Отговори
# 150
аз имам момиче и момче. и при двете бременности бях супер слаба, но с момичето имах закръглен корем по долу, докато с момчето беше по високо и изнесен напред. познавам в 95 % именно по формата.

# 151
Много се радвам че почти никой не вярва в тия бабешки измишльотини,щото и на мен по формата на корема ми казват че ще е момче,не съм напълняла много,нямам петна и съм се разхубавила....Да ама 3-ма доктори казват момиче ще е!Пък и вече купихме всичко в розово - кошарка,количка,дрешки,така че надявам се докторите да познават повече от бабите! Laughing

# 152
Изобщо не вярвам в тези бабини истории  Naughty

# 153
Не вярвам.
За протокола - малък и кръгал, родих момиче.

# 154
Формата на корема зависи от коремната мускулатура на бременната Peace

# 155
Не вярвам в такива неща, но ми беше любопитно, защото нямах голям корем, просто се бях "разляла" и всички ми казваха, че ще бъде момиче. Е, "познаха", но мисля, че е случайност.

# 156
Изобщо не вярвам!
Според формата на корема ми и през двете бременности трябваше да родя две момчета.

# 157
  • София
И  при двете бременности корема ми имаше еднаква форма, а имам син и дъщеря.

# 158
Категорично не вярвам. Не вярвам, че може да се определи и по това какво ям, дали съм се разхубавила или погрозняла и т.н. Дори и на видеозона нямам 100% доверие. Като се роди бебето се разбира със сигурност  Mr. Green

# 159
Не може да има връзка м/у формата на корема и пола на бебето  Laughing
Не вярвам.

# 160
  • София
Не, не вярвам.
Това са щуротии.

# 161
  • София
Не. Според всички лелки, баби и т.н. бебето ми трябваше да е момче, като им казвах, че ще е момиче, категорично не вярваха. Е, момиче си се роди...

# 162
Изобщо не вярвам.

# 163
И при мен казваха, че ще е момче, но се оказа момиче Simple Smile Може би защото беше седалищно и корема ми беше малък и по- заострен:roll:

# 164
ако погледната в гръб ти личи че си бременна значи ще е момиче

Общи условия

Активация на акаунт