Отговори
# 90
Това са бабини измишльотини.Твърди се, че има баби, които познавали.Аз съм чувала нещо друго, ако е момиче майката оставала финна и надавала само на корем, при момче било обратното.

# 91
  • Някъде там на юг...
Формата на корема според мен няма нищо общо с пола  Naughty Бях с остър корем, но си родих момиченце  Wink

# 92
  • Пловдив
newsm78 Моето бебе не се знае какво е...не може да го видим на видеозона тъй като всеки път е ужасно активно не стой на едно място и за секунда. Когато обаче някой ме види ми казва че ще е момче защото коремът ми е остър и не много голям, за мен си е нормален за шести месец...постоянно ми се случва по пазара продавачките да залагат какво ще е и всеки път чувам момче, момче...а почти всички познати тъка мислят. Вие вярвате ли на това и вашите кореми съответсваха ли на остър корем - момче и по-голям и крагъл - момиче? Shocked

И на мен все така викаха, ама ехографа беше на друго мнение и... виж ми подписа Wink

# 93
  • Пловдив
Аз съм чувала нещо друго, ако е момиче майката оставала финна и надавала само на корем, при момче било обратното.
При мене беше и на бюст  Joy

# 94
Моят корем е също много остър и шръкнал напред.
Който ме види все прогнозира за момче.
Но вече двама лекари ми казаха,че е момиче.
Моята майка също е имала остър корем и при двете бременности и има две момичета.

# 95
  • Варна
иминалата бременност и сега съм с остар корем- имам момче и чакам момиче Peace
Мисля, че е въпрос на структора.
Според мен до структора  Peace

# 96
не вярвам на такива неща

# 97
Не, за моят корем всички казваха, че е "мъжки", а родих момиче.

# 98
Да, вярвам, защото и моят корем беше така и която и жена да ме видеше, беше категорична, че ще е момче.

# 99
Мисля че формата на коремчето нищо не показва,при по слабите жени корема е по остър и обратно при по едри4ките по заоблен,според мен зависи от структурата на йената.конкретно в мия случаи не познаха ,корема беше мноооого остър а на лице е моми4е,ехо графа е най сигорния вариант Simple Smile

# 100
  • Mediterraneo
Аз на ехографа не му повярвах до последно, та на някакви бабини измислици ли да вярвам?!

# 101
Много често чувам подобни твърдения, но не им вярвам.

# 102
Не вярвам.  Naughty Макар, че при мен се оказа вярно Joy

# 103
Аз съм чувала нещо друго, ако е момиче майката оставала финна и надавала само на корем, при момче било обратното.
При мене беше и на бюст  Joy

И при мен е така от самото начало на бюст  и корем само качвам... newsm78

# 104
Формата на корема според мен няма нищо общо с пола  Naughty Бях с остър корем, но си родих момиченце  Wink

И аз  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт