поне антицелулитни кремчета Joy Joy и атака ден и нощ(че нали сега не било хубаво да ги ползваме)

# 160
Аз пак за темата с раждането - все още съм в чуденка - къде?И като чета - ами то винаги има доволни и недоволни.Абе пустите му роднини от чужбина що не се появават с някой лев и право в частна болница отивам

# 161
Ох и мен ме вълуват покупките за след раждането newsm78.Мислих го този колан и се чудя, ooooh!Имам клин ,който обхваща и стяга добре корема,ама незнам в тази жега как ще се намъкна в него и да стоя по цял ден  Shocked
За една покупка съм сигурна......3 тубички поне антицелулитни кремчета Joy Joy и атака ден и нощ(че нали сега не било хубаво да ги ползваме)
четох за тези клинове, че правели мускулите по-лениви и следователно по-трудно се прибирал корема  Rolling Eyes
аз никога не съм имала плосък стомах, винаги съм си имала малко коремче, та не съм се замисляла за след раждането  Rolling Eyes аз общо взето само на корем качвам. обаче тоя целулит верно е нещо ужасно  #Cussing out аз си имам в горната част на краката отпреди, а сега както съм станала и по-критична към себе си съвсем не мога да го понасям  Crossing Arms

# 162
Стейс направо ме разби с тези размери на бебчо-май като родиш ще те пишат по вестниците като майка героиня с най-едро бебе  Laughing
Стелче дано не си права,че такова голямо  бебе иска и раждане Naughty.
С  напредването на бременността разликата в реалните  размери  на бебо и измерените ехографски размери е  голяма, а и както каза гинеколога много по  важно е ,че на всеки преглед бебона надава.

Последна редакция: пт, 06 юни 2008, 13:07 от steis

# 163
Хайде,Гитсе,пусни един пост да ни развеселиш.
А това за коланите - наитина правят мързелива мускулатурата и аз също стоя пред дилемата дали да си вземам или не.

# 164
ЗА СРЕЩАТА - ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ЧАКАМЕ ПРЕД БИРАРИЯ АРИАНА. РЕЗЕРВАЦИЯ НЯМАМЕ, ЗАЩОТО НА ЕДНОТО МЯСТО ИСКАТ 10 ЛВ. НА ЧОВЕК, НА ДРУГОТО 20 ЛВ. НА ЧОВЕК  Shocked ВИДЯ МИ СЕ БЕЗУМИЕ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ МИНАЛИЯ ПЪТ ОТ 16 ЧОВЕКА, КОИТО БЯХА СИГУРНИ ЗА СРЕЩАТА, ДОЙДОХА 10.

НО В РАЙОНА ИМАЛО ДОСТАТЪЧНО МНОГО ЗАВЕДЕНИЯ, ТАКА ЧЕ ЩЕ ИМА КЪДЕ ДА СЕДНЕМ.

Общи условия

Активация на акаунт