Отговори
# 165
Не вярвам Peace

# 166
Не, защото формата на коремчето зависи от структурата на жената и защото съм виждала "остри кореми" , пък се раждаха момиченца и обратно.
Не пречи, обаче да си помечтаеш, докато го хванете малкия мушмурок в подходяща позиция за разчитане.  Laughing И друго, важен е лекарят, който разчита, а не ехографа. Hug Успех.

Напълно съм съгласна,че лекарят е важен, а не колко скъпа е апаратурата.
Аз също не вярвям на тези неща.Засега 90% от 'познавачите' са за момче.Много често ми задават въпроса- 'Ти какво усещаш?' Аз не знам. Знам само,че ако се е момиченце,ще се роди,размахвайки среден пръст.За 'познавачите' естествено Mr. Green

Скоро ми се случи нещо друго интересно. Една лелка,около 50 год.,мед. сестра при това ми вика:'Дай да ти видя пъпа и ще ти кажа какво ще е.'  newsm78 Аз- Shocked и й го показах,не знаех какво друго да направя.А тя плесна с ръце и вика:'Мъжко ще е!' Ами добре Laughing

# 167
според мен не!

# 168
  • Някъде по Дунава
Една позната така позна че ще имаме момиче,въпреки това аз много не вярвам.

# 169
И аз мисля,че всичко си зависи от структурата на жената,моята майка е имала 2 бременности и двете са били различни(формата на корема-едната объл,другата-остър) и е родила 2 момичета.Сетра ми имаше объл и роди момиченце,моят сега е по-остър от нейния и на видеозона се вижда момиче.Така че божа работа,да сме живи и здрави и нашите бебета,другото идва и си отива   bouquet

# 170
  • Плевен
И на мен като ми видеха корема,всички казваха че ще имаме момче.
На което аз не вярвах естествено и то с право,имам прекрасна дъщеря. Heart Eyes

# 171
  • София
Определено няма връзка между пола и формата на корема.

Всичко зависи от структурата на майката, кигограмите и от височината. Просто си е до структура.
Зависи и от това кой бр. е бременността- при второ и трето дете, мускулатурата е разстегната и вече бебето " се носи" по друг начин.

Едното не зависи от другото Heart Eyes

# 172
  • София
Изобщо не вярвам Peace И то от личен опит ...

# 173
  • На тиха улица
Моят корем до последно беше "висок' и 'остър', каквото и да значи това и разбирачите по корем предричаха момченце, макар разбирачите по ехограф ясно да виждаха момиче, както се и оказа  Joy

# 174
Не вярвам. Като ми видеха корема, всички казваха- момче ще е. А на видеозона в София казаха - момиче и наистина си имаме девойка.

# 175
  • кв.Изток
Не вярвам на тези неща. Формата на корема зависи изцяло от структурата на бременната- според мен  Peace
И при мен постоянно залагаха, ама не познаха. Wink

# 176
 NaughtyНе вярвам

# 177
  • Някъде на път....
И аз!  Peace

# 178
Абсолютни глупости Peace

# 179
 Grinningне  ми се вярва

Общи условия

Активация на акаунт