Хайде покажете си спалните! 2

• 58 188
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Ето и нашата спалня http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259168
Не е голяма-само 10м2,и този комплект мебели пасна най-добре като размери.Няма място за тоалетка,затова използвам рафчета. Не е нищо особено,но за нас е истински рай,в сравнение с диванчето в кухнята,на което спахме 1 година докато чакахме да завършат апартамента.Единственото което не ми харесва е голата стена над леглото.Моля,дайте идеи за някаква декорация,но да не е тежка от рода на часовници и картини.

# 46
Съгласна съм с теб, iliqna22, че всичко е въпрос на вкус. Съгласна съм също и че червеното се комбинира най-добре с черно и бяло, поне що се отнася до мебели и интериор.

Много ти е хубава спалничката, eli-pate , и искам да ти кажа, че имаме 3 от седемте фигурки, които си сложила на рафтчето до гардероба. Моят мъж е голям фен на подобни декорации!

# 47
  • в моя свят на мир и любов
Моля,дайте идеи за някаква декорация,но да не е тежка от рода на часовници и картини.

... сещам се за декоративно балдахинче, или пък пано от по-шарен тапет, например нещо на цветяили райета, освен това има много хубави фототапети с различни размери. Стаята ти е идеална, за да й дадеш някаква насока - морска, планинска, цетна, пейзаж от екзотична страна, която искате да посетите. Като ти омръзне го сменяш без никакво съжаление.

# 48
# 49

Червено се съчетава с всякакви цветове. Какво значи "капризно"?

Може и да си права, че се съчетава, не знам... newsm78
Аз лично трудно си представям червено в комбинация със зелено например. Не ми допада някак...Weary

Неправилни някакви стереотипи си си създала. В колористиката има понятие за т. нар. цветови кръг. Това е условно затворен в кръг цветови спектър. Има изведена закономерност за хармоничност на цветовите съчетания като за всеки цвят идеалната двойка контрастен цвят е разположен в кръга точно в срещуположната страна. Така идеалната контрастна двойка за червеното е точно зелено и обратно. Това съчетание е отлично представено в природата. Ярко-червените цветове на цветята отлично изглеждат на зеления фон на растителността.

# 50
  • Варна
Ние с мъжът ми си харесахме цветовете за спалнята, която се надявам да стане до края на лятото. Мислихме едно, гледахме друго, накрая ни грабна трето. Laughing

# 51
   На този етап съм се спряла на ориенталска спалня с афро-мотиви.Ще я боядисам в  тъмночервено, екрю, /или бежово/ , златно и тъмнокафяво/ т.е. дървената част  да е някакво тъмно дърво/ .Но ще е изчистена по азиатски  с фреска или пано на едната стена, откъм таблата на главите най-вероятно.Обаче още не съм намерила време да я нарисувам, за да ви я покажа.
Идеята ти е много ми допада!

И ние много се разминавахме с половинката за цветовете на спалнята.Много спор!
Аз исках да е червена,той ми вика-да няма да ме правиш бик/
Мебелите ги исках тъмни,той-това е спалня и е малка,не върви да са тъмни мебелите,ще ме умарят.
В крайна сметка,боядисахме стените в много странни цветове,но още се спорим за цветовете на мебелите.А аз искам да допълним интериора с азиатски или афро мотиви.Голяма борба ще е.

# 52
  • София
Здравейте момичета.  Simple Smile
Това е нашата спалня:
http://83.148.64.65/~mebeliar/arrange/?arrange_id=170
Искам да сложа тапети на стената  и тъмен паркет.  Rolling Eyes Дайте някакви идеи и предложения. А относно завесите ми се иска да е само на прозореца., той е малък от типа на кухненските.
Благодаря. Hug

# 53
  • Пловдив
Нашата спалня ще е супер миниатюрна, но за акцент смятам да направя стеничката зад главите ни в кърваво червено с боя или подходящ тапет  bowuu

# 54
Единственото,което все още знам за нашата спалня е, че ще бъде в люлаково. Каквото и да значи това. Имаме един светъл бюфет, купен за тази стая, една спалня,която плаче за нова. И един малък гардероб, който е в комплект със старата спалня. Ще следя темата и когато боядисаме ще се допитам до вас за акценти.За цвета на пердетата, въпреки че намерихме един магазин, в който твърде любезна жена ни каза, че най-добре пердетата да бъдат бели. Дори ни предложи.

# 55
  • в моя свят на мир и любов
Да не забравяме, че от червено до червено има огромна разлика, както и между самите стилове на обзавеждане.

А една малка стая можем да направим почти два пъти по голяма и значително по-светла, ако направим вграден гардероб с изцяло огледални врати.

А това е специално за любителите на червени спални и огледала, без да е твърде претенциозно.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259411

# 56
  • Някъде на път....
Ние с мъжът ми си харесахме цветовете за спалнята, която се надявам да стане до края на лятото. Мислихме едно, гледахме друго, накрая ни грабна трето. Laughing
И при нас винаги се случва така!  Wink

# 57
студентската бърлога Grinning  www.snimka.bg/album.php?album_id=229989&photo=7 ,а спалнята ни е в ремонт

# 58
студентската бърлога Grinning  www.snimka.bg/album.php?album_id=229989&photo=7 ,а спалнята ни е в ремонт
Кой е творил по стените? Много е свежо и създава настроение, особено много ми хареса прозорчето на терасата  Wink С какви бои е правено?

# 59
аз творя: Grinning с латекс съм рисувала- бял латекс а за цвят малко темперна боя Crazy

Общи условия

Активация на акаунт