Отговори
# 75
На мен този календар ми позна само за бебето. Нито за каката, нито за баткото. Сами си направете заключение.

# 76
  • ул. "Мечтание"
Селин - и този календар ли ти дава грешен резултат ? странно... на мен и на всичките ми познати позна.  Sad
И на този и на всички на които съм се пробвала. Все момиче ми излиза. А то момче се пръкна!  Flutter

# 77
сигурно ли е , че ти си майката ?  Laughing Peace

# 78
Не вярвам  Naughty  и на мен ми казваха , че по формата на корема ще е момче  ooooh!

# 79
абсолютно не вярвам...

# 80
  • София
иминалата бременност и сега съм с остар корем- имам момче и чакам момиче Peace
Мисля, че е въпрос на структора.

# 81
Малко офф - свекитата ме бъзикат, че трябва да си направя ДНК тест дали аз съм майката  Joy  Joy  Joy - нито едно дете не прилича на мен  Laughing

# 82
  • ул. "Мечтание"
Малко офф - свекитата ме бъзикат, че трябва да си направя ДНК тест дали аз съм майката  Joy  Joy  Joy - нито едно дете не прилича на мен  Laughing

Бъзик, бъзик! Ама верон знам за няколко случаи в които майката, не е майката... Ама това е друга тема...

# 83
на моя приятелка лекарка и казаха момиче, тя също си го гледа на ехограха и казва мочиче, бяха измислили името Мария, то взе че се роди момченце , и така 1 седмица се чудеха за име, защото бяха убедени, че ще е момиче и не бяха мислили изобщо за мъжко име  Joy

# 84
Аз имам и момиче, и момче,а корема и при двете бременности ми беше доста заоблен,така че това не е показател според мен.И двата пъти ми познаха пола на видеозона.А по таблици няколко приятелки ми изчисляваха,общо взето се разминаваха резултатите с истината.

# 85
Не, не вярвам  Grinning

# 86
Не,не вярвам.

Последна редакция: ср, 04 юни 2008, 15:32 от vancheto*

# 87
  • Попово
и у дома е така  Joy

# 88
  • София
и у дома е така  Joy

И при нас така. Аз тъмна коса, тъмни очи и леко матова кожа, а бебка бяла, бяла, руса и синеока и НИЩОО от мойте черти не виждам.  Mr. Green

# 89
  • Стара Загора
И аз не вярвам

Общи условия

Активация на акаунт