Хайде покажете си спалните! 2

• 58 188
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
iana_palanska,много добре сте измайсторили студентската бърлога.
Лъха на романтика...
Майстор си на свежото настроение като гледам творението ти по стените.Браво!
Мисля си,мче и спалнята ви ще е хубава при този вид на студентската бърложка.
eli-pate,вашата спалня много ми допадна.Имаш доста украшения,които създават стил на стаята.

# 61

Червено се съчетава с всякакви цветове. Какво значи "капризно"?

Може и да си права, че се съчетава, не знам... newsm78
Аз лично трудно си представям червено в комбинация със зелено например. Не ми допада някак...Weary

Неправилни някакви стереотипи си си създала. В колористиката има понятие за т. нар. цветови кръг. Това е условно затворен в кръг цветови спектър. Има изведена закономерност за хармоничност на цветовите съчетания като за всеки цвят идеалната двойка контрастен цвят е разположен в кръга точно в срещуположната страна. Така идеалната контрастна двойка за червеното е точно зелено и обратно. Това съчетание е отлично представено в природата. Ярко-червените цветове на цветята отлично изглеждат на зеления фон на растителността.

ок , предавам се!! Laughing Laughing
приемаш ли да ме консултираш когато стигна до спалните?  Чакат ме 3 за обзавеждане

# 62
Цитат
ок , предавам се!! 
приемаш ли да ме консултираш когато стигна до спалните?  Чакат ме 3 за обзавеждане

Нямаш никакъв проблем- стига да ме подсетиш. Wink

# 63
  • София
Искам да се включа и аз в прекрасната тема.В близките месеци ще купуваме жилище и аз отсега хвърлям по едно око на различни обзавеждания.Ето тази спалня ми е мечтата:
http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=23 … subcat=&show=
Но никъде не пише от какъв материал е,а аз никак не съм в час с тези пдч,мдф и прочие...ако някой има подобна ще помоля да сподели! Grinning

# 64
  • София
xenia , а дали ще може и на мен малко акъл да дадеш. Simple Smile На предната страничка съм показа спалнята и какво ме интересува.
Ако имаш тази възможност бих била страшно благодарна. Hug

# 65
Искам да се включа и аз в прекрасната тема.В близките месеци ще купуваме жилище и аз отсега хвърлям по едно око на различни обзавеждания.Ето тази спалня ми е мечтата:
http://shop.yavor-bg.com/index.php?action=showprod&prodid=23 … subcat=&show=
Но никъде не пише от какъв материал е,а аз никак не съм в час с тези пдч,мдф и прочие...ако някой има подобна ще помоля да сподели! Grinning
Не е проблем да им изпратиш запитване по е-поща.Отговарят до ден-два.

# 66
xenia , а дали ще може и на мен малко акъл да дадеш. Simple Smile На предната страничка съм показа спалнята и какво ме интересува.
Ако имаш тази възможност бих била страшно благодарна. Hug

Ако дадеш схема на помещението и кажеш какво от този комплект искаш да купиш. Grinning Снимка на прозореца също няма да е излишна.

# 67
Цитат
ок , предавам се!! 

Нямаш никакъв проблем- стига да ме подсетиш. Wink

благодаря предварително!!! Grinning

# 68
  • София
xenia благодаря ти,ще подготвя нещата и ще ти ги пратя. Peace
От спалнята вече си ги имаме нещата, това е гардероба, спалнята и нощните шкафчета, ако остане място по-нататък мисля да си купя и скрина. Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260334 ето това е стаята. Преди беше кухня, сега става спалня. Комина остава а вратата на дясната страна се затваря. Прозореца е висок 1350 и е разделен на 3, средния се отваря.

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 15:04 от dama

# 69
xenia благодаря ти,ще подготвя нещата и ще ти ги пратя. Peace
От спалнята вече си ги имаме нещата, това е гардероба, спалнята и нощните шкафчета, ако остане място по-нататък мисля да си купя и скрина. Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=260334 ето това е стаята. Преди беше кухня, сега става спалня. Комина остава а вратата на дясната страна се затваря. Прозореца е висок 1350 и е разделен на 3, средния се отваря.

Shocked Оле, в такава малка стая къде мислиш да ги побереш тези мебели?  ooooh! Те изобщо не са за такова малко помещение. Не ти знам размерите на мебелите, но изобщо не виждам как биха се побрали даже, та не да има ергономично място около тях.

Това направо ми звучи като шега някаква. Crazy За такива помещения се планират нещата с точен размер и повечето по поръчка.

# 70
  • София
Знам че е така. Но мебелите ги имаме от преди и бяха в по-голяма стая. Но сега заради второто дете и порасналото вече ще правим детска. И се налага сериозно разместване. Знам че е малко и най вероятно гардероба ще отиде в стаята на децата. При нас ще е спалнята с нощните шкафчета и вероятно затова ще си взема скрина, че пък само едно легло....не върви.

# 71
Знам че е така. Но мебелите ги имаме от преди и бяха в по-голяма стая. Но сега заради второто дете и порасналото вече ще правим детска. И се налага сериозно разместване. Знам че е малко и най вероятно гардероба ще отиде в стаята на децата. При нас ще е спалнята с нощните шкафчета и вероятно затова ще си взема скрина, че пък само едно легло....не върви.

Не, не бързай да взимаш скрина! Дай ми размерите на леглото и на тези шкафчета и ще помислим малко!
Долната табла на леглото може ли да се премахне? Понякога е мобилна. Съгласна ли си на трансформация на мебелите? Това панелно жилище ли е? А някаква обща схема на апартамента да имаш?

# 72
  • София
Панелно е жилището. Ето скица: http://www.qnuarki.snimka.bg/album.php?album_id=260334&pid=6315192&lp=30
За таблите на спалнята вероятно не може да се свалят защото за тях са хванати дългите дъски. Rolling Eyes
Размери на леглото:
шир. 170 см., самото легло 164см.
дъл. 203 см.
вис. 65.5 см.
Размери на шкафчетата:
шир. 37 см.
дъл. 39 см.
вис. 39 см.

# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт