Отговори
# 60
Не мисля, че формата на корема има значение за пола на бебето.
Има куп бабини деветини, на които не бива да се обръща внимание - едно време са си ги измисляли да се развличат и да си запълват времето.

# 61
  • София
Не вярвам!

# 62
  • Попово
и аз не вярвам че формата на корема е показателна за пола на бебенцеето

# 63
Не вярвам Wink

# 64
Не вярвам на тази и на други подобни глупости !
И  аз така!
При мен беше точно обратното със сина ми беше по-объл, а с дъщеря ми остър.

# 65
Абсолютни глупости. С двамата ми синове коремът ми беше съвършено различен, а имам тях двамата.
По скоро имаше прилика между първото и третото коремче  Laughing. А първия път беше момиче. Както виждаш - абсолютни глупости.

# 66
На мен коремът ми беше остър до към средата на 9 месец. После стана по- кръгъл. Родих момиче. Така, че не вярвам на тези работи.

# 67
  • София
Не, не е вярно.

# 68
Май има нещо вярно гадаенето по формата на корема.
Но когато бях бременна в 7-8 месец с дъщеря ми, на пазара ми се лепна една циганка. Може би с  цел да ми се подмаже, за да изкрънка нещо, веднага ми заяви, че чакам син. Аз обаче я контрирах, че на ехограф лекарите са видели момиче. Тогава тя замълча почтиелно и изкоментира: "Аааа, щом ехографо го е видел, значи ще е мома. Тея много познават, да знаеш. И на моята щерка познаха, а аз виках, че ще е мъжко."

# 69
Не, не вярвам. И аз бях с малък и остър корем и всички като ме видеха казваха, че ще е момче. Имам си момиченце. Както и други са написали въпрос на структура и големина на бебето.

# 70
  • София
Ох така се надявах, поне някой да каже, че вярва  Joy Joy Joy Joy

Готини бабини измишльотини, както поръсването със сол, желанието за сладко и солено и т.н.

# 71
да си призная и аз съм го чувала това, че по формата на корема може да се познае какъв ще е полът на детето. Не знам колко е вярно или не ...
Тук открих обаче едно място където може да изчислиш какъв ще бъде пола на детето. Използват някакъв руски метод, който дава почети 100% точност - www.gotini.info . Късмет и сподели след раждането дали е верен календара  Laughing

# 72
  • ул. "Мечтание"
Грешно, грешно, грешно...

На всички календари дето съм пробвала все момиче ми е излизало! Може би трябва да се приема, че верен е обратния резултат!  Joy baby_neutral

# 73
Абсолютно НЕ вярвам на такива и други подобни измислици.

# 74
Селин - и този календар ли ти дава грешен резултат ? странно... на мен и на всичките ми познати позна.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт